Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Obiecane zdjęcia w lepszej wersji:)
Moja córeczka:
Mój synuś:
PS. Lenka już leży w normalnym łóżeczku. Nie potrzebuje już inkubatora. Teraz czekać na Julka:)sylvi, Amnezja, Jula222, Milaszka, anusiaa90, Agusia ;), Strupka, e_v_e, Mamadomina, Marzena27, lkc, Dotty84, Viviana, santoocha, Paju, Agata92, blue00, natasza82, Florentine, ÓptimusPrime, Isia14, zupaztytki, mada_lena, xpatiiix3, Lavendula, sisiiii, karmelek, Rybka Nemo, AgataP, CookieCookie, Goplana, misiaczk25, izia, caterina, Fidelissa, Vilenka, KasiaKa, Maga31, pinsleepe, madlen1705 lubią tę wiadomość
-
hej kochane
ale się dzieje u nas..
FK trzymaj się!
my nadal w szpitalu, nudno.. i czas się dluzy.. zyję od ktg do ktg
dzieje się tylko coś podczas odwiedzin, a tak nic.. jak czytam ksiazke mała szaleje w brzuchu az tak ze boli, więc ksiazke odkładam
bedac na necie oczeta bola.;/
podczas pobytu w szpitalu to się ukulam w niezła kulkę musze wam powiedziec.. szpitalnych rzeczy teoretycznie nie jem bo mi nie smakują i przywiozi mi rodzinkawięc jem kiedy chce juz sie boje jak bede miala wejsc na wage!
nadal dostajemy sterydy, i luteine bierzemy dodatkowo dzis odlaczyli mnie od kroplowki wstrzymujacej porodAKCJA SIĘ ZATRZYMAŁA!
FK tobie równiez tego zycze by bylo wszytsko jak nalezy i zebysy drogie Listopadóweczki poczekały na nasz czas
Marzena27, lkc, Florentine, ÓptimusPrime, Agata92, Paju, zupaztytki, xpatiiix3, karmelek, misiaczk25, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Madlen Słodkości
Zdrówka dla Okruszków
a Ty jak się czujesz ?nadrabiasz sił ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 21:53
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlen aż się łezka w oku kręci jak patrze na te pierwsze listopadowe maluszki. Już nie długo będziemy wszystkie je miały przy sobie
a Ty jak się czujesz ?
Jula najważniejsze, że akcja porodowa się zatrzymała i oby tak zostało co najmniej do 36 tyg. 3maj się cieplutko :*Jula222, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Madlen Twoje Maleństwa są cudowne. Czuję się częścią tych cudów bo troszkę ciąży z nami spedzilas. Teraz powoli dociera do mnie że takie szkrabki mamy w brzuszkach.
Jula super wiesci. Mnie też rodzina dokarmia. Brzuchol urósł od początku pobytu w szpitaluJula222, Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Madlen cudne Maluszki!
Jula dobrze, ze lepiej u Ciebie. Ty chyba jestes na Polnej -tak jak FK, mozecie razem zabalowac na oddziale;)
Viviana ciesze sie, ze sie poprawilo u Ciebie.
ide spac.. nic mi sie nie chcechyba dzisiaj przesadzilam z aktywnoscia i ledwo zyje. jutro SR.. kolorowych snow...
Jula222, Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Marzena27 wrote:Jula teraz się zorientowałam, nie dość że nasze córcie to imienniczki, to mamy taki sam podpis pod suwaczkiem
zmykam spać, spokojnej nocy Kochane!
hehe nawet się nie zorietnowałam
-
Marzena27 wrote:Jula teraz się zorientowałam, nie dość że nasze córcie to imienniczki, to mamy taki sam podpis pod suwaczkiem
zmykam spać, spokojnej nocy Kochane!
hehe nawet się nie zorietnowałam
-
xpatiiix3 wrote:O kurde ale na robili biedy o czymś takim się pacjentki informuje... Nie masz innego prywatnie.?? Kurde no koniecznie musisz iść na wizytę...
Umówiłam się do innego prywatnie na wtorek, podobno dobry i u nas w szpitalu pracuje więc jakby co będzie mnie może kojarzył jak będę rodzić
Tyle, że wizyta 150 zł (u mojego płaciłam 70zl) Kupa kasy.. ale co zrobić gdzieś muszę iść teraz bo już od miesiąca wizyty nie miałam..
No i nikt nie dzwonił
anusiaa90 wrote:Paju idź tam i zrób im aferę, bo przecież musisz być pod kontrolą lekarza. Co oni sobie wyobrażają ?! Jak tak można traktować pacjentów ?! Nie ogarniam tego
Byłam... tyle, że nawet nie ma komu robić afery bo położnej też nie było... wszystko pozamykane, na korytarzu cisza i tylko kartka wisi, że od 1.09 do odwołania tego i tego lekarza nie ma..
Dla mnie to niepojęte jest!
Bo chociaż mogły zadzwonić te 3 tygodnie temu to już bym sobie innego szukała.. a nie teraz wychodzi, że mam być bez opieki lekarskiej dwa msc bo co jeśli by mnie serio nie było stać na wizytę? Przecież są takie przypadki i to nie rzadko.. a nie oszukujmy się 150 zł to kupa kasy.. mój mąż musi na to robić ponad jeden dzień.. a oni za 30 minut pracy sobie życzą ;/
Jutro jeszcze dzwonie w jedno miejsce, żeby chociaż następną wizytę mieć już na NFZ bo na pewno teraz nikogo 'na już' nie znajdę.. ;/
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
lkc wrote:Madlen cudne Maluszki!
Jula dobrze, ze lepiej u Ciebie. Ty chyba jestes na Polnej -tak jak FK, mozecie razem zabalowac na oddziale;)
Viviana ciesze sie, ze sie poprawilo u Ciebie.
ide spac.. nic mi sie nie chcechyba dzisiaj przesadzilam z aktywnoscia i ledwo zyje. jutro SR.. kolorowych snow...
nie jestem juz na polnejpolna przekierowała mnie do Raszei
dzis było duzo przyjęc popołudniu.. i 2 sale z brzuszkami zostały roziwezione do szpitali poznanskich bo byly nagle przypadki porodowe.;/ na polnej jedzonko bylo całkiem całkiem, a tu w raszei jest Fuuu dlattego jestem dokarmiana.. a szkoda ze nie jestem juz na polnej bym miala z kim pogadac z Forum face to face
lkc lubi tę wiadomość