Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania chyba się zmartwiła, że mama płacze i w końcu się troszkę rozbudziła, po całym dniu ciszy...
Więc faktycznie może tak być, że teraz da mi popalić w nocy (nie zmartwiłabym się nawet gdyby to miało oznaczać nieprzespaną noc!)
Posłuchałam waszych rad, zjadłam 2 nektarynki, wypiłam herbatę z sokiem (b.słodką) i położyłam się... i trochę tam teraz mała fika
LOVE YOU!
xpatiiix3, Isia14, Florentine, Viviana, Agusia ;), Goplana, sylvi, natasza82, Eve, ewelina_d, e_v_e, anusiaa90, misiaczk25, lkc, Milaszka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No krakanie trzeba odpuscic serio dziewczyny.
Madalenko oj tak nawodnili mnie za wszystkie czasy.
Dziewczyny stresu duzo na forum emocje się udzielają. Wczoraj lekarz z położną gadali mi z pół godziny o tym by miec siłę i nie panikować, co nie jest łatwe ale nagadali mi jak psycholog i jest mi łatwiej. Położna mowila że miała to samo co ja w ciąży i naprawdę jej rady były cenne podczas ataku bólu nerki. Najlepszy pomysł to bylo zabrac mnie na usg i pokazac mała fajnie to wymyślili. Poza tym zagadywali mnie pozornymi glupotami. Obyśmy podczas porodów trafiły na takich ludzi. No i położna mi mowila ze mam podnieść poprzeczkę z 36tc na 38tcxpatiiix3, Goplana, Dotty84, Eve, mada_lena, lkc, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ehhh, dziewczynki - proszę się natychmiast uspokoić! I uspokoić te nasze listopadowe szkraby!Żadnych bóli, skurczy i porodów!
Wprowadzam całkowity zakaz porodów we wrześniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:46
eforts, xpatiiix3, Viviana, Marzena27, Agusia ;), Isia14, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ojej, Czarna napisała, że lekarz widział 2 pęcherzyki, więc jest szansa na bliźniaki!
Oby jej się udało i jej dwa aniołki właśnie teraz do niej wróciły!!!misiaczk25, xpatiiix3, Viviana, Agata92, e_v_e, Marzena27, Agusia ;), anusiaa90, Isia14, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie rodzić mi tutaj bo nie mogę się skupić na szyciu. Pozwalam dopiero w październiku:)
A to tak na szybko co udało mi się dzisiaj wyczarować
Florentine, xpatiiix3, blue00, Dotty84, Viviana, Agata92, sylvi, AgataP, anusiaa90, Madlen222, misiaczk25, Fidelissa, Maga31, madlen1705 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nastka sliczne
hi hi
Dotty wypycha się tam gdzie nie może
Hahhahaa a mi Marcel żeby myje xd
Kurde i wstawalam po piżame Marcelowi, za kołdrę się zaczepiłam noga i na dupsko upadlam masakra dobrze ze nie mocno ale nogę wykrecilo i biodro boli trochę ;o łamaga ze mnie...Livia
Nela
Marcel
-
Newsy od FK mam
zostaje w szpitalu na razie, szyjka skrócona, rozwarcie na 1cm, skurczy brak, dostaje magnez i buziaki Nam przesyła
AgataP, Marzena27, Agusia ;), anusiaa90, lkc, Milaszka, Agata92, Isia14, mada_lena, Madlen222, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kocham NFZ!
Pojechałam na wizytę. I co?
Od 1.09 lekarz jest nieobecny. Do odwołania! Kuźwa i co ja mam teraz zrobić?!
A wizytę miałam 28.08 i na niej mnie baba umówiła na dziś!
I teraz mam być bez opieki lekarskiej do końca ciąży.. czy może chodzić prywatnie?!
Prywatnie przyjmował.. a pojechałam pod gabinet i się okazało, że ma urlop od 19.09 i nie nie wiadomo do kiedy bo nic nie pisze ;/
Teraz jak nawet bym poszła do innego na nfz to i tak miesiąc bym musiała czekać na wizytę, wiec co..? 2 msc bez opieki lekarskiej..
Wrrrr....
ps lece nadrabiac