Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena27 wrote:kurcze stresujące te akcje
mam nadzieję, że u FK będzie dobrze i zatrzymają skurcze! Mój cholerny brzuch dzisiaj się napina jak tylko wstanę, boli jak na okres, co za dzień
Mam to samo rano jak trochę pochodziłam to mega kuło mnie w szyjce a teraz jak wstaję to brzuch mi się strasznie spinanie wiem czy się tym martwić, jak leżę to jest ok. Ech chyba się nakręcam
-
A ja w końcu zrobiłam ostatnie zakupy zmotywowałyście mnie
ojj aby tylko szybciej, jeszcze muszę znaleźć szlafrok jakiś fajny cienki a jak nie to trudno wezme frote tyle co do kibelka iść czy pod prysznic to może nie ugotuje sie w nim
jeszcze tylko to łóżko malej od koleżanki muszę zabrać i rozstawić i gotowe będzie
Eve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A ja w końcu zrobiłam ostatnie zakupy zmotywowałyście mnie
ojj aby tylko szybciej, jeszcze muszę znaleźć szlafrok jakiś fajny cienki a jak nie to trudno wezme frote tyle co do kibelka iść czy pod prysznic to może nie ugotuje sie w nim
jeszcze tylko to łóżko malej od koleżanki muszę zabrać i rozstawić i gotowe będzie
http://allegro.pl/bawelniany-szlafrok-podomka-porannik-szary-l-xl-i4633810723.html?source=mlt
cienki, bawełniany, niby na ciężarną, ale spokojnie można i po porodzie chodzić..xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny do tej pory narzekałam tylko na szyjkę, ale dzisiaj to jakaś masakra, brzuch mnie boli przez pół dnia i czyści co chwilę, jakaś masakra, dobrze, że jutro wizyta u gina.
Ja dzisiaj odebrałam aptekęWięc wyprasuje koszule i pakuję torbę. Z rzeczy takich do szpitala jeszcze muszę kupić tantum rosa.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ewelina_d wrote:Pati - polecam ten c kupiłam:
http://allegro.pl/bawelniany-szlafrok-podomka-porannik-szary-l-xl-i4633810723.html?source=mlt
cienki, bawełniany, niby na ciężarną, ale spokojnie można i po porodzie chodzić..xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ale emocje... Przystopować!
Ja po pierwszej dawce sterydów, będzie ich 6 więc kolejne 3 dni w szpitalu... Od wczoraj wieczora powróciły te twardnienia co miałam od początku więc teraz nie wytrzymałam i zgłosiłam. Nie opłaciło mi się - znowu wenflon a było tak dobrze już bez... Ale magnez dostałam, sumienie uspokojone, macica niekonieczniena razie czekam na efekty. Malutka skopała wredną pielęgniarkę, która przyszła słuchać tętna. Zdecydowanie nie lubimy tego babsztyla, o nie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 18:28
xpatiiix3, Goplana, lkc, Maga31, sylvi, blue00, Eve, Fidelissa, santoocha, Marzena27, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:O kurczaki, oby udało im się wstrzymać poród!!
Czy któraś z Was ma komodę z przewijakiem z klupsia Radek białą?
Bo ją zamówiłam, a potem usłyszałam kilka złych opinii o niej
Ja mam, i jak przyszla, zlozylismy ja to tak srednio bylismy zasowoleni..ale maz dobrze wszystko dokrecil, poprzyczepial filcowe koleczka na szuflady zeby nie trzaskala, jak ja zapakowalam ciuchami jest ok
nawet spoko wyglada, i ladnie chodzi. Ale to juz sama zobaczysz..
santoocha lubi tę wiadomość
-
kurcze, teraz to już zaczynam schizować...
Od rana mała jakaś strasznie mało aktywna... ostatnio ciągle szalała, jakby chciała wyjść przez brzuch... a dziś ledwo co czasem się ruszy jak ją podrażnię....
Nawet jak się położę to jakoś nie fika tak energicznie jak zawsze, nawet po jedzeniu...
Kur...a mojego Pitera nadal nie ma (od poniedziałku w podróży służbowej aż do dziś do 22:00 mniej więcej)... -
Co to jest..? Brzuch mieciutki jak nigdy a boli jak cholera na samym dole brzucha, jakby ktoś mi ciachał tam.. Pęcherz pusty, kichy też opróżnione... Aha bol taki ciągły jest hmm porównanie do mega wzdęcia bo i rozpieranie.. Nie miałam takiego Czegoś wczesniej.. Hmm ktoś cos wie.?
Martwie się o FK ale dupy nie za wracam i czekam na wiadomość..
A mi musi szlafrok najpierw przyjść hehe wtedy mogę się dopiero dopakować do końcaczyli Nela ma szlaban
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:09
Livia
Nela
Marcel
-
FK oby Ci te skurcze zatrzymali....
Ja tez przesadziłam. Sprzątałam trochę i twardy brzuch mam wiec grzecznie leżę i udaję, że to nie ja sprzątałam)
Moze sie Dzieć nabierze..?
Nie wiem czy do lozeczka 120 na 60 kupić posciel właśnie taka czy 110 na 135 czy cos takiego?
Któraś z was polecała dobry termometr zbliżeniowy dla malucha, nie umiem znależć?Marzena27 lubi tę wiadomość
-
Ikc
Mnie małż zawiezie do Zabrza do takiego miejsca gdzie sa staniki i koszule ja wole przymierzyć,
bo boje sie, ze wszystko będzie za krótkie, a to podcięcie pod biustem wyjdzie mi w połowie biustu.....))
Ma sie te 179,9cm i takie są efekty))
lkc, santoocha lubią tę wiadomość