Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia, mi teściowa zrobiła takie ciasteczka, że pokroiła w kwadraty ciasto francuskie (z rolki), do środka włożyła do połowy śliwki, do połowy jabłka z odrobiną róży. I zawinęła narożniki.
Dla mnie były bardzo słodkie, reszta jadła z cukrem pudrem i chyba trochę dżemu mieli w środku. Jak próbowali tych moich to się krzywili
Ja miałam dobry cukier po nich, ale szczerze to ja mam dobry po wszystkim, dlatego dietę rozszerzam. Bo jeszcze w hipoglikemię wpadnę.Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Zła dzisiaj jestem . Kurcze cały czas było wszystko ok a teraz na końcu coś szaleje, ciśnienie nie jest za fajne mimo brania tabletek. Fakt że nie mam obrzęków a wcześniej miałam. Młody rusza się mniej może po tabletkach,w każdym razie wczoraj byłam na ktg. Głowa mnie boli i ogólnie dzień na nie:( Dobra pomarudziłąm trochę mi lepiej . Lece na zakupy żeby obiad zrobić dl achłopa bo niedługo wraca.
-
Isia ja tabletkę na tarczycę biorę nad ranem jak wstaję siku, albo jak mąż rano wstaje i idę dalej spać, wtedy nie czekam na głodniaka na wchłonięcie
karmelek mam taki sam przewijak tylko że w kolorze szarym z zieloną miarką
ja mam dzisiaj w planach upiec ciasto marchewkowe
walnęłam się tak w kolano że nie mam pytań, boli okropnie i nie mogłam po schodach normalnie wejść. Na dworzu teraz lepiej ale po 10 była masakra ręce miałam jak lody
-
maaartinka wrote:Dziewczyny myślicie ze na plecy mogę użyć plastra rogrzewajacego apap?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:09
maaartinka lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:No właśnie na plastrze nic nie pisze.. Maści i żeli wiem ze nie można ale tam wyraźnie jest to napisane.. W internecie to tak rozmnie pisze a mnie juz brzuch boli od paracetamolu który i tak nic nie daje..
ja mam info nie od lekarza, ale od farmaceuty, że nie można.. prosiłam o cokolwiek na ból kręgosłupa szyjnego maść albo właśnie plaster i mi nie dała, powiedziała, że jedynie na masaż się mogę wybrać. Ale na ile tak jest nie jestem przekonana bo w tych ulotach często nie piszą konkretnie o ciąży -
lkc wrote:lista jest piekna
wyprasowalam pieluszki i sterte ubranek, reszta schnie, nastepne czekaja na wolne miejsce na suszarce. teraz schna moje koszule do karmienia, reczniczki i inne duperele. jeszcze tyle przed nami, ze jestem w szoku ze az TYLE! moj mial prasowac, ale i tak go nie ma to mu odpuscilam.
ubranka mam rozne: wiekszosc bialych. ale tez troche rozowego sie znajdzie i niebieskiego
nie moge sie zdecydowac czy kupic dade czy pampersy.. zielona w temacie jestem...
laktator tez spedza mi sen z powiek - jaki kupic, czy w ogole przed porodem warto...
jeszcze zastanawiam sie nad Natalisem... kupuje ktoras z Was? albo DIANATAL ???
karmelek chetnie przyjme od Ciebie w prezencie nawet i pol cm szyjki
A jakie masz koszule do karmienia?... -
Agusia po 1 kawałku szarlotki domowej bez cukru tez gdzie cukier ok przetestowałem..
Mogę ci polecić galaretkę do salaterki ja robię np truskawkowa i zalewam nie maliny np. I cukier ok.
Poza tym jem migdaly, orzechy i tez cukier ok.)
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
I po wizycie, szyjka zamknięta łożysko II stopnia, wody zachowane, usg tez zrobiła i na tym sprzecie dzidzia tez już waży 1700, wiec nie martwcie się niską waga bo 1,5 tyg róznicy to dla dzidzi bardzo duzo
xpatiiix3, maaartinka, blue00, Agusia ;), mada_lena, sylvi, lkc, Maga31, zupaztytki, Florentine, Nata, Fidelissa, Eve, e_v_e, Agata92, Viviana, anusiaa90, Madlen222, sisiiii, Rybka Nemo lubią tę wiadomość