Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia ;) wrote:http://www.mojewypieki.com/przepis/prosty-placek-z-gruszkami
Dziewczyny myślicie, że można zjeść kawałek takich pyszności, oczywiście bez cukru pudru.... ślinka mi leciAgusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, nie rodzic!!!
No FK nocke miala zerwana a w dzien cos tam sprzatala...
Kurka, widze ze mialaterminna 16.11... przwie jak ja....
Oj, zaczynam sie martwic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:17
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Przeprowadzają się miała chyba dzisiaj wizytę i przed chwila pisała ze jedzie była u położnej ktg miała i skurcze sa, kazali szybkoechac żeby wyciszyc je szybko, pisze że wykrakała sobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:18
Livia
Nela
Marcel
-
FK pisała dziś, że wyśle Ci eskę gdyby zaczęła rodzić...no ale chyba sama się nie spodziewała, że to może być jeszcze dziś!
Mam nadzieję, że jednak wstrzymają trochę akcje..bo to dopiero 32 tydzień...
Wiecie czy ona miała podawane sterydki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:22
-
Jej jakie mam dziwne akcje... pierwszy raz tak mam, synek ma mega czkawkę a do tego czuje jakby wbijał mi głowę bardzo nisko.... szok leżenie nic nie pomaga, na szczęście wbijanie czuje nisko ale jakby w podbrzuszu, jakby było w szyjce chyba dostałabym zawału.
FK pisała rano, że jedzie sprzątać mieszkanie, żeby mogła się przeprowadzić i że nie będzie miała Internetu i będzie pisała do Patii, matko i córko co się dzieje -
karmelek wrote:Jest ich 5 w opakowaniu bo to sa te jednorazowe. Wydaje mi sie ze beda ok, nawet sa calkiem miekkieAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
No nie spodziewała się biedulka.. Ehh.. Dlatego napisała, ze sobie wykrakała, a taki zarcik miał być, no oby tylko było porządku jak dostane wiadomość od niej od razu Wam przekaże ,czeka na razie, aż zbadają ją.
Kurde faktycznie się rozszalałyśmy... U Juli na razie jest ok, u mnie tez e wyciszyło leże może się zmniejszy to rozwarcie albo ciut szyjka wydłuży, dobrze by było mi wytrzymać jeszcze chociaż tydzień juz za tydzień mama wraca
Ja to patrzę codziennie cała w emocjach jestem, dziewczyny na serio musimy przystopować..! ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:51
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja odpoczywam u rodziców i tak na tel przeglądam co nowego u Was. Chociaż wczoraj w drodze mały mi nieźle szyjkę skopal. Chyba już mu było niewygodnie.
FK trzymaj sie kochana.
Madlen śliczne dzieciaczki. Gratuluje :*Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa te koszule moje to niestety zadne z allegro, bo moje cycki w zadne tamte by sie nie zmiescily za chiny
http://luxbielizna.pl/koszule-nocne-triumph/5662-koszula-nocna-triumph-timeless-cotton-ndk-01.html w tym stylu nie moge znalezc mojej.
http://luxbielizna.pl/koszule-nocne-triumph/4475-koszula-nocna-triumph-classics-39912-ndk.html
i dwie mam wygrzebane z szafy z krotkim rekawem tez na guziki . do domu mam dwie pizamy do karmienia.
zabieram ze soba 4 sztuki. urodze w szpitalnej i powinno spokojnie wystarczyc.
te 2 moje koszule to sa normalnie babciowe, ale bym szalu dostala jakbym miala jakas opieta w dupie czy w cyckach. wrr pozniej pojda na dno szafy i bedzie git
ojej ale sie dzieje, oby wstrzymali wszystko u FK.
a ja dzis szaleje od rana, pranie, prasowanie, zakupy, papryke w sloiki. dosc!!!!!!!!!!! siadam na dupie! nie chce byc nastepna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:54
Fidelissa lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019