Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
HOP HOP! Dziewczynki! Odezwijcie się jeśli nas podczytujecie i chcecie się załapać na Listę porodową!
Czekam na potwierdzenie, bo jeszcze nie dostałam:
6. 03.11 KocieOczy – Hubert
21. 06.11 monia0084 – Gabriel/Dawid/Dominik
23. 08.11 okti89 – Lilianna
26. 08.11 Ninusia – Dawid
29. 10.11 gosia81 – Michał lub Emilia choć marzy mi się Mieszko lub Maryla
39. 13.11 CookieCookie – synek
42. 14.11 Cześka – Baśka
45. 18.11 Dorotucha – córeczka
50. 21.11 Idia – Magdalena/Artur
57. 22.11 Reverie – synek
58. 23.11 Pria – Jaś
69. 27.11 paula1234 – Julka
70. 28.11 Caterina – Aleksandra
-
Dotty n pierwszej stronie są mamy które odcodczerwca /lipca sumie odzywają... I je z tabeli tez zaraz... To możesz je wykasowac
okti i cookie ,caterinasię zgadzają dane
a i paula1234 tez bo wpisała się w tym tyg chyba dopiero wiec aktualne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:52
Dotty84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ÓptimusPrime wrote:A i dziewczyny,miedzy 32 a 34 tc pilnujcie serca,jest nawieksze obciazenie podobno
No moje wariuje... Dziś już trzeci dzień puls w okolicach 120-134, ciśnienie dzis 150/105 przy max dawce leków, serce mi skacze nawwt jak leżę - taki epizod mam ze 2 razy na godzinę... Myślałam, że jutro wyjdę bo kończy mi się steryd ale jeszcze jutro NST przez twardnienia, nie mówiąc o ciśnieniu...
Rewolucja trzymaj się :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:14
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja powrocilam od lekarza,nie zdazylam do gina to przeszlam sie na ip,najpierw polozna mnie zbadala i stwierdzila rozwarcie na palec,potem podlaczyla mnie pod ktg,wykresik super choc odczuwalam bolesne spiecia macicy,nastepnie zbadal mnie lekarz i nic nie zauwazyl niepokojacego,szyjka twarda i dluga,troche im zeszlo ze znalezieniem jej,dostalam zlecenie brania magnezu i nospy,lekarz powiedzial,ze to nie od strony macicy czyje te dolegliwosci,przyczyna moze byc inna i to by
bylo na tyle,a brzuch i tak wciaz pobolewa
Rewolucja,super,ze znow jestes z nami,przykro mi z powodu smierci twego taty.ÓptimusPrime, Goplana, lkc, mada_lena, sisiiii, KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Dotty n pierwszej stronie są mamy które odcodczerwca /lipca sumie odzywają... I je z tabeli tez zaraz... To możesz je wykasowac
okti i cookie ,caterinasię zgadzają dane
a i paula1234 tez bo wpisała się w tym tyg chyba dopiero wiec aktualne
Kurcze, tylko Cookie to ja nawet po wyszukiwaniu nie znalazłam a i w tabeli Twojej dawno się nie aktualizowała... A z Cateriną mamy kontakt?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Dziewczyny z Lublina i okolic- jaki polecacie w Lublinie sklep z wózkami?
Bo się muszę w końcu przejechać, a nie zorientowana jestem...)
santoocha lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Super, ze jednak nic groźnego u Ciebie blue
Dotty tak Caterina ostatnio pisała w tamtym tyg o cukrzycy ,reszty dawno nie widziałam żeby sie odzywaly,a to może cookie usunęła konto.. No to tez trzeba ja usunąć skoro tak, ok przesiałam tabele czeska kocieoczy pria reverie i paula1234 usunęła dawno się nie odzywały ... Czyli cos mi się pomyliło.
Jeszcze dawno się nie odzywała dorotucha,ninusia, doti24, Gosia 81,konia 0084 a Karol jakis czas temu się odzywała ze nas podczytuje ciagle a idia pisze na leżących o ile dobrze pamiętam
Agatko nie rodzisz tam przypadkiem.?jak wizyta.?? ;**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:45
Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny, jesteście CUDOWNE! dziękuję Wam za słowa otuchy i wsparcia, to daje bardzo, ale to bardzo dużo siły. Dziękuję:*:*:*:*
IKC, pozytywna duszo - ja nie uciekam, ale jakoś nie umiem wejść na normalne, życiowe tory i ściągnąć czarnego woalu z twarzy, nie potrafię widzieć, że dziś pada i trzeba wziąć parasol, a jutro kupić warzywa, bo przydałaby się zupa jesienna
tak się zapamiętałam w tym bólu, że minął miesiąc, tylko i aż.
Nie chciałam też wchodzić tutaj i wylewać żali, bo nikomu by to nie pomogło, ani mnie, ani tym bardziej brzuchatkom, które powinny się tylko relaksować i cieszyćtakże wpadłam w hibernację
Bardzo mi Taty brakuje, że o tylu rzeczach nie pogadaliśmy i że nigdy nie będziemy mieć już okazji, że Go nie przytulę i że się nie pokłócimy i że jak idę na cmentarz to w dalszym ciągu mam wrażenie, że to sen i że Jego tam być nie może. I żałuję, że nie przeczułam wcześniej, że to "już" i w ogóle.
Byliśmy emocjonalnymi bliźniakami, pewnie dlatego ja i Babcia jesteśmy w największej rozsypcetata zawsze mówił, że "życie toczy się dalej, jedni się rodzą, jedni umierają", banał, ale tak niestety i stety jest. I pewnie porządnie by mnie opierd.ł za moje zachowanie...więc staram się ile mogę
xpatiiix3, Goplana, zupaztytki, Marzena27, lkc, ÓptimusPrime, mada_lena, sisiiii, KUNIAK, anusiaa90, Madlen222, Milaszka, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dotty84 wrote:HOP HOP! Dziewczynki! Odezwijcie się jeśli nas podczytujecie i chcecie się załapać na Listę porodową!
Czekam na potwierdzenie, bo jeszcze nie dostałam:
6. 03.11 KocieOczy – Hubert
21. 06.11 monia0084 – Gabriel/Dawid/Dominik
23. 08.11 okti89 – Lilianna
26. 08.11 Ninusia – Dawid
29. 10.11 gosia81 – Michał lub Emilia choć marzy mi się Mieszko lub Maryla
39. 13.11 CookieCookie – synek
42. 14.11 Cześka – Baśka
45. 18.11 Dorotucha – córeczka
50. 21.11 Idia – Magdalena/Artur
57. 22.11 Reverie – synek
58. 23.11 Pria – Jaś
69. 27.11 paula1234 – Julka
70. 28.11 Caterina – Aleksandra
Tyle że wreszcie remont robimy i nie mam za bardzo czasu.
Termin 28.11 Aleksandra
Rewolucja Bardzo mi przykro:-( 3majci się
A co do sklepów w Lublinie to ja sama jeszcze wózka nie mam. I byłam tylko w dwóch komisach.xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Rewolucji jesteś bardzo silną kobietą i wierze ze powolutku sobie wszystko poukładasz :**
FK pisze ze skni za Nami i chyba sie uzaleznila od forum, z reszta chyba jak każda z Nas ,co nie dziewczęta :** no i na razie czeka na ktg następnema 4osoby na sali 2kobietki mówi ze da się pogadam a 2takie juz nie do gadania hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:25
Dotty84, natasza82, AgataP, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Rewolucja, po takiej stracie nikt by się nie pozbierał za szybko, więc nic dziwnego, że nie dotarło to do Ciebie jeszcze.
Dziewczyny, pisałam Wam jak byłam na porodówce ze strasznymi dreszczami i kłopotami z tętnem Antka. Otóż w tej dobie miałam profil glikemii i dziś mąż odebrał wypis. Jak się wszystko zaczęło, to miałam cukier 43 i zastanawiam się, czy to mogło być od tego...
Ogólnie w profilu bliżej mi do hipoglikemii niż cukrzycy. Mówiłam też, że cukrzycę mam stwierdzoną na podstawie pomiaru po pierwszej godzinie (197 chyba, po dwóch miałam 121) i zastanawiam się, czy mi tą diagnozą bardziej nie zaszkodzili, niż pomogli. Dietę i tak miałam zdrową, tyłam w dolnej granicy normy, nie kładłabym się do szpitala (na skurcze i tak nic nie pomogą, bo po prostu nic nie działa na mnie) i nie byłoby tego koszmaru.
Nawet czuję, że Antoś spokojniejszy w brzuchu jak jesteśmy w domu. Ruchy czuję dobrze, ale w szpitalu to było szaleństwo. Dziś tylko zrobił mi numer, bo od rana mnie strasznie bolała wątroba i zastanawiałam się nawet, czy coś mi zaszkodziło, aż chwytam się za bok i pod prawymi żebrami idealnie wystaje coś na kształt bakłażana. Tajemnica rozwiązana.RewolucjaSięDzieje, Fidelissa lubią tę wiadomość