Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc nadrobilam
ja caly dzien po sklepach latalam,w konsekwencji wyprawka juz gotowa calusienka ,kolezanka zrobila mi ochraniacze na szczebelki i poszewke na poduszeczke w czaszki i dzis odebralam zaraz wrzuce zdjecie
Rewolucja wyrazy wspolczucia ,trzymaj sie kochana.
Wszytskie chorujace poprosze o wyzdrowienienie czas chorowac trzymam kciuki za wasze zdrowko
ja tez jestem uzalezniona od forumprzywiazalam sie do Was dziewczyny!
do soboty bede czytac jednym okiem ale juz potem znowu sama zostane w domu bo szwagierka wyjezdza i bede Was czytac na biezaco.lkc, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), sisiiii, Marzena27, Maga31, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oojj wzruszająca ta nasza lista
za chwilę zaczniemy się rozpakowywać i czytać z wypiekami na twarzy relacje z porodówek
Rewolucja ogromne wyrazy współczucia, wspieram wirtualnie :*
Spokojnej nocy wszystkim Brzuchatkom, ja dzisiaj przeziębionawięc kończę mleko z miodkiem i spadam spać, do jutra
AgataP, xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość
-
o jeja blue ale dzieciaki odwalają. nie stresuj się za bardzo chociaż wiem że łatwo się mówi. Pati a ten Twój brat to ile ma lat że nie może sam wracać? może mógłby go ktoś podwozić do domu? Agata dawaj fote tego ochtaniacza
ja nadal szukam ideału
AgataP lubi tę wiadomość
-
Blue no niezłe pomysły mają Twoje pociechy, strach się bać... Szkoda, że przez to gorzej się czujesz...
Pati normalnie Ci współczuję... Życzę Ci z całego serca by Ci się życie poukładało i żebyś jak najszybciej się od nich wszystkich wyprowadziła... -
nick nieaktualnyoo taki mam ochraniacz
i poszewke
jeszcze kocyk minky w czachy z PL przyleci i bedzie gites majonez
oczywiscie zeby nie bylo za duzo czaszek to kocyk idzie do wozka a posciel mam zielona i szara
ciesze sie jak dziecko ze juz nic nie musze kupowac i wszytsko skompletowalam....mega ulga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:27
lkc, e_v_e, Nata, xpatiiix3, ÓptimusPrime, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Mamadomina, Marzena27, Maga31, Fidelissa, Dotty84, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Blue o kurde ale maja pomysły no, ale jak ja sobie przypomne jak my kiedyś z bratem się bawiliśmy
dla psychola kiedyś rękę w łokciu wyrwałam xd a dla najstarszego tego co ma 19 lat 3 zęby wybiłam z łokcia, no ale mleczaki...
Paula ja was wywoływałam już jakiś czas temu na poczatku września chyba czy może nawet koniec sierpniawyslij mi mail dam dostęp do tabeli bo trochę ją przerzedziłam ;P
Wiecie co no chory dom poszła i mam spokój ale za to boli bebzun znowu... A dzisiaj czułam się idealnie poważnie idealnie...
Florentino uwierz gdybym mogła juz to bym zrobiła, ale jak dostane tylko mieszkanie ogarnie tam i zbiore majątki
Nata 11, wiec jest za mały żeby samemu wracać z centrum ,przez park trzeba z opery iść a kończy jakoś przed 23... Jeszcze tylko w sobotę ma koncert w dzień pójdzie sam będzie dla Tuska śpiewał xd ,a potem w nocy znowu go trzeba odebrać z opery w skrzypku na dachu śpiewa to dopiero trzeci, a maja 30 do końca tego roku i następne juz jak mama wróci także jej problemem już to będzie ;P kurde moja matula podobne sobie kupiła niedawno, dla mnie wyglądają jak męskie pantofle i nie podobają mi sięale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje ;P
Agatko ale ochraniacz jest boskiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:41
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Rewolucja, ogromne wyrazy współczucia!!
Zdrowiejcie Dziewczyny w domach i w szpitalach i zaciskajmy jeszcze nogi!!
Ja dziś byłam u gina, rozwarcie niezmiennie od miesiąca 1-1,5 cm, więc nie jest źle, trzymamy się jeszcze ostro przez 2 tygodnie, a później już luzik.xpatiiix3, lkc, sisiiii lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Blue, chcąc nie chcąc wybuchnęłam śmiechem...
aktorka się chyba szykuje co? i to takie główne, szekspirowskie role
A ochraniacz Agatowy prześwietny
Aha, co do listy z pierwszej strony, nieźle się zdziwiłam, kiedy po wklepaniu linka wyskoczyła mi tabula rasa. Nie mam dostępuzgłaszać do Ciebie Pati?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:54
AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
He się porobiło rewolucjo
szpiega miałyśmy a po drugie Nasze prywatne numery itd
wyslij mi maila na priv i zaraz Ci udostepnie ,bo jest ograczony dostęp dla poszczególnych osób
Aha.. "Dawca nasienia", bo inaczej go nie nazwę, ma nową dziewczynę stąd ta ciszakoniec kropka rozdział zamknięty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:03
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati, co za facet, zrobił dziecko i tak szybko się pociesza, ale widzisz, że strata żadna.
Silna Kobieta z Ciebie, to poradzisz sobie a i wartościowego mężczyznę jeszcze spotkasz!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:10
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnySmutne to nasze forum sie porobilo jakos...chcialabym,aby nam wszystkim wszystko sie ulozylo pieknie i przyjemnie...zebysmy wszystkie byly kochane bezwarunkowo,sznowane i szczesliwe...
niech oni wszyscy pojda po rozum do glowy lub niech na naszej drodze pojawi sie ktos wartosciowy. A kobitki,ktore maja to wszystko niech nigdy tego szczescia nie straca:-) Caluje Was wszystkie mocno i tule.xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, AgataP, Eve, Nata, Agata92, karmelek, Florentine, Milaszka, misiaczk25, Marzena27, Maga31, Fidelissa, anusiaa90, Amnezja, Goplana lubią tę wiadomość
-
No teraz to on mnie cmoknie w dupe, nie chciał to i nawet nie podejdzie do malej
a baa nawet nie będzie wiedział ze urodziłam
tzn kiedyś się dowie od znajomych zapewne ;P i wiecie co nie ma co współczć po prostu pozbylam się powodu do stresu , bo jednak jakby nie było przez niego non stop podminowana chodziłam, a tak czasem babcia czy ten psychol podenerwuje a tak luzik
i chyba mi lepiej ze wiem, ale to chore ze ludzie rozstają się z dnia na dzień i przestają się znać...
AgataP, Eve, blue00, sisiiii, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati ale z tego R palant,zreszta nie warto sobie nim glowy zawracac dzieciak a nie facet.
ja tez czuje sie jak wieloryb,plecy mnie napieprzaja,masakra jest za duze cycki juz mam zle mi z tym ..bleee
aaa i ja tez juz trzy razy dzisiaj rodzilam tak sie czulam fatalnie,jakos mnie tam pobolewalo i rwalo i cos tam cmilo...okazalo sie ze mega wzdecie a nie porod...no pieknie jak wzdecie tak mnie boli i tak narzekalam i umieralam to ja sobie zycze powodzenia przy porodzie...hmmm
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pati - współczuję bardzo, szkoda, że tak się wszystko potoczyło, ale jak to mówi frycowe "co Cię nie zabije, to Cię wzmocni". Trzymam za to kciuki.
Mail wysłany;)
Óptimus - dobrze prawisz!xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.