X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc nadrobilam :) ja caly dzien po sklepach latalam,w konsekwencji wyprawka juz gotowa calusienka ,kolezanka zrobila mi ochraniacze na szczebelki i poszewke na poduszeczke w czaszki i dzis odebralam zaraz wrzuce zdjecie :)

Rewolucja wyrazy wspolczucia ,trzymaj sie kochana.

Wszytskie chorujace poprosze o wyzdrowienie :) nie czas chorowac trzymam kciuki za wasze zdrowko :)

ja tez jestem uzalezniona od forum :) przywiazalam sie do Was dziewczyny!

do soboty bede czytac jednym okiem ale juz potem znowu sama zostane w domu bo szwagierka wyjezdza i bede Was czytac na biezaco. :)

lkc, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;), sisiiii, Marzena27, Maga31, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue kurcze ale zabawe wymyslila,ale ja tez sobie zeby pozalatwialam jako dziecko :P tez jedynke :)

nie stresuj sie za bardzo zeby nie zaszkodzic sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech,znow lyknelam nospe,jak sie tu nie stresowac

AgataP lubi tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oojj wzruszająca ta nasza lista :) za chwilę zaczniemy się rozpakowywać i czytać z wypiekami na twarzy relacje z porodówek :D

Rewolucja ogromne wyrazy współczucia, wspieram wirtualnie :*

Spokojnej nocy wszystkim Brzuchatkom, ja dzisiaj przeziębiona :/ więc kończę mleko z miodkiem i spadam spać, do jutra :)

AgataP, xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeja blue ale dzieciaki odwalają. nie stresuj się za bardzo chociaż wiem że łatwo się mówi. Pati a ten Twój brat to ile ma lat że nie może sam wracać? może mógłby go ktoś podwozić do domu? Agata dawaj fote tego ochtaniacza :-) ja nadal szukam ideału ;-)

AgataP lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 25 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue no niezłe pomysły mają Twoje pociechy, strach się bać... Szkoda, że przez to gorzej się czujesz...

Pati normalnie Ci współczuję... Życzę Ci z całego serca by Ci się życie poukładało i żebyś jak najszybciej się od nich wszystkich wyprowadziła...

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo taki mam ochraniacz :) i poszewke :) jeszcze kocyk minky w czachy z PL przyleci i bedzie gites majonez :) oczywiscie zeby nie bylo za duzo czaszek to kocyk idzie do wozka a posciel mam zielona i szara :) ciesze sie jak dziecko ze juz nic nie musze kupowac i wszytsko skompletowalam....mega ulga...30swz1u.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:27

lkc, e_v_e, Nata, xpatiiix3, ÓptimusPrime, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Mamadomina, Marzena27, Maga31, Fidelissa, Dotty84, Amnezja lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.merg.pl/product-pol-23134-Czarne-botki-ze-zlotym-suwakiem-i-skora-weza.html?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani co myślicie ? :-)

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue o kurde ale maja pomysły no, ale jak ja sobie przypomne jak my kiedyś z bratem się bawiliśmy ;) dla psychola kiedyś rękę w łokciu wyrwałam xd a dla najstarszego tego co ma 19 lat 3 zęby wybiłam z łokcia, no ale mleczaki... ;D

Paula ja was wywoływałam już jakiś czas temu na poczatku września chyba czy może nawet koniec sierpnia ;) wyslij mi mail dam dostęp do tabeli bo trochę ją przerzedziłam ;P

Wiecie co no chory dom poszła i mam spokój ale za to boli bebzun znowu... A dzisiaj czułam się idealnie poważnie idealnie...

Florentino uwierz gdybym mogła juz to bym zrobiła, ale jak dostane tylko mieszkanie ogarnie tam i zbiore majątki ;)

Nata 11, wiec jest za mały żeby samemu wracać z centrum ,przez park trzeba z opery iść a kończy jakoś przed 23... Jeszcze tylko w sobotę ma koncert w dzień pójdzie sam będzie dla Tuska śpiewał xd ,a potem w nocy znowu go trzeba odebrać z opery w skrzypku na dachu śpiewa to dopiero trzeci, a maja 30 do końca tego roku i następne juz jak mama wróci także jej problemem już to będzie ;P kurde moja matula podobne sobie kupiła niedawno, dla mnie wyglądają jak męskie pantofle i nie podobają mi się ;) ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje ;P

Agatko ale ochraniacz jest boski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:41

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, ogromne wyrazy współczucia!!
    Zdrowiejcie Dziewczyny w domach i w szpitalach i zaciskajmy jeszcze nogi!!
    Ja dziś byłam u gina, rozwarcie niezmiennie od miesiąca 1-1,5 cm, więc nie jest źle, trzymamy się jeszcze ostro przez 2 tygodnie, a później już luzik.

xpatiiix3, lkc, sisiiii lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, chcąc nie chcąc wybuchnęłam śmiechem...;) aktorka się chyba szykuje co? i to takie główne, szekspirowskie role ;)

A ochraniacz Agatowy prześwietny :)

Aha, co do listy z pierwszej strony, nieźle się zdziwiłam, kiedy po wklepaniu linka wyskoczyła mi tabula rasa. Nie mam dostępu :D zgłaszać do Ciebie Pati? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:54

AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He się porobiło rewolucjo ;) szpiega miałyśmy a po drugie Nasze prywatne numery itd ;) wyslij mi maila na priv i zaraz Ci udostepnie ,bo jest ograczony dostęp dla poszczególnych osób ;)

Aha.. "Dawca nasienia", bo inaczej go nie nazwę, ma nową dziewczynę stąd ta cisza ;) koniec kropka rozdział zamknięty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:03

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii bardzo Ci współczuje nie dość, ze masz takie atrakcje w domu z babcią i "psycholem" to jeszcze taka wiadomość o R, silna babka z Ciebie jest :)

A ja umieram, mam wrażenie, że moje dziecko szykuje się do porodu

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu czuję się jak wieloryb...

AgataP lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, co za facet, zrobił dziecko i tak szybko się pociesza, ale widzisz, że strata żadna.
    Silna Kobieta z Ciebie, to poradzisz sobie a i wartościowego mężczyznę jeszcze spotkasz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:10

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutne to nasze forum sie porobilo jakos...chcialabym,aby nam wszystkim wszystko sie ulozylo pieknie i przyjemnie...zebysmy wszystkie byly kochane bezwarunkowo,sznowane i szczesliwe...
    niech oni wszyscy pojda po rozum do glowy lub niech na naszej drodze pojawi sie ktos wartosciowy. A kobitki,ktore maja to wszystko niech nigdy tego szczescia nie straca:-) Caluje Was wszystkie mocno i tule.

xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, AgataP, Eve, Nata, Agata92, karmelek, Florentine, Milaszka, misiaczk25, Marzena27, Maga31, Fidelissa, anusiaa90, Amnezja, Goplana lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz to on mnie cmoknie w dupe, nie chciał to i nawet nie podejdzie do malej ;) a baa nawet nie będzie wiedział ze urodziłam ;) tzn kiedyś się dowie od znajomych zapewne ;P i wiecie co nie ma co współczć po prostu pozbylam się powodu do stresu , bo jednak jakby nie było przez niego non stop podminowana chodziłam, a tak czasem babcia czy ten psychol podenerwuje a tak luzik ;) i chyba mi lepiej ze wiem, ale to chore ze ludzie rozstają się z dnia na dzień i przestają się znać...

AgataP, Eve, blue00, sisiiii, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ale z tego R palant,zreszta nie warto sobie nim glowy zawracac dzieciak a nie facet.

ja tez czuje sie jak wieloryb,plecy mnie napieprzaja,masakra jest za duze cycki juz mam zle mi z tym ..bleee

aaa i ja tez juz trzy razy dzisiaj rodzilam tak sie czulam fatalnie,jakos mnie tam pobolewalo i rwalo i cos tam cmilo...okazalo sie ze mega wzdecie a nie porod...no pieknie jak wzdecie tak mnie boli i tak narzekalam i umieralam to ja sobie zycze powodzenia przy porodzie...hmmm

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - współczuję bardzo, szkoda, że tak się wszystko potoczyło, ale jak to mówi frycowe "co Cię nie zabije, to Cię wzmocni". Trzymam za to kciuki.
    Mail wysłany;)

Óptimus - dobrze prawisz! :)

xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja czuje jakby mały wchodził w kanał rodny, bardzo niziutko go czuje jak uderza mnie główką a całe ciałko napręża....

Do tego mam uderzenia gorąca, zimne poty i kręci mi się w głowie...

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
‹‹ 1401 1402 1403 1404 1405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ