Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabymjuż Twój sernik nie dawał mi spokoju i musiałam pognać do cukierni
scindapsus gratulacje :* dużo zdrówka dla Ciebie i Antka
Optimus śliczny kącik piłkarzyka. Też mam taką pościel tylko niebieską
Hania i Antoś cudowni
Natasza śliczna mamuśka, aż promieniejesz
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecinki są piękne!
Scindapsus, gratulacje kochana!
Natasza, wyglądasz kwitnąco!
Optimus, pięknie się kącik prezentuje! My też ściągnęliśmy karuzelę, żeby się nie kurzyła, a materacyk przykryjemy zwykłym, naszym prześcieradłem, odkryje się dopiero przed porodem
ChciałabymJuż, zawsze możemy się umówić na spacer wiosennyÓptimusPrime, ChciałabymJuż, mada_lena, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anusiaa hehe nie spodziewałam się że aż tak dam Wam w kość
Ale dobrze, ze uda Ci się spełnić zachciankę
Ja w II trym. miałam zachciankę na borówki. Poszłam na plac i się okazało, że pan już nie ma. A ja na to, jak to? No to on się pyta, czy to na placek czy na co, ile potrzebuje.. a ja do niego: nie nie.. na zachciankęNo to pan szukał, szukał, szukał, aż znalazł malutki koszyczek borówek
Ależ mnie uszczęśliwił
zupaztytki na wiosenny bardzo chętnie
Dotty, nie ma za coJutro leć do sklepu i kupuj
Dotty84, zupaztytki, lkc, anusiaa90, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ÓptimusPrime wrote:Laski, a slyszalam, ze poduszka klin to nie zbyt dobry pomysł...
Co myslicie...
u nas położna mówiła, że stosować tylko w przypadku gdy dziecko ma refluks, albo faktycznie nadmiernie ulewa. W innym przypadku kłaść malucha na płasko ze względu na kręgosłup i taki też mam zamiar
Gratulacje dla świeżo upieczonej Mamusi
przecudne te Wasze pociechy
a ja moje drogie zaliczyłam dzisiaj regularne, bolesne skurcze (?) przez 45 minut. Hmmm brzuch nie był jakiś mega twardy, ale falami przychodził ból jak na okres i krzyżowy jednocześnie, odpuszczało po minucie i tak co 5 minut...
potem popołudniu ból brzucha.
i tego akurat się po sobie spodziewałam, że zamiast paniki dostawałam ataku głupawki i śmiechu i poszłam spać.
dobrej nocy Dziewczynki :*ÓptimusPrime, Fidelissa, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cudowne macie te dzieciaczki przepiekne zdrowe maluszki gratuluje i cichutko zazdroszcze:)
Ja dzis z mezem ogarnelam depilacje intymna i woskowanie nóg( tu juz sama) ale dalam rade tylko z przodu i z boku tak mi brzuch przeszkadza a najeczałam sie tyle ze szok:D
Jutro mam spotkanie z położną i wizyte u ginka jestem ciekawa ile moja malutka waży bo ostatnio 3 tyg temu 1700 to malutko a taka miala byc ponoc duza
Miłej przespanej nocki zycze:)ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Po takich wrażeniach znowu zagladać będę czty mi tu która nie rodzi ;p hehe my się karmimy i Lulu
Madalenka nie ma za co, polecam się na przyszłość hehe :**
Dobrej nocki do noszone mogą rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 22:19
ÓptimusPrime, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Optimus ja podobnie jak Marzena, słyszałam, że klin jest dobry przy refluksie i ulewaniu. Ale nic nie mówiła nam położna, zeby klin szkodził kręgosłupowi malca. Choć faktem jest, że lepiej jak maluch śpi na płasko. Ja klin kupiłam. Jeśli będzie potrzeba, będę stosowac.
Kurde..nie mamy jeszcze imienia dla maluszka..właśnie przeglądałam listę różnych imion i większość z nich jest jakaś z kosmosu. Ja nie wiem jak tu coś wybrać. Jak mi się coś podobało, to mojemu nie i odwrotnie. A teraz to już chyba żadne imię nie powoduje we mnie jakichś miłych odczuć.. znaczy takich, ze chciałabym, zeby maluch tak się nazywał. A już zaczyna mi przeszkadzać ciągłe mówienie "maluch"
Limerikowo, ÓptimusPrime, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
doti24 wrote:Chyba mamy taki sam termin
U mnie ginekolog twierdzi, że urodzę wcześniej... Tydzień temu mówiła, że może za jakieś 2 tygodnie, więc zostawałby jeszcze tydzień, ale póki co nic mi nie dolega, żadnych skurczy ani nic. Tylko brzuch już chyba nisko.
-
Ja za 1,5h mam donoszoną, ale sybek niech jescze z tydz poczeka bo muszę trochę spraw załatwić. Mąż chory, wygląda kiepsko ale na szczęście nia ma temp. Ja opracowałam sposob na depilację samodzielną i mąż mi niepotrzebny do pomocy uffff. Jutro idę na upust krwi. Trzymajcie kciuki żeby mnie mohery nie zjadły
ÓptimusPrime, natasza82, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Ufff, u nas po parapetówce.
Wyszło ok, wszystkim smakowało, niczego nie zabrakło, nikt się nie schlał.
Tylko ja jestem tak zjebana, że zaraz idę spać. Cały dzień w kuchni...
Masakrycznie boli mnie krocze, ja nie wiem jak mam dalej chodzić, i jeszcze pracować, a to jeszcze 4 tyg do terminu
Scindapsus gratuluję!
Śliczny malec, taki długaśny i szczuplutki
Dużo zdrówka dla Was.
Dobranoc babeczki
Rybka Nemo, lkc, AgataP, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość