Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ChciałabymJuż wrote:Optimus ja podobnie jak Marzena, słyszałam, że klin jest dobry przy refluksie i ulewaniu. Ale nic nie mówiła nam położna, zeby klin szkodził kręgosłupowi malca. Choć faktem jest, że lepiej jak maluch śpi na płasko. Ja klin kupiłam. Jeśli będzie potrzeba, będę stosowac.
Kurde..nie mamy jeszcze imienia dla maluszka..właśnie przeglądałam listę różnych imion i większość z nich jest jakaś z kosmosu. Ja nie wiem jak tu coś wybrać. Jak mi się coś podobało, to mojemu nie i odwrotnie. A teraz to już chyba żadne imię nie powoduje we mnie jakichś miłych odczuć.. znaczy takich, ze chciałabym, zeby maluch tak się nazywał. A już zaczyna mi przeszkadzać ciągłe mówienie "maluch"
ChcialabymJuz
ja mialam bardzo podobny problem, w zeszłym tyg.sie rozwiązał (mam nadzieje ze tak ostatecznie).
Na początku ciazy: no jak bedzie chłopiec to moze Kubuś albo Kacper.
Po polowkowym: ale moze imię nie z tych najpopularniejszych wiec moze Mateusz, Robert, Wiktor, Aleksander...
Ni stąd ni zowąd jest na dzien dzisiejszy Oskar i teraz juz nawet mowimy: Oskar nie kop Mamy, Oskar sie obudził, to dla Oskarka ... Itp.itd. mam nadzieje ze jak sie urodzi to imię bedzie pasowałolkc, Nata lubią tę wiadomość
-
Miło wiedzieć, że nie tylko my tacy hmm.. mało zgodni i niezdecydowani. Coś mi się wydaje, że ostateczna decyzja zapadnie dopiero jak się maluch urodzi, choć ja chciałabym już
W końcu nick zobowiązuje
ÓptimusPrime, karmelek, Fidelissa, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
My tez długo nie mogliśmy dojsc do porozumienia i jak ustaliliśmy że wybierzemy imię jak córcia się urodzi to po tygodniu doznalismy olsnienia i jest wybrane
) z zenskimi mielismy problem, imie dla chlopca byloby nam łatwiej wybrać ... ale to moze nastepnym razem
))
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyja tu jestem ,czytam ,tylko sie nie odzywam bo narazie jedyne co mam do napisania to ze "chce juz urodzic"...CZYLI NIC NOWEGO
Jakas pobudzona jestem,nie potrafie tego okreslic ,tak jakby cos mialo sie zdarzyc jakbym cos przeczuwala ,wiec moze to juz to,koniec koncow jestesmy zwierzetami wiec moze moj pierwotny instynkt cos mi mowi...echhh mam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 00:24
Limerikowo, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja obudzilam sie jakas wyspana...swietnie!
Goraco mi po tym przemeblowaniu jakos.
Pilkarzyk wlasnie mi obil lewy bok ze szczescia pewnie,ze taaaakie wyrko mu zrobilismy...
Juz mi sie tyle snow sie nasnilo jak przez cala noc...
eeehAgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to chyba nie zasne w ogole...masakra normalnie jak na kokainie jakies bym jechala tyle energii mam,siedze jakas podekscytowana nie wiem czym...japitoleee
czytam wlasnie artykul o obrzezaniu dziewczynek w afryce... juz wiele na ten temat czytalam ale powiem wam ze za kazdym razem lzy mi ciekna...
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,140255,16577575,Pieklo_kobiet.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 00:57
-
nick nieaktualnyAgatko,a nie masz nic bardziej dolujacego do roboty?Wez sie w garsc i przestan dolowac sie!Ninja wszystko czuje,przestraszysz Ja takimi artykulami i Ci do Wielkanocy nie wyjdzie!
Nie,serio,tak,duzo jest okrucienstwa na swiecie,ale w ciazy staram sie o tym nie czytac i nie myslec!
Wez lepiej se na youtube poogladaj Jeffa Dunham'a czy Eddie Izzard'a
-
Tez nie spie... nocne wycieczki na siku... jak mnie to wkurza.. i moj brzuch mi przeszkadza..najmocniej w nocy. Jak leze na boku to czuje sie tak jakby mialo mi brzuch rozerwac...
Jakos przestaje wierzyc w gadanie lekarza, ze Ola bedzie taka mala. Tydzien temu tak Jej nie czulam .. albo rosnie jak maly wariat albo mi się we lbie miesza.. ach to zmeczenie materialu... a jeszcze 29 dni do terminu...ÓptimusPrime, natasza82 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:No i ja sie przebudzilam,ale to tylko dlatego bo szanowny kotek probowal wydostac kosteczki z kurczaka ze smietnika
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:23
Juz niedługo lkc bedzie powód
tzn juz jest ale musi sie wydostać z brzuszka
moja panna sie rozbudziła i ani mysli spac
bawimy sie w najlepsze....a ja bede rano zombie. Co ja pisze rano...juz jest rano;)
ÓptimusPrime, Fidelissa, Nata, lkc, sisiiii, Goplana, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki z samego rana
jeju Was po weekendzie nadrobić to cud
GRATULACJE dla rozpakowanych mamuś ! Hania i Antoś cudni:) niech rosną zdrowo:)
ALe Wam zazdroszcze tak swoją drogą, ja dalej kompletnie żadnych skurczynic nul. No ale mam nadzieję że się zaczną jakoś za 2-3 tygodnie.
Co do dziewczyn które wybierają imię to dla rozładowania atmosfery włączcie sobie skecz Moralnego Niepokoku - wybór imienia
Ja dziś do lekarza na szczepionkę przeciwko grypie, tutaj strasznie się tych szczepionek czepiają. Pogoda za oknem typowo angielska , leje od rana zimno i aż się nie chce wychodzić no ale zbieram się jakoś w sobie pije rumianek który ostatnio jest moim zbawieniem i lecę
a propo jeszcze mam pytanie czy Was też tak strasznie boli żołądek? ja to momentami aż nie mogę wytrzymaćco zjem to ból nie do wytrzymania. Macie tak?
ap1526 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć dziewczyny.
Mąż pojechał do pracy (być może zostanie w niej do piątku włącznie:( ), a ja zasnąć nie mogę.
Wszystkie "listopadowe" dzieciaczki przecudowne:)
Co do bólów brzucha to też od jakiegoś tygodnia mnie pobolewa ale nie jestem w stanie określić co dokładnie. Być może żołądek, bo zgage mam coraz częściej mimo tego że Witek jest już dość nisko
Miłego dnia;) Oby było jak najwięcej rozpakowań tych donoszonych ( w tym i moje)
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim. Wlasciwie to tylko dzien, bo dobry to raczej nie bedzie. Od wczoraj boli mnie brzuch tak jak na okres. Skurcze nieregularne ale ten bol jest nieznosny...Cale plecy przez to bola. Boje sie dzwonic do doktorka bo do szpitala mnie skieruje a tak bym chciala wytrzymac min do 2 listopada. Tak mysle... moze to blizna sie rozchodzi...
-
hej hej
dzisiaj chyba pobiłam rekord w stawaniu na siusiu
czekam na 8 zeby zjesc śniadanko, a potem moze przejde sie po sklepach w poszukiwaniu niewieśniackich kapci do szpitala..... chociaz pogoda u mnie dzisiaj nie zachwyca.
Po południu diabetolog, musze jej powiedziec ze za 2 tyg chca juz mnie kłasc do szpitala.
Miłego dnia.
A co do bólu żołądka to mam ale po czosnku i grzybkach. -
nick nieaktualny