X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super Dotty dzieki za liste! :)

A mnie boli góra brzucha, pod stanikiem tak jakby, mam wrażenie jakby ktoś mnie uderzył pięścią i ból nie przechodzi, nawet takie uczucie drętwienia !? Co to może być, trochę mnie martwi zwłaszcza że z przodu mam łożysko... Miała tak któraś?

nxbhnwz.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam to zoo. Ale niw zadzialalo czulam każde rozcięcie. Potworny bol. Dostalam na cos na stracenie pamięci, mimo to mialam jakies dziwne obrazy z cc jakbym widziaa to z 3 osoby... Czulam bol i slyszalam glosy. Masakra nikomu nie życzę. :(

Ale ma dzidzia rekompensuje wszystko jest uroczy!!!!

natasza82 lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    O super Dotty dzieki za liste! :)

A mnie boli góra brzucha, pod stanikiem tak jakby, mam wrażenie jakby ktoś mnie uderzył pięścią i ból nie przechodzi, nawet takie uczucie drętwienia !? Co to może być, trochę mnie martwi zwłaszcza że z przodu mam łożysko... Miała tak któraś?

Kochana też tak miałam pod koniec ciąży - i z tego co pamiętam to Santoocha też i jeszcze kilka osób :) To chyba od ucisku takie drętwienie i ból... Jak urodzisz to przejdzie - heheh! Ja urodziłam i jak ręką odjął! :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caśka - serdeczne gratulacje!!! Ale duży synek :) Zdrówka dla Was!

ewelina - super, że Hania przybrała :)szkoda,ze masz pecha do lekarzy i położnych...

maartinka - co do imion,to podaje się w USC pierwsze imię oraz drugie, jesli przy chrzcie chcesz dac dwa imiona, jesli chcesz nadac tylko jedno imie to podajesz w USC tylko jedno imie i takie bedzie na chrzcie :)

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie ma na liście, ale też czekam i czekam i mam wrażenie, że na wiosnę dopiero urodzę.

• Maga31 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue - trzymam kciuki!

wff2trd8302o6ogx.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marynka wrote:
    Mnie nie ma na liście, ale też czekam i czekam i mam wrażenie, że na wiosnę dopiero urodzę.

Marynka, Eforts - jeśli chcecie mogę wrzucić Was jeszcze na listę, choć mam nadzieję, że długo na niej nie zabawicie :)
    nie zgłosiłyście się, więc nie wrzucałam, ale pamiętamy że z nami jesteście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:16

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty dzieki, ale ja jednak z roznych wzgledow wole nie byc na liscie. Co nie oznacza, ze sie nie udzielam :)

Dotty84 lubi tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja na szybko, witam się w jednopaku ☺ dziś o 11.45 urodził się nasz syn Adrian waga 4030 i 60 cm ☺ poród zakończony cc, poród SN przebiegał prawidłowo do momentu odejścia wód, okazało się, że jest przodujaca pepowina, w 5 minut byłam już na stole po znieczuleniu ogólnym. Dziękować będę lekarzom za szybkie i profesjonalne podejście, dzięki nim nasz syn jest cały i zdrowy, 10 punktów ☺

ewelina_d, eforts, Agata92, Paju, Marzena27, amela, zupaztytki, xpatiiix3, Florentine, anusiaa90, sisiiii, Nata, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, marynka, Milaszka, natasza82, Lavendula, Dotty84, KUNIAK, Tygrysek, Maga31, Krokodylica, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia gratulacje i powodzenia po drugiej stronie barykady :)

Dotty nie trzeba ja tak z doskoku, dam znać jak mój lobuz się urodzi:) zresztą jestem na grudniowej liście i chyba się tak skończy :)

Agusia ;), Dotty84 lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia gratuluję Kochana!
    ciesz się Synkiem :) fajnie, duży chłopak :)
    Dobrze, że taka decyzja lekarzy.

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia gratulacje :) witaj w jednopaku. Zdrowka dla synka i dochodz do siebie po cc.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena no czekam aż będę mogła od Ciebie newsy przekazywać ;) jak sytuacja u Ciebie no mogłyby jakieś skurczyki się ruszyć ;)

Agusia caska a Wam serdecznie gratuluje buski dla pociech :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie wróciło moje dziecko zjadła dzisiaj 100,120,100 cucusiowego z nutritonem i nie ulewa nic a nic ;D oby tylko te przesłane noce wróciły jeszcze :P

Maga31, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Ja mialam to zoo. Ale niw zadzialalo czulam każde rozcięcie. Potworny bol. Dostalam na cos na stracenie pamięci, mimo to mialam jakies dziwne obrazy z cc jakbym widziaa to z 3 osoby... Czulam bol i slyszalam glosy. Masakra nikomu nie życzę. :(

Ale ma dzidzia rekompensuje wszystko jest uroczy!!!!
    Ja miałam tak samo. Czulam wszystko. Musieli mi podać ogólne bo inaczej kiepsko by było. Po prostu u mnie zbyt późno znieczulenie zaczęło działać w 100%. No ale warto było pocierpiec:)
    Jestem zakochana w swoim synku:)

Dzisiaj jesteśmy po pierwszej wizycie u pediatry. Piotruś ładnie przybiera. Wazy 3650. Teraz czekają nas szczepienia w grudniu. Zastanawiam się jakimi szczepić szczepionkami.
    6w1 czy każda osobno. Jak Wy szczepicie?

r5bup6u.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caśka, Agusia gratulacje !! Duże te Wasze szkraby :)

Blue 3mamy kciuki :)

Mój skarb ma dzisiaj 3 tygodnie <3

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia a nasz już 4, ale szybko mija ten czas. Gratuluję nowym rozpakowanym mamom :-) bo myślę, że santocha też już po jest.
    My po wizycie u lekarza, zmieniamy mleko na hipp1 comfort combiotic, oby było lepiej...po urodzinach u dziadka jesteśmy, junior jeszcze śpi ale pewnie zaraz obudzi się na butlę. Aha powiedziałam już pani doktor że na mm przechodzimy i spoko. My szcepimy pojedynczymi szczepionkami. Aaaaa i Wojtek waży juz 3500 :-) więc ulewa ale przybiera.
    aha czy ktoraś widziałam może gdzie to mleko?? tzn w jakimś markecie. Cena lekko wysoka no ale jeżeli ma pomóc na co licze to dałabym każdą kasę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:58

ÓptimusPrime, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata w lidlu i rossmannie
    My tez hippa pijemy,ale w tym tyg dodalismy delicol,bo zaparcia sie zaczely.

Nata lubi tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opti dziękuję a znasz cene może?

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    39,90 w lidlu, w rossmanne 2zl wiecej :-)

‹‹ 2067 2068 2069 2070 2071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ