Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O super Dotty dzieki za liste!
A mnie boli góra brzucha, pod stanikiem tak jakby, mam wrażenie jakby ktoś mnie uderzył pięścią i ból nie przechodzi, nawet takie uczucie drętwienia !? Co to może być, trochę mnie martwi zwłaszcza że z przodu mam łożysko... Miała tak któraś? -
Ja mialam to zoo. Ale niw zadzialalo czulam każde rozcięcie. Potworny bol. Dostalam na cos na stracenie pamięci, mimo to mialam jakies dziwne obrazy z cc jakbym widziaa to z 3 osoby... Czulam bol i slyszalam glosy. Masakra nikomu nie życzę.
Ale ma dzidzia rekompensuje wszystko jest uroczy!!!!natasza82 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:O super Dotty dzieki za liste!
A mnie boli góra brzucha, pod stanikiem tak jakby, mam wrażenie jakby ktoś mnie uderzył pięścią i ból nie przechodzi, nawet takie uczucie drętwienia !? Co to może być, trochę mnie martwi zwłaszcza że z przodu mam łożysko... Miała tak któraś?
Kochana też tak miałam pod koniec ciąży - i z tego co pamiętam to Santoocha też i jeszcze kilka osób To chyba od ucisku takie drętwienie i ból... Jak urodzisz to przejdzie - heheh! Ja urodziłam i jak ręką odjął! -
Caśka - serdeczne gratulacje!!! Ale duży synek Zdrówka dla Was!
ewelina - super, że Hania przybrała :)szkoda,ze masz pecha do lekarzy i położnych...
maartinka - co do imion,to podaje się w USC pierwsze imię oraz drugie, jesli przy chrzcie chcesz dac dwa imiona, jesli chcesz nadac tylko jedno imie to podajesz w USC tylko jedno imie i takie bedzie na chrzcie -
nick nieaktualny
-
marynka wrote:Mnie nie ma na liście, ale też czekam i czekam i mam wrażenie, że na wiosnę dopiero urodzę.
Marynka, Eforts - jeśli chcecie mogę wrzucić Was jeszcze na listę, choć mam nadzieję, że długo na niej nie zabawicie
nie zgłosiłyście się, więc nie wrzucałam, ale pamiętamy że z nami jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:16
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja na szybko, witam się w jednopaku ☺ dziś o 11.45 urodził się nasz syn Adrian waga 4030 i 60 cm ☺ poród zakończony cc, poród SN przebiegał prawidłowo do momentu odejścia wód, okazało się, że jest przodujaca pepowina, w 5 minut byłam już na stole po znieczuleniu ogólnym. Dziękować będę lekarzom za szybkie i profesjonalne podejście, dzięki nim nasz syn jest cały i zdrowy, 10 punktów ☺
ewelina_d, eforts, Agata92, Paju, Marzena27, amela, zupaztytki, xpatiiix3, Florentine, anusiaa90, sisiiii, Nata, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, marynka, Milaszka, natasza82, Lavendula, Dotty84, KUNIAK, Tygrysek, Maga31, Krokodylica, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Ja mialam to zoo. Ale niw zadzialalo czulam każde rozcięcie. Potworny bol. Dostalam na cos na stracenie pamięci, mimo to mialam jakies dziwne obrazy z cc jakbym widziaa to z 3 osoby... Czulam bol i slyszalam glosy. Masakra nikomu nie życzę.
Ale ma dzidzia rekompensuje wszystko jest uroczy!!!!
Jestem zakochana w swoim synku:)
Dzisiaj jesteśmy po pierwszej wizycie u pediatry. Piotruś ładnie przybiera. Wazy 3650. Teraz czekają nas szczepienia w grudniu. Zastanawiam się jakimi szczepić szczepionkami.
6w1 czy każda osobno. Jak Wy szczepicie? -
anusia a nasz już 4, ale szybko mija ten czas. Gratuluję nowym rozpakowanym mamom bo myślę, że santocha też już po jest.
My po wizycie u lekarza, zmieniamy mleko na hipp1 comfort combiotic, oby było lepiej...po urodzinach u dziadka jesteśmy, junior jeszcze śpi ale pewnie zaraz obudzi się na butlę. Aha powiedziałam już pani doktor że na mm przechodzimy i spoko. My szcepimy pojedynczymi szczepionkami. Aaaaa i Wojtek waży juz 3500 więc ulewa ale przybiera.
aha czy ktoraś widziałam może gdzie to mleko?? tzn w jakimś markecie. Cena lekko wysoka no ale jeżeli ma pomóc na co licze to dałabym każdą kasę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:58
ÓptimusPrime, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny