Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpiąca żabcia oby do rana póki co śpi od pół godzinki gdzieś;)

17y78j.jpg

I 4kg trochę już upasiony chomiczek hahaha zaczyna wyglądać jak ludzik Michelin takie fałdy na nóżkach się robią ;D

algqs4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:34

ÓptimusPrime, natasza82, Lavendula, Rybka Nemo, KUNIAK, Maga31, Florentine, Krokodylica, Marzena27, sisiiii lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia,Caska!Gratulacje!Cale szczescie jestescie cale i zdrowe i Wasze Maluszki tez :-)
    Cudowne te nasze listopadowe Maluszki,kocham je wszystkie :-)
    Cale szczescie,ze i z Amelka Viv jest Ok.My to jednak zgrana ekipa,zawsze pozytywnie sie wspieramy!Mamy moc :-D !!!!

xpatiiix3, Nata, Gabrysia84, Viviana, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Opti :-)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa Optimus ja czytałam na forum że po tym mleku dzieci szybciej się głodne robią bo ma mniej laktozy i szybciej się trawi więc może dlatego Erik szybko domaga się mleka, zobaczymy jak u nas będzie.

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzy innymi dlatego są lepsze kupy i brzusio nie boli, no chyba że mega wrażliwe dziecko ;)

Opti dokładnie, zgrana ekipka z Nas ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:36

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie czy maluszka kąpać codziennie czy co 2-3 dzien. Opinie jak zwykle są podzielone. Nie wiem czy w pierwszych tyg życia dzieci juz nabierają jakies nawyki, przyzwyczajaja sie.
    Jak Wy często kapiecie i czy zauwazylyscie ze dziecko po kapieli lepiej przesypia noc?

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia my kąpiemy co 2-3 dni, na początku spał super po kapaniu, teraz to różnie bywa bo ma te brzuszkowe problemy. Pati Twoja żabcia super :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:44

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia u Nas bez roznicy kąpie co 2-3 dni częściej w razie potrzeby ;)

Nata dziękujemy ;)

W ch*****j dołek mnie złapał ;( baby blues..!? czyżby i mnie dopadło... Ehh.. Na fejsa nawet juz nie bardzo zagladam, bo co nie spojrze to szczęśliwe pary ,to zdjęcia z wesel ,to szczesliwi rodzice z dziećmi, na spacer ide to samo ,a ja wszędzie sama, nawet te nocki, smutno mi ,ze nie mam nikogo kto poklepie po ramieniu i powie nie martw się będzie dobrze, albo ja chwile z dziećmi posiedze idź się prześpij.. Nie ma tak kolorowo kocham dzieci robię wszystko jak najlepiej umiem, jestem szczęśliwa niby, bo jednak jest mi źle ,że nie mam z kim sie swoim szczęściem dzielić.. Do dupy to wszystko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:59

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata no leci strasznie ten czas, a maluchy rosna ;-)

Pati zabcia cudowna. Mojej tez sie pucki takie fajne zrobily ;-) babci zdjecia wyslam to mowi, ze ona taka fajna grubiutka :-P

Asia ja kapie codziennie. Teraz to juz sie jej podoba i lezy zadowolona w tej wodzie ;-) a ze spaniem bywa roznie.

rwi37s6.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati kochana zawsze zostaj Ci listopadowki. Jestes wspaniala mama i zobaczysz jeszcze trafisz swojego ksiecia z bajki :-*

rwi37s6.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymek przyszedł na świat sn 25 listopada w Dzień Pluszowego Misia o godz 15:45
    Waga 4470g długi na 58cm. Porod koszmar.
    Zdjęcia z domu wstawie.

Ide spac, bo padam na pysk.

xpatiiix3, Mag.1990, ewelina_d, Milaszka, Paju, Viviana, ÓptimusPrime, natasza82, Lavendula, Rybka Nemo, Dotty84, Tygrysek, zupaztytki, Maga31, Florentine, Mamadomina, Krokodylica, czekaja, maaartinka, Marzena27, Nata, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graaaaaaatuluje.! Podziwiać saantocha zuch mamuśka chyba największy bobas urodzony SN ;)

Przynajmniej po ciałku widać, ze przybierają ;) wiem, kiedyś grafie, a jednak tak jakoś źle ,ze jak trzeba jestem sama babcia ostatnio dużo się wydziera.. Uszy więdną, nawet nie mam zbytnio z kim gadac.. No ale jesteście za to Wy, moje listopadóweczki ;)

A i muszę się pochwalić moja malutka dzisiaj chyba pierwszy raz tak na serio się śmiała gadałam do niej a ta na glos tak rechotała i piszczała a uśmiech pełną gęba ;) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:26

Paju, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Kochane ja na szybko, witam się w jednopaku ☺ dziś o 11.45 urodził się nasz syn Adrian waga 4030 i 60 cm ☺ poród zakończony cc, poród SN przebiegał prawidłowo do momentu odejścia wód, okazało się, że jest przodujaca pepowina, w 5 minut byłam już na stole po znieczuleniu ogólnym. Dziękować będę lekarzom za szybkie i profesjonalne podejście, dzięki nim nasz syn jest cały i zdrowy, 10 punktów ☺

No wreszcie :D witamy rozpakowaną.

A ja sobie leze na boczku i spalam kapeczke mala... I tesnie za mym pysiaczkiem. Jest tak slodki ze szok. O 5rano przyjedzie do mnie nan cycucha. Od razu zlapal sam skubaniec. zjecia bym poslala pati ale potrzebuje maila :D

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha no graty!!

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati u mnie niby pełna chata Ale i tak mąż ma gdzieś to że wypadało by pomóc. on i jego potrzeby najważniejsze. Dziś mi nawet przy kąpieli nie pomógł, wody nie przyniósł... wszystko sama. Chyba muszę się z tym pogodzić. A jeszcze dziś mi mówi że 6.12 ma przyjechać jego mama i siostry z facetami w dodatku niby na noc.
    Już mu powiedziałam ze ciekawe gdzie będą spać i ze sam będzie przy swoich gościach sobie latał i ze to nie będzie fajny weekend (Jedna z sióstr traktuje mnie jak powietrze.. A jak są obie razem to sobie gadają a mnie mają gdzieś) w razie co jak się wkurze to wezmę małego i pojedziemy do mojej kumpeli.
    I już mi teraz nie pasuje ze będą chciały go nosić Itp. Bo on jest mój! Jakoś ciężko mi pomyśleć ze będę miała im go 'Dac' buu...
    moja rodzina jak go bierze to mi nie przeszkadza... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:43

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Paju Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Szymek przyszedł na świat sn 25 listopada w Dzień Pluszowego Misia o godz 15:45
    Waga 4470g długi na 58cm. Porod koszmar.
    Zdjęcia z domu wstawie.

Ide spac, bo padam na pysk.

Gratulacje! W końcu drugi Szymek wyszedł :)

I nawet godzinowo podobnie urodzony bo nasz 15:30 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:41

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus dziękuję jestes kochana <3 nie wiedzialam ze az tak martwicie się i myślicie o innych ale ja tez myślę o Was i waszych maluszkach by zdrowo się chowaly.
    Santocha ogromne gratuluję ze juz po. Jestes dzielna :)
    Pati znajdziesz na pewno tego jedynego. Mlodziudka jestes. Masz dzieci a takze nas tutaj.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam chusty.
    Musi być tkanka, skosno-krzyżowa
    min. 5 metrów
    dobra i wytrzymała.
    Zna się któraś? Polecacie coś?

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue gratuluje wszystkim mamusiom rozpakowanym ;)

Caśka ślij na [email protected] ;) to wrzuce nawet zaraz ;)

Hehe paju mam identyko to samo moje dzieci i lepiej niech nikt nie rusza, masakra ja nawet zazdrosna jestem czasem że Marcela na spacer biorą ;o hehe wiem głupota, ale tęsknie ;P szkoda tylko ze m tak traktuje Ciebie.. ;/

Viviana chyba każda z Nas przeżywa jak cos się u inne dzieje ja to zawsze po domu chodze i myślami z Wami jak cos się dzieje którejś bądź dzidziusiowi, a każda dobra wiadomość mnie uspokaja, masakra jak ja żyje internetem babcia na mnie się drze że telefon i tablet mam przyrośnięte do reki a tak nie jest zagladam często, ale nie zawsze pisze ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:48

Paju, Viviana, KUNIAK, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie się mama drze ze ciągle telefon w ręce. Czy karmię czy siedzę z Małym to telefon z Internetem... pierwsza czynność po przebudzeniu i ostatnia przed snem. Na nocnym karmieniu. Ciągle.
    Ale tak to Już jest. Uzależnienie.

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
‹‹ 2068 2069 2070 2071 2072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ