Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marynka wrote:Ile miały wasze dzieci, kiedy poszliście pierwszy raz na spacer. Pogoda ładna, ale jednak delikatny mróz... Mam dylemat.
Kochana w 8 i 9 dniu się werandowałyśmy (ale nie przy oknie tylko od razu na balkonie) po ok 15-20 minut a od 10-ego dnia już full spacer.
Chodzimy praktycznie codziennie, nawet jak jest ujemna temperatura - byleby nie było zbyt mokro i "zgniło" -
karmelek wrote:Chyba jestem za glupia bo nie potrafie się tam zalogowac.. chcą ode mnie jakiś kod potwierdzający a skad mam go wziąć??
Musisz się najpierw zarejestrować pod swoim nickiem z Belly, ustalić hasło i wtedy twoje zgłoszenie trafi do akceptacji
Jak Mag będzie przy kompie to cie zaakceptuje -
nick nieaktualny
-
Papi wrote:Hej dziewczyny , mam do was pytanie. Jakich chuteczek do wycierania dupci polecacie.. mojego szkrabawa wszystkie uczulaja i teraz przemywam sama woda .. macie jakies sprawdzone. ?
karmelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Papi wrote:Hej dziewczyny , mam do was pytanie. Jakich chuteczek do wycierania dupci polecacie.. mojego szkrabawa wszystkie uczulaja i teraz przemywam sama woda .. macie jakies sprawdzone. ?
kami1, Papi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny