Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati no kurdę ale Cię męczą te twardnienia, ja też mam codziennie, ale mi po jednej no-spie przechodzi, nie chcę jej brać codziennie, ale jak ją wezmę to taka ulga, od razu brzusio normalny i można funkcjonować.
A ja kurde muszę się wziąć za siebie, bo się jakoś zapuszczam hehe, trochę więcej tego smarowania brzuszka i nóg, bo sucha skóra i trochę o cerę zadbać. -
mi nospa forte 3x1, scopolan 3x1 nic nie daje wcale nie odpuszcza, wczoraj tylko po tym zastrzyku ok.3h ulgi było i potem nagle znowu pobolewał i twardszy się zrobił, a dzisiaj od rana boli tak mocno okresowo i twardy jak kamień.. ;/ i tak mam brać przez tydzień te leki... jak nie przejdzie to kłaść się do szpitala...Livia
Nela
Marcel
-
dziewczyny niezle szalejecie z tymi wozkami. mi jakos sie nie chce, jeszcze nie czuje takiej potrzeby i najgorsze jest, ze sama nie wiem jaki bym chciala.
wspolczuje wszystkim co maja sensacje- te skurczowo- brzuchowe - koszmar. u nas dalej wszystko przechodzi bez zadnych rewelacji, brzuch sie tylko powiekszyl. waga w koncu ruszyla w gore o cale pol kg a i tak jestem jeszcze 5,5 kg na minusie od poczatku ciazy. za tydzien mam wizyte u gin i nie moge sie doczekac... i mam nadzieje, ze w koncu sie wyjasni co za diabel we mnie siedzi:)
pozdrawiam)
mialam isc na spacer,ale pada u mnie deszczAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Helloo,
nie wiem czy któraś z Was pytała o ten wózek...mi się bardzo podoba, zwłaszcza, że w zestawie ma fotelik maxi cosi... Co sądzicie ? Opinie w necie ma super...
http://allegro.pl/sevilla-camarelo-3w1-onesafe-maxi-cosi-warszawa-i4299461091.htmlFidelissa lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Witam spaliśmy z Marcelkiem do 10.40...
A od rana ciąg dalszy bóli i skurczy po południu znowu idę na zastrzyk, ale co z tego jak pomógł wczoraj na jakieś 3 h rozluźnić a potem znowu napinać się brzuchol zaczął... kurde no czułam się jakbym miała zaraz dostać okres tak zaciskało mi brzuchola boleśnie, że aż w dół w miednice go wciskało dzisiaj rano, oby z szyjką było ok musi mnie zbadać lekarz w piątek nie ma szans... juz nawet nie będę patrzeć na to że będę tęsknić za Marcelkiem, będę musiała jakoś przeżyć to, po prostu pójdę i się położę do tego szpitala jak to ma Nam pomóc... ;((
Może tak byłoby najlepiej, przy tego typu akcjach rozsądek w postaci stałego kontaktu z lekarzem i ewentualnej obserwacji na oddziale jest chyba jedynym wyjściem:)
Oby się te skurcze-nieskurcze skończyły!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
xpatiiix3 wrote:mi nospa forte 3x1, scopolan 3x1 nic nie daje wcale nie odpuszcza, wczoraj tylko po tym zastrzyku ok.3h ulgi było i potem nagle znowu pobolewał i twardszy się zrobił, a dzisiaj od rana boli tak mocno okresowo i twardy jak kamień.. ;/ i tak mam brać przez tydzień te leki... jak nie przejdzie to kłaść się do szpitala...
Oj to Pati naprawdę Ci się spina macica, a wiem jaki to ból, ucisk, bo ja mnie złapie to aż skula do przodu, jak po lekach nie przejdzie to kładź się do szpitala, zrobią badania, bo się męczysz tylko. Może wystarczy 3-5 dni poleżeć.
Monigue wózek wizualnie mi się podoba, ale ja jeszcze nie wiem na co trzeba dodatkowo patrzec przy wózkach bo jeszcze nie czytałam/szukałam. -
Kurcze ja to się kompletnie nie orientuje w wózkach funkcjonalności i firmach. Szwagierka bardzo mi poleciła jeden model(jej kolezanka go ma i wypróbowała go kilka razy również porównując do swojego na który narzekała) i w sumie jak mi go tak zachwaliła to na nim poprzestałam.
to ten model :
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-dada-denim-jeansowy-wozek-2w1-i4185942355.html
tylko oczywiście w wersji 3w1
Co o nim sądzicie? Bo widzę że Wy to macie nosa ! -
Pati trzymaj się.
Jak widać z wózkiem nie taka prosta sprawa. Nie wystarczy żeby się podobał.
Wrocilqm od kosmetyczki. Smierdzialo acetonem kazalam otworzyć okno. Bol głowy murowany...stwierdziła ze mam kurzajke na stopie. Ja myślałam ze to jakiś mały odgniotek. Usune juz po rozwiązaniu. Nie przeszkadza, a mam ja juz z pol roku....
mada1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny,sorki,ze sie nie udzielam ale nie mam weny do pisania
,dzis bylam u nowego gin,zlecil badanie moczu i ogolne krwi i kazal znow sie pojawic odrzau z wynikami,zobaczymy jak dalej bedzie,wszystko bedzie zalezalo od wizyty u nefrologa,a to jeszcze miesiac
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
ja pisałam wcześniej apropo wózka sevilla także wrócić możesz Monique 2 str wcześniej
ożarłam się już z 1kg czereśni
wróciliśmy z kotem od weterynarza i chyba ma alergie - w sumie miejmy nadzieję, że to alergia bo jak nie alergia to coś z psychiką w związku z przeprowadzką (chociaż kot jechał nawet ze mną do Hiszpanii gdzie rok mieszkaliśmy i ogólnie przeprowadzki ma we krwi) a moją ciążą (choć i tu nie szczędzę mu czułości i jest tak jak było) no nic.. czekamy jakie efekty będą po 24h
no i jak któraś ma kota to pani wet poleciła w czasie ciąży (mimo że kot nie jest wychodzący ale my możemy na butach przywlec coś do domu) odrobaczać co 3msc -
Oglądałam dzisiaj Tutka na żywo - Grander play i Tirso.
Mimo niepochlebnych opinii w necie, nadal mi się podoba. Łatwo się składa, ma pompowane dość duże i skrętne koła, jest lekki, i ma dobre bardzo miękkie zawieszenie.
Myślałam, że na żywo się zniechęcę, a tu nadal mi się podobają...
Z tego ogromnego stresu zjadłam najsłodsze ciacho jakie mieli w Coffee Heaveni popiłam najsłodszą mrożoną kawą z bitą śmietaną i kruszonymi oreo
i tego zestawu to już nie polecam...może wyjść bokami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:19
santoocha, KUNIAK, Fidelissa, Lavendula, Nata lubią tę wiadomość
-
hej lasencje. wrocilam wlasnie od gina. dzidziol ma ponad 10cm, waży 150gram, serducho bije 150 na minute no i prawdopodobnie to chłopak. damn it
miała być dziewczynka
ale gin mowi ze to tak 55-60%
Goplana, Viviana, KUNIAK, Madlen222, Fidelissa, Lavendula, lkc, Nata, maaartinka lubią tę wiadomość
-
A ja jestem pewna ze poczułam dziś swojego malucha-wyrazne pukanie z lewej strony brzucha!(to co czułam od jakiegos czasu to było to,tylko słabiej:)
Opitoliłam dziś cała paczkę takich mini snickersików (wiem ,wiem to okropne)
Zrobiło mi się niedobrze, a ze byłam na parkingu jeszcze to rozłożyłam fotel i się położyłam na chwilę..i pukał/a do mnie wyraznie
Lubi albo nie cierpi snickersówGoplana, sylvi, KasiaKa, Maga31, lkc, Nata, Ninusia lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj żre uwaga czekoladę i chipsy....mam ochotę a co....
Poza tym truskawki:)
Fajne wózki dajecie, chyba pojezdzimy w sobotę i poogladamy:)
Dzis zdenerwowałem sie w pracy i wyraźnie bolał mnie brzuch taki piekacy bol poniżej pępka tam gdzie jest dzidzia...
juz przeszło ale sie zestresowalam.....
Idę czytać prawko/ książeczki:)