WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy 2 lipca :)

anusiaa90 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała GYNAZOL krem dopochwowy na infekcje? Muszę zastosować bo znów mnie coś dopadło, ale jak pomyślę że mam sobie całą tubkę zaaplikować to się obawiam czy ma to wpływ na dziecko ?

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    ahaha to patrzę ja taka zła nie jestem chyba dla Niego bo mało na Niego krzyczę nie rzucam niczym, ale fochy strzelam jak am powód oczywiście a tak to jest zajebiście :D heheheh wiecie co poprawiłyście mi humorek i rozśmieszyłyście na maksa :D tylko się psuje jak jego matka wkroczy... niby fajna babka ale on by jej ostatnie jedzenie oddał, nawet żebyśmy nie mieli my co jeść... ;/

Pati, masz dwóch synków (drugi w drodze) - jako mama też będziesz chciała, żeby Twoi chłopcy się Tobą kiedyś opiekowali :) :) :) więc popatrz na to też z tej strony! :)

Facet, który opiekuje się matką i szanuje ją daje dobre rokowania :) oczywiście wszystko z umiarem hihihihi, bo maminsynka bym nie zniesła :P

Goplana lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chyba przestało mnie boleć:) szok!!! byłoby super:) bo już miałam dość tego bólu i żadnej nie życzę...uważajcie co jecie dziewczyny, bo w ciąży poodbno jelita bardziej wrażliwe co ja chyba odczułam...takiej kolki nie życzę nikomu!!!! :)

Goplana, Lavendula lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam właśnie ostatnio problemy żołądkowe po niektórym jedzeniu, najczęściej po czereśniach, wczoraj po zwyklym obiedzie mnie pogoniło

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm albo mnie dzidzia właśnie pomyziała albo nie wiem co to było hehe :D

Nata lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim mężem zamieszkaliśmy razem po jakims tygodniu znajomości. Wyjechałam do wiekszego miasta tam wynajmowałam z koleżanką mieszkanie on był stamtąd, pomieszkiwał u nas ciagle potem sami coś wynajeliśmy a pózniej sciagnęłam go do swojego miasteczka:) Z poczatku też był mamusiowy, wszytsko z nia konsultował wszystko mówił, wkurzało mnie to okropnie, nasze dotarcie tez trwało nie krótko, podobnie jak u Rewolucji różne rzeczy szły w ruch:D W sierpniu wzieliśmy ślub i już jest zdecydowanie lepiej. Mężuś już jest nie mamusiowy tylko bardzo mój uwialbiamy się, choć wiadomo jak w każdym związku sa kłótnie to życ bez siebie nie możemy i każda wolna chwila tylko razem:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba coś wisi w powietrzu, bo ja wczoraj też zaliczyłam spięcie z moim małżem. Chodzi ostatnio i cały czas na żarty powtarza, "chciałaś dzidziusia to go odchowasz sobie", albo " zaczniesz dbać o mieszkanko, będziesz sprzątać i gotować"... wkurza mnie to, bo typem kury domowej to ja nie jestem i nie będę. Powiedziałam mu, że mnie wkurzają jego głupie docinki, a on najpierw milczał, a potem na to, że w ogóle to nas nie stać teraz na dziecko... bo kredyt mieszkaniowy, a dziecko to wydatki. Przeryczałam z godzinę, a on milczy jak zaklęty i tylko za rękę mnie złapał, a rano jakby nic się nie stało miła rozmowa, przytulanki itp, itd...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:42

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym to dziś mnie wzięło na muffinki czekoladowe, przepis na 30 min, a pychotka nieziemska :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:41

Lavendula, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • Evik Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak jelita są baaaardzo wrazliwe w ciąży. Ja przez zaparcia miałam takie kolki że oddychać nie mogłam! Czopek glicerynowy baaardzo pomógł:D odzyłam:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    ja mam właśnie ostatnio problemy żołądkowe po niektórym jedzeniu, najczęściej po czereśniach, wczoraj po zwyklym obiedzie mnie pogoniło

No właśnie mnie po poniedziałkowych czereśniach złapało...i odpuszcza dopiero teraz...MASAKRA!!!!
    nie jem już czereśni...

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż z kolei jest kochany i wspiera mnie teraz bardzo no i w końcu zaczął mi pomagać w domu...doskonale wie, że ja teraz nie mogę sprzątać jak kiedyś to sam zaczął:) kiedyś palcem nie kiwnął, ale to moja wina była bo ja go tak nauczyłam a wcześniej mamusia oczywiście...teraz mam z nim na prawdę dobrze...a i kłócić to kłócimy się mało ale jak już to porządnie...a tak to jest super no i on bardzo się cieszy że bliźniaki będą...u nas też kasy w bród nie ma, też mamy kredyt mieszkaniowy w Polsce a i tu płacimy w cholerę pieniędzy za wynajem domu ale on twierdzi, że będzie ok i że damy radę, mówi że najważniejsze moje zdrowie i nasze dzieci:) strasznie wczuł się w rolę ojca i chyba dopiero teraz zaczyna dojrzewać, a po ślubie jesteśmy 4 lata, wcześniej niecałe 2 lata:) po niecałym roku mieszkania razem wzięliśmy ślub...ja od razu wiedziałam, że my będziemy razem :) wcześniej byłąm w chłopakiem 8 lat, kochałam bardzo, pierwsza wielka miłość, byliśmy zaręczeni też ale ten związek było toksyczny...potem poznałam męża i wszystko potoczyło się bardzo szybko...ale nie żałuję:)
    no i też każdą wolną chwilę spędzamy razem we dwójkę tylko, tak lubimy najbardziej:)

Evik lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się też ostatnio drażliwy zrobił. Może nasze ciąże tak na nich wpływają...

f2w343r88uf9xtcb.png

• Viviana Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam często wzdęcia, nie mogę więcej zjeść, tylko po trochu, bo zaraz mnie wzdyma i to bardzo boli.

A co do mamusinych synków, mój mąż trochę się poprawił, ale właśnie odkryłam, że jak wczoraj bardzo chciał iść na zakupy po południu to przy okazji był u swojej mamy i mi nic nie powiedział, a skapnęłam się robiąc obiad, że salaterki od teściowej nie ma. Hehe faceci :)

Evik lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całe szczęście mój mąż nie jest mamusiowy, wszystko z dystansem, potrafi sie jej nawet przeciwstawic

jeżuuuu jak ja się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze mmmmm, bedzie fantastycznie :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mamusiowy też nie jest...on uważa, że dla niego najważniejsza jestem ja...i to nie puste słowa, pokazuje mi to na każdym kroku....:)

sylvi, Viviana lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam lenia, miałam w kuchni obiadek a przy kompie w zdjęciach grzebię: hz0ag6dkxgt5_t.jpg

sylvi, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, lkc, anusiaa90, xpatiiix3, Evik, Nata, Marzena27, Reverie, Strupka lubią tę wiadomość

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula, ale suuuperr zdjęcie!! Zawsze chciałam mieć taką profesjonalną sesję, ale ani sprzętu, ani fotografa z wyobraźnią brak :(

Lavendula lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa ja właśnie myślałam żeby sobie zrobić taką sesję brzuszkową jak już będzie bęben pokaźnych rozmiarów :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Lavendula, ale suuuperr zdjęcie!! Zawsze chciałam mieć taką profesjonalną sesję, ale ani sprzętu, ani fotografa z wyobraźnią brak :(

to domowe - początkowo statyw - jak jeszcze Ojciec na wyjazdach był, teraz Ojciec przejął role fotografa :) i tak mamy zamiar do Końca co tydzień ;)

‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ