Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Ja wylałam na niego zupę, piwo na łeb, wodę jak nie chciał wstać...(dlatego wie, że do gołosłownych kobieciątek się nie zaliczam), wycięłam mu dziurę w spodniach, coby nauczyć, że byle gdzie się nie wiesza, a ja nie jestem mamusia, żeby chodzić i sprzątać...na plecy mu wskoczyłam, także chodził potem jak babuleńka z chrustem....
On tak samo narobił mnie szkód:D:D
Ale jest moim najlepszym przyjacielem, chociaż się różnimy we wszystkim prawie:D:D
Uśmiałam się jak norka.... dobre
Pati...czasem to kobieta w związku musi mieć "jaja" -
anusiaa90 wrote:Bo nie wiem co siedzi w moim brzuszku, ale za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy już z pewnością lekarz potwierdzi płeć
19 tydzień i dalej nie wiesz?to chyba wstydliwego masz maluszka:) My już w 15 tygodniu wiedzieliśmy, a w 18 tylko nam potwierdzili:)
-
Madlen222 wrote:19 tydzień i dalej nie wiesz?
to chyba wstydliwego masz maluszka:) My już w 15 tygodniu wiedzieliśmy, a w 18 tylko nam potwierdzili:)
ja tez nie wiem co we mnie siedzi, na razie dziewczynka, ale nie byl na 100% pewny..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Mój gin ma trochę słaby sprzęt i może dlatego. Z początku widział dziewczynkę, ale później mu coś tam zaczęło się plątać i podejrzewał chłopca. Dla mnie najważniejsze jest to, że jest dobrym lekarzem, a na lepszym sprzęcie pooglądam sobie za dwa tygodnie
-
Nata wrote:dziewczyny które mają problem z tarczycą, trzeba pamiętać żeby po porodzie zrobili naszym dzieciom badanie TSH, ponoć to ważne jest.
Nata, Ministerstwo Zdrowia finansuje badania przesiewowe noworodków. Badania przechodzi każdy noworodek. Wykrywają nie tylko ch.tarczycy ale też mukowiscydozę i fenyloketonurię. Jest jeszcze badanie słuchu.