Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała, mąż dołączył gdy skończyłam ogarniać kuchnię
nie odpuściłabym mu wspólnego sprzątania skoro jest w domu!
Daj znać Kochana czego się dowiedziałaś na IP. Na pewno wszystko jest dobrze
Izulka, mnie też czasami łapią słabości i to ostatnio częściej na siedząco niż stojącochoć na stojąco jak juz łapią, to się czuję tak jakbym właśnie przechodziła na drugą stronę
xd wzięłam się za sprzątanie z mężem oczywiście. No i specjalnie o tej porze, bo okna w końcu otwarte i trochę przewiewu w mieszkaniu
teraz już skończone, wiec zaraz pod prysznic i juz nie ruszam się z łóżeczka
trochę lenistwa nam się należy
-
Mala jak tam? Widzisz. Mąż ma podobne myślenie do mnie
Rozmarzona ..szybki lodzik mówisz...hahah
Nie stresuj się przyjazdem,rodzeństwa. Na pewno cie zdenerwują.. Ale musisz pamiętać ze oni niedługo pojada. Ile lat maja? Najgorzej tak siedziec z kimś jak się nie ma sily
Tak w ogóle to wróciłambabki przede mną mówią mi ze mi się należy bez kolejki.. Zaczelam gadać ze mi tak głupio sie pchać itd.. To one ze trzeba korzystać póki można ale,ze one też jakos nie chciały sie pchać jak byly w ciąży
a kolejka masakra byla znowu...
Ja nie wiem co ci ludzie ..jeden dzien nieczynne a zakupy jak na wojnę..
Ale byl,znajomy w sklepie,pogratulowal mojemu to ten dumny terazpytal na kiedy termin, czy znamy Plec itd
chyba nie da się,ukryć brzucha a ubralam luzna bluzke
dzisiaj 4osoby zauwazyly brzuch.a gdzie reszta
?
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Izulka, no pewnie, że przeżyjecie :p my sprzątaliśmy tylko dlatego, że możemy nie mieć czasu w przyszłym tygodniu :p no i mój zastrzegł sobie, że jeśli zacznę źle się czuć, to mam mu powiedzieć i dokończy wszystko sam
no ale dałam radę
Jejku jak teraz fajnie powiewa. Taka temperatura zdecydowanie wystarczyłaby w ciągu dnia :p
Hmmm, coś się głodna robię.
W ogóle Kochane, macie jakieś pomysły na zabawy podczas wieczoru panieńskiego?obiecałam kumpeli, która będzie świadkową, że jej pomogę, ale mam pustkę w głowie, a zawsze miałam mnóstwo pomysłów
:p
skarb15 lubi tę wiadomość
-
izulka ; o jakich lodzikach wy rozmawiacie
nie dobre zboczuszki
No to powiecie mi co to za swieto jest jutro ? -
Skarb wniebowzięcie najsw.Marii Panny
Daj chociaz pofantazjowaćja juz po jednym jestem dzisiaj..oczywiście tym zimnym
Moodliszka a co macie w przyszłym tyg ?
Alr mi dzisiaj czas szybko leci..
Zjadłam cala pake chipsów flipsow czekoladowychtak mnie wzielo
skarb15, haen lubią tę wiadomość
-
Ale wstyd ale wstyd
ze ja nie wiedzialam
Ciii
Izulka: haha czytajac tego posta zaluj ze nie widzialas mojej miny, o czym ja sb pomyslalam - tak to jest jak chlopa ze mna nie maZ wrazenia pojde do zamrazarki chodz, mojego loda juz upedzlowalam , ale corcia mowila ze by zjadla, wiec dla niej go im ukradne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:51
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Skarb, oj tam, żaden wstyd
:*
Izulka, w przyszłym tygodniu mój juz wraca do pracy w środę, wiec poniedziałek i wtorek będzie chciał jeszcze jakoś wykorzystać na odpoczynek i pewnie wyrwiemy się gdzieś z domujuż mi żal, że musi wracać do pracy
całkiem inne miałam samopoczucie, gdy codziennie spędziliśmy razem cały dzień, a tak już podejrzewam, że znowu będę maruda
Izulka, flipsy czekoladowe???? Jak mogłaś mi to zrobić!!!!!skarb15 lubi tę wiadomość
-
Hej, ja po wizycie i po glukozie. O ile wizyta wszystko ok, to na glukozie prawie zemdlalam i piguly mnie wzięły na łóżko pod klimatyzację i jakoś dokończyłam badanie ale cały dzień czuje się jak kon po westernie i leżę...
Trzymam kciuki za wszystkie obolałe, na pewno wszystko będzie dobrze, już nam nie dużo zostało
Mała dobrze ze pojechałas na IP wszystko trzeba kontrolować, jak po ostatniej akcji z krwią na papierze też wystraszylam byłam i cieszę się że mnie uspokoili że wszystko jest dobrze. A problem już zarzegnany i z pęcherzem moim ok.
Zorro ja cztery dni temu skończyłam brać furagin, po 10 dniowej kuracji. On może powodować problemy w pierwszym trymestrze i od 38 tc, a szybko leczy.
Przy okazji wizyty odwiedziłam siostrę cioteczna co ma córeczkę sześć miesięcy i dostałam górę ciuszków i innych rzeczy dla dziecka i do listopada mam się zgłosić po chyba jeszcze więcej. I latam zadowolona ze coraz więcej rzeczy mam dla Mateuszka.
haen, skarb15, moremi, Zorro lubią tę wiadomość
-
Kocham flipsy czekoladowe (spojrzmy prawdziw w oczy, ze wiekszosc slodyczy darze glebokim uczuciem
), a ostatnio nie bylo i jadlam toffi.
Mala dobrze, ze pojechalas, na pewno wszystko jest ok, ale tak jak pisalam lepiej sie uspokoic:*
W ogole spotkalusmy znajomych na zakupach i widze, ze dziewczyna ma spory brzuszek i sie patrze na jej i moj i oni zdziwieni, ze moj to ciazowytermin maja na koniec listopada, ale ze to ciaza blizniacza, to wczesniej bedzie miala cc.
Powiem Wam, ze dkla mnie to jest niesamowite, ze z 2 ludzi powstaje nowy czlowiek, a ciaze blizniacze to juz w ogole kosmosskarb15, izulkaa, moremi lubią tę wiadomość
-
Moodliszka : a mi juz zdarzylo zrobic sie glupio
:*
Ikulka mowisz ze prawieJak by moj byl zawsze bym znalazla mile rozwiazanie bo uprawiac sexu nie mozemy wiadomo
Pamietacie chyba jeszcze incydent jak podtrulam mojego M tabletka - moj go nigdy nie zapomnie
Nymeria : ciesze sie ze na wizycie wszystko okey super wiesci :*
Robcie mi smaka robcie ja mam ochote na chipsy serowe i normalnie nie wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:13
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Czemu robicie mi takie zachcianki
normalnie czekam z nircierpliwoscia az moj brat wyjdzie do roboty o 20.45 zeby ukrasc mu loda koktajlowego