Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb,a Ty tu planowalas depilacje na sobote hihi
Bedziesz miala pomoc i roznie sie to moze skonczyc
Dziewczyno, co Ty tu jeszcze robisz ?!
Biegnij sie nacieszyc swoim, my nie uciekniemy,a wiemy ze bylas za nim mega steskniona
Niespodzianka na pewno jak najbardziej udana.Jestes juz z nami -
Co ja robie ? W sumie malo co dociera do mnie
Wrocil po 15 ja w mega szoku ogarnac sie nie moge , ryczalam jak bobr ze szczescia on ze mna
teraz jest w lazience a ja przezywam jego objawienie
Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
SKARB ale masz slodki dzien dzis
najpierw glukoza,a teraz powrot meza
milego wspolnego wieczoru wam zycze. PS teraz bedzie mial kto o was dbac
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Skarb, widzialam wlasnie i mialam pisac,ze ladnie Ci sie przycielo komara po tej glukozie,ale sprawa sie wyjasnila hihi
Ginger, to sie bedziesz mogla przewalac na wyrku do woli,a ja do 1 i potem rozbudzona na nowo bede musiala sobie miejsce znalezc
Ale odrazu jaki entuzjazm kazda,ktorej partner ma nocke hihi
Ciekawe czy byliby zadowoleni jakby to przeczytali.
Moj rano mowil,ze chyba pojdzie po pracy spac do drugiego pokoju bo mu rano spac nie daje.
On mi w nocy tv zalancza,a ja jemu z rana hehe.
A,ze mi sie nudzilo to go jeszcze po tylku klepalam i pozniej sie smial ze mnie co ja wyczynialam
Powiedzialam,ze jak chce moze tam spac po pracy bo mi bedzie wygodniej samej na calym wyrku hihi
Jego mina byla bezcennie zszokowana
Zawsze wolalam jak byl w domu,ale samotnie przespana noc daje wiecej wygody w ciazy.Jestes juz z nami -
Skarb ale radocha
Kitaja bardzo mile te dzieciaczki potrafia byc
Haen ja sie zastanawiam nad ochraniaczem po calej dlugosci bo jak Mala bedzie wieksza to bedzie kursowac po lozeczku wiec chyba nie oplaca sie kupic takiego krotszego....
Cebulka skrobnij slowko - wiemy ze wszystko ok ale potwierdzenie by sie przydalo
Nie straszcie mnie ze w Casto nie ma klimy ... bo niedlugo tego typu sklepy beda czesto odwiedzane przez nas
A ja spedzilam mily wieczor z kolezankami nad Wisla... ale cos brzuszek mi sie spina i delikatna krew z nosa mi poszla ...
Teraz czas na leniuchowanie z mezem
Edit: Marta co za wozek kupiliscie ? Poziel sie inf.
Modliszka Nymeria ja to kupilam 2xpampers 2 bo one sa od 3kg , chyba zachowuje sie jak Twoj maz ModliszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:34
-
Niestety w tym wielkim molochu nie posiadaja klimy, wszedzie oszczednosc
Powiem Ci Madzia,ze jak mialam farby wybierac to robilam juz to pi razy drzwi tak mnie tak krecilo i robilo sie slabo.
Dziwne bo w innych sklepach tak nie mam i to bez klimy.Jestes juz z nami -
MadaLena przyjelam zaproszenie:)
a ja mam zagwozdke...mam wyniki glukozy (75 g):
na czczo: 76
po 1ej godzinie: 139
po 2ej godzinie: 122
nie wiem czy sa dobre czy nie...hm, moze w srode endokrynolog sie pokusi o interpretacje, a jak nie to gin w pon. -
nick nieaktualny
-
Ginger84 wrote:Co twoja Laura porabia w taką pogodę? U nas co chwile pada wiec pozwoliłam Patrykowi pograć na PlayStation choć ma wyznaczone ze może tylko w sobotę. Ale ja leżę wiec w drodze wyjątku mu pozwoliłam bo się nudzi:(
ale ogólnie często się nudzi, tym bardziej teraz, gdy mama mniej dyspozycyjna i wiecznie zmęczona
Skarb, fantastyczniewiedziałaś kiedy wrócić do domu.
Co do spania to.. mój przysypia na kanapie. Przyniosę mu kocyk i znów się wyśpię
Micia lubi tę wiadomość
-
Chwilami wam zazdroszczę tych zdjęć trójwymiarowych, szczególnie, gdy widzicie buźki swoich maluszków
pocieszam się, że moje szczęście będzie podobne do Laurki, to potrafię sobie wyobrazić jak wygląda
Myślałam że Cebulka się odezwała. Mam nadzieję, że wszystko ok -
nick nieaktualnyU mnie, jako że to moje pierwsze dziecko, to uczucie gdy dziś zobaczyłam jego twarz było nie do opisania
Po prostu wow
Tak jeszcze chyba nie do końca dociera do mnie, że będę matką i po prostu ujrzenie maluszka w takiej okazałości było cudowne
Zorro, Micia, moremi, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dopiero mogę napisać....siedziałam 7h na ip. Generalnie jest dobrze bo szyjka się nie skraca, ale...jak znów będą skurcze to musze na ip jechać i sprawdzać szyjke...dostałam nospe w tylek i już mnie z każdej strony boli. Z badań za to wynika, że jestem odwodniona. Mimo ,że dużo piję to moje głupie jelita źle wchłaniają...tak więc jestem wykończona, ale spokojniejsza no i skurcze są bardzo sporadyczne...oby do listopada...
olcia88, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013