Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My też mamy zakazy od dawna,bo w bliźniaczej ta szyjka nieszczęsna. Coś tam raz kombinowaliśmy ale zero przyjemności...stres tylko. Czasem się rączkami posmyramy i ja to bardzo lubię i bardzo silnie odczuwam ten łechtaczkowy. Wiele razy słyszałam, że dzidziuś podczas orgazmu też odczuwa przyjemność więc czemu rezygnować. Wiem, że się mówi o przedwczesnym porodzie bo to są skurcze, ale bez przesady. Zawsze ma to miejsce wieczorem, już w łóżeczku, więc już przed aplikuję luteinę. Mam wrażenie, że podczas tej przyjemności cały mój organizm się rozluźnia, a ja należę do tych spiętych i znerwicowanych. Coś w tym jest bo zawsze "po" łzy mi lecą z 5 min
Ale mi Tosia przejechała nóżką pod żebrami, jak w zwolnionym tempie... brrr. Zosia się zawsze dużo mniej udziela. Ciekawe czy po wyjściu z brzuszka będzie tak samo, że Tośka będzie diabełkiem a Zosia aniołkiem
A tak apro po skurczy i przedwczesnego porodu- wczoraj na poprawinach stoję w kolejce do grilowanych warzyw i mówię kucharzowi- poproszę same bakłażany a Pan na to, " ale one są z przyprawami" na co ja wielkie oczy i "no i "a pan " no podobno przyprawy w ciąży mogą prowadzić do skurczy" ja na to "pfff proszę i tak nałożyć" . Bakłażany były pyszne i nie wyczułam w nich żadnych przypraw. Może jakaś oliwa i zioła prowansalskie, czosnek. Przecież ja tego codziennie używam...
Czy Wy o tym słyszałyście ? Czego to już nie wymyślą... chyba musiałabym całe torebki przypraw wsypywać do buzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:59
-
Kitaja dobrze,ze sie wszystko wyjasnilo,ale tak jak mowisz narazili Cie na zbedny stres,a nie pomogli ;/
Hihi w pracy zawsze Dziewczyny ze mna wesolo mialy bo lubilam pozartowac na luzie nawet na tematy "zakazane"
Oczywiscie zboczek ze mnie jest,ale bije na dekiel dodatkowo przez niedobory vitaminy "S"hihi.
Jesli chodzi o sprzatanie to zawsze jak sie za cos biore to lubie miec dokladnie zrobione.
Przed ciaza zawsze znajdywalam czas na takie porzadki,ktore nie na codzien sie ogarnia,a teraz zwyczajnie nie daje rady na zwykle porzadki,a co dopiero na inne wyszukane
Tak,wiec jak mam sile to sie biore bo nigdy nie wiem kiedy sily strace,a te gorsze rzeczy no wiadomo Mezu musi wyreczyc hihi
Ginger, lacze sie z Toba w bolu bo moj moze,a i tak paranoicznie sie boi,a ja chyba tez mam jakies blokady w psychice bo juz ciagle mysle o Malej
Mysle,ze tyle dziewczyn co tu ma taki celibat to nie da rady nie pisac o seksie bo chcice sie wlaczaja po takim czasie kazdej
Olcia, ja wlasnie pisalam o tym magnezie.
A powiedz mi ten magnez, o ktorym pisalas wtedy tylko jeden razy dziennie do zazywania?
Ja sie oszukalam tak jak Anulaa przestrzegala przed suplementem, poczytalam na pudelku,ze to wlasnie suplement diety,wiec oszustwo ;/
No nic to pudelko i tak musze wykorzystac zeby nie lezakowalo.
Przylaczam sie,ze nawet pieszczoty "Reczne" by mi mega przyjemnosc sprawily i bym wtedy sie na maksa rozluznila,gorzej psychicznie chyba juz by bylo z penetracja nie do konca rozluznienie
Jesli chodzi o przyprawy to te "gotowe" typu kebab i mieszanki do mies sa niezdrowe,ale tego sie przeciez nie daje tonami.
Noi tymianek czy jakies takie ziola,a tak jak mowisz jako przyprawa i to nie do konca uzywana nic nie uczyni zlego.
A facet chyba chcial przyszpanowac albo jego kobieta byla w ciazy i tak panikowala
Przyprawy to male zlo co innego juz ziola typu do picia w wiekszej ilosci.Jestes juz z nami -
Wstalam
ale i tak leb boli...
Ja tam jem wszystkopatrzę tylko żeby mniej jednak przyprawia. Bo ja z tych co lubią na ostro
Rozmarzona ja biorę 3razy dziennie ten asmag
Ci do robótki ręcznej bo mnie nawet to boliwszystko ukrwione, nabrzmiałe..susza na pustyni
Haha jak nas ktos czyta z zewnątrz to jak kub niewyżytych dziewicolcia88 lubi tę wiadomość
-
Haen chyba nie przyjelas
Dziewczyny w piatek odbieramy mieszkanieyupi
Niby upal troszke zelzal ale mi nadal iest uakos wyjatkowo duszno ciezko.... wczoraj jak spacerowalismy i ja akurat cos opowiadalam to moj m sie ze mnie smial ze zadyszki dostaje .... kurde a gdzie do konca ...Rozmarzona, natali101 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona na opakowaniu tego magnezu jest napisane 2 tab 3 razy dziennie po posiłku. Wczesniej brałam po jednej, a teraz już po 2.
Kurcze, dziewczyny, leżałam w wyrku do 15 więc nic nie czułam, ale jak wstałam na powrót męża to nie wiem czy dzieci mi siedzą już pod żebrami, że tak mnie uciska, co chwile mi brzuch twardnieje i puszcza, ale nie odczuwam tego jak jakiś skurcz który obiega nagle cały brzuch jakby się zamykał w taką skorupę ( tak czułam kilka razy) teraz odczuwam, że zaczyna mi się gorzej oddychać. Wygląda to jeszcze tak, że co chwile pokazuje się wypukłość na brzuszku. Kilka razy pomyślałam, że dziewcztny tyłki wypinają ale teraz zaczyna mi się wydawać, że to skurcze. Jak mi się macica stawia to poprostu jest cały brzuch twardy, a teraz to własnie część się zasysa a część jest napięta i wypukła...
Napiszcie mi jak Wy odczuwacie. Może jednak wypinają maleńkie dupeczkiRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Olcia mi tańczy cały brzuch wygląda to tak jakby ktoś ugniatal ciasto. Jak kopie to autentycznie boli. I tak, czuje i bardzo nisko i bardzo eysoko doslownie miedzy dwoma pierwszymi zebrami. Tylko ze ja czułam ruchy w tej ciąży juz od 14tc i w piątek miałam badanie na IP wiec wiem ze jest wszystko dobrze. Twoja ciąża na tym etapie wymaga więcej uwagi i ja bym pojechala Chocby żeby się uspokoić. Nie mówię ze coś złego się dzieje ale może warto to skonsultować
Cebulka??????? -
Hm Olcia, ciezko mi sie wypowiedziec w tym temacie bo Ty masz dwa male serduszka w sobie i innaczej moze sie to objawiac
Moja jak sie rusza to wypina sie momentami,ze jakby cos sie napinalo.
Jednak nie odczuwam tego jako skurczy bo zaraz jakby wraca na swoje miejsce i jest ok
Ma malo miejsca i sie wierci,a to juz innaczej sie odczuwa niz kopniaczki na poczatku.
Ty to musisz dopiero niesamowicie czuc takie dwie istotkiJestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Olcia ja odczuwam moje skurcze podobnie jak ty. Widać kiedy macica się napina i to boli. Na początku myślałam że to może młody właśnie pupke wypina ale to ewidentnie jest macica. Ja tak mam praktycznie od 12 tc tylko wtedy ta macica była mała i nisko. A teraz taki skurcz zaczyna się od tego ze nie umiem złapać oddecHu taki ucisk i wiem ze nadchodzi skurcz:/ no i macica obejmuje juz dużą część brzucha
Właśnie mi przyjaciółka przywiozła resztę ciuszków do małego. Hmm chyba mój mężu musi zrobić miejsce w szafie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:39
-
Dzięki dziewczyny. To pupki chyba nie są bo teraz złapało mnie od dołu. A tak to się ruszają normalnie, oprócz tych napięć. Tak jak mówiłam, wezmę więcej megnezu i luteinę sobie zaaplikuje. No i sobie poleżę i odpuszczę chyba dziś szkołę rodzenia.
-
Mała trochę lepiej niż rano ale teraz chwile siedziałam z przyjaciółka i znowu boli:(
Cebulka daj znać co u was
Za tydz mam wizytę i mam nadzieję że nie będę musiała wcześniej na ip jechać. Choć podejrzewam ze to przez spadek ciśnienia. Zawsze przy takiej pogodzie boli bardziej:(