Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje listopadoweczki chyba się posypały...i dobrze...ja też się powoli zbieram ale jeszcze mam litr wody do wypicia...Ginger szczególnie mocno trzymam kciuki za Twój sen...oby jutro był lepszy dzień...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Oj właśnie nie wiem, jestem tak zmęczona i obolała, że może być problem z zaśnięciem.
Kurcze dziś strasznie zazdroscilam babeczkom które tylko na ktg przyszły z donoszą ciąża...jak bardzo bym chciała być już w 39 tyg, no dobra przynajmniej w 37...cesarka i tak tydzień wcześniej jak coś...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Nawet mi nie mów ja też już marze żeby być na etapie donoszonej ciąży ale do tego czasu to ja na głowę dostane:(
Nic próbuje zasnąć choć ciężko to widzęmy to się wykończymy ehh
Ale zazdroszczę dziewczynom które juz kimaja -
Cebulka donosisz, juz niedługo
a później będziemy tu biadolić nad kolkami, kupkami, piersiami i odlatujacymi pepowinami.
Ginger jak na twoje dolegliwości to rewelacyjnie sobie radzisz
Mnie znowu ciągle suszy mam kaca od pol roku! No i dobrze nie zasnęłam a muszę iść siusiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 00:09
Cebulka lubi tę wiadomość
-
Tralala wlasnie ide dopiero spac
normalnie mam ochote Was uscisnac , mezus od brzuszka odkleic sie nie mogl wyprzytulal mala ze hoho
Nadziwic sie nie mogl jaka Nikolcia juz duza hihi
Wy macie takie piekne dlugie szyjki moja ma 1.5 cm chodz mam z tym pessarem - przy zakladaniu miala 3.5 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 02:28
moremi lubi tę wiadomość
-
o kurcze ale naskroabłyscie:P
Godzine nadrabiałam zaleglosci:P:P:P:P
Skarb ale super że twój wrócił i jaką niespodziankę Ci zrobił wracając przed terminem:)
Cebulka ciesze sie ze wszystko ok. Szyjka sie tak nei martw ja z Lenka na tym etapie mialam 1 cm bez passara i donosilam ciaze robiac wszystko w domku oczywiscie bez jakis ekstremalnych sprzatan czy zakupów. W 33 tygodniu szyjki nei mialam juz wcale. -
Zaproaszenia zaakceptowalam. Komu mialam odpisac odpisalam i wysłałam fotki:)
Wogole jestescie zboczuchy ze hoho ja swojego wczoraj tez wzielam w obroty bo ile mozna wytrzymac.
moja mama sie smieje ze jak my takie zboczence to zaraz bedzie kolejny maluszek w domu. Wiec jej powiedzialam ze 3 mi w zupełnosci wystarczy. I tak jest jedno ponad plan:P:P:P
-
witam się w ten jakże piękny, nieupalny dzień
mamusie tylko o jednym
mężusie będą zadowoleni
Cebulka naprawdę długo siedziałaś na ip ale najważniejsze, że jesteś w domku, chyba nie ma nic gorszego od leżenia w szpitalu no i najważniejsze , że z bejboszkiem ok
Skarb to chyba teraz będziesz do nas rzadziej zaglądać? ciesz się mężem, i chyba już nie wraca za granicę? zostaje z Tobą?
ja wczoraj też miałam wizytę, nie wiem ile ma szyjka, ale gin zawsze mówi tylko, że wszystko długie i pozamykane więc pewnie jest ok, i od ostatniej wizyty przytyłam 3 kgto chyba przez te wczasy, tam mieliśmy wyżywienie 3 razy dziennie, szwedzki stół i przesadziłam, idę zaraz na basen z nadzieją, że nie dobiję do 20 kg w ciąży, mam już 11
a gdzie tam do końca?
-
Powitac
Widze bezsennosc noca trwala.
Ja wczoraj specjalnie zmusilam sie do spania i przed 22 juz odlecialam.
Wstalam by miec szanse jeszcze do Was napisac bo potem moze byc ciezko z czasem.
Biore sie zaraz za rosol by miec jeden obiad z glowy i nie musiec latac przy gosciach (nie lubie przy kims gotowac, rozprasza mnie to).
Cebulka, ufff dobrze,ze wszystko z Wami dobrze choc dzien mialas zapewne ekstremalny
Spij dzisiaj do oporu i wypoczwaj.
Mala, nie krepuj sie sami swoi i nie takie rzeczy sie tutaj juz pisalo hihi
Skarb, nie zboczuchowac sie tam za duzo <nono> koalicja celibatowa hihiJestes juz z nami -
Hihi widzisz Kochana robie postepy
To juz ktorys dzien z rzedu tak wstalam,nie wiem co to sie dzieje.
Coraz ciezej wygodniej ulezec z brzuszkiem i cala obolala rano sie budze,potem gorzej usnac.
Tak, wiec nie wiem czy nie jestem juz skazana na poranne wstawanie
Kochaniutka, jak sie dzisiaj czujesz??
Z woda to polecam by stala zawsze pod reka butelka do wlewania.
Wtedy mimochodem sie lapie za nia czlowiek.
Ja od czasu diety nauczona jestem litrami ja pic i zawsze kupujemy 5 litrowe butle tak idzie u nas woda.
Na sam widok jej nawet chce sie picJestes juz z nami