Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, do piatku zostaja jakos do wieczora.
Staram sie psychicznie nastawic bo teraz z moim samopoczuciem roznie i humorem
Ona, nie martw sie u mnie ostatnio dwa dni w upaly Mala byla bardzooo leniwa.
Ledwie mi sie przesuwala,ze prawie nie czulam.
Mysle,ze to te upaly tak wplywaja na Maluszki,ze spia
Poobserwuj jeszcze dzisiaj na spokojnie,a na pewno w ktoryms momencie sie uaktywni mocniej jak u mnie po dwoch dniachJestes juz z nami -
Rozmarzona niestety nie ciekawie:( ale nie chce juz tu smecic.
Ja mam wodę przy łóżku cały czas i przy upałach nawet piłam dosyć dużo a teraz znowu odpuściłam:/ no nic będę się zmuszać bo nigdy jakoś specjalnie dużo nie piłam.
Ehh no to parę dni masz z głowy. Ja sobie teraz cenie spokój i ciszę. -
Dzień dobry:)
Anet, miałam dokładnie to samo :p od wizyty do wizyty tyłam mniej więcej 1-1,5kg, a po wczasach z wyżywieniem 2,5 :p
Do tej pory mam na plusie 5,5kg, wiec i tak jestem w szoku, że dopiero tyle
Powiem Wam, że mój się wkręcił w kupowanie rzeczy dla Małego :p sam zaproponował żeby jechać dzisiaj do Ikei, a on nienawidzi tego sklepunie potrafię po prostu wyjść z podziwu dla niego
nagle taka zmiana
Biedne Wy Moje z tą bezsennościąjesteście na pewno wykończone. Ja na szczęście nie mam takiego problemu. Co prawda budzę się w nocy, ale wystarczy, ze się ułożę znowu wygodnie i zasypiam.
-
Ginger, kurcze tak mi Ciebie szkoda,ze normalnie az mi sie smutno robi
Mam nadzieje,ze za dnia poczujesz sie troszke lepiej Kochana.
Nie dziwie Ci sie,ze potrzebujesz teraz wiecej spokoju i odpoczynku.
Modliszka, to korzystaj poki chlop dobry!
Nigdz nie wiadomo kiedz mu sie odmienimoodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Czesc mamusie
Skarb cieszę się twoim szczęściem
ja noc miałam,straszna.. Tak mnie zaczął brzuch bolec w nocy..jak na okres..do tego cale biodra bolaly nie,wiedziałam jak,sie ułożyć.. Nie mogłam,sie przewrocic bi taki bol.. Tez was boli podbrzusze i boki jak by skory brakowało albo zakwasy ? Do wc wstac to,mordęga..
Jeszcze,przez te bole snilo mu sie ze urodzilam w domu..juz nie,wiedziałam czy budzic mojego i jechac,na,ip,czy przejdzie..
Nie wiem ile mnie bolalo ale sporo..
Czasami dzidzia rączkami pcha w moja pisie i jakby nerw uszkadza ...ale dawno nie czułam takiego bólu miesiaczkowego..plus tego co zawsze u mnie czyli ze obrócić sie nie można..
Gingrr pij wode, bo takie ciśnienie to u mnie normai od tego ze odwodniona jestem.. Tez jakis nie,umiem sie zmusić do picia..
-
Rozmarzona za kazdym razem jak piszesz powitac, to mi sie przypomina jeden z klientow z mojej 1ej powaznej pracy, ktory tak zawsze odbieral telefon, jak do niego dzwonilam
Byl z Rawy Mazowieckiej i myslalam, ze to jakis regionalizm.Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
. Ja dziś się wyspałam porządnie. Bo wcześniejszą noc miałam zarwaną.
Skarb cieszę się bardzo, że Twój mąż wrócił. W końcu cała trójeczka razem.
Kitaja, ach te instytucje, w ciąży stresują a teraz jeszcze każą czekać 2 tyg.
Rozmarzona oby czas z gośćmi Tobie szybko zleciał.
Ja dziś coś też mam słabe ciśnienie, właśnie sobie kawkę zrobiłam już dawno nie piłam, bo czuję się jak z watybadź gumy
. Najważniejsze, że chyba witaminy i żelazo w moim organizmie zaczyna wracać do normy, bo i paznokcie się polepszyły i samopoczucie
. W przyszłym tyg. zrobię morfologię to się okaże. Kurcze ja mam w następny czwartek wizyty, ale nawet nie wiem czy będę miała USG, czy dopiero koło 30 tyg.
.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
O kurde, jednak nie muszę robić śniadania
Mój się za to osobiście zabrał
ja nie wiem co on taki grzeczny, ale narzekać nie będę
W ogóle gada do mnie: przytulałem Was w nocy, położyłem rękę na brzuszku, a Młody zaczął mnie kopać
To się go Zapytałam, czy już o mnie rywalizują, haha.mikado, Mala_Czarna_89, Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mała Czarna to Ty dalej nie wiesz kogo masz w brzuszku???
Ufff garnełam przedpokój i kibelek teraz pokój dzieciaków a tam chyba koparke musze zamówić zeby sie przebic:P:P:P Bałaganiary mam dwie.Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
My z Wojtusiem również trzymamy kciuki żeby usg bylo i żeby bylo wszystko dobrze!
Jezu dziewczyny jaki poploch właściciel mieszkania nie mogl się do mnie dodzownic bo miałam dzwieki wylaczone. Dzwonil do mojego mój w auto i do domu.. Ja taka na pól przytomna ze ktos klucz w drzwi mi wklada a tam mój w drzwiach w ciuchach roboczych i mówi zbieraj dupe właściciel będzie o 10 z gościem od ubezpieczenia (bo nas podlalo jak byly te nawalnice miesiąc temu) no i bieg. On pranie ja zmywanie potem ogólnie u tak siedzę i czekam na tamtych.. Az mnie skurcz w brzuchu przy zmywaniu zlapal chyba z nerwów i pospiechu.. Ehh.. Co za życie..
Modliszka ja dla mojego tez pelna podziwu jestem zaczął robić po sobie no i w końcu się do brzuszka przytula a maly go kopie mówi ze to takie fajne uczucie na policzkui gada do niego czasem takie bzdury ze mowie tylko Synek nie słuchaj taty
Mala_Czarna_89, Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję wam
Aparatka niby ma być dziewczynka, ale nie widział pipulki, tylko to fakt stwierdzony po tym, jak nie widział siusiakaJednak jakość usg mojego gina pozostawia wiele do życzenia, poza tym dzidziuś miał pępowinę między nogami na tym badaniu no i było to dawno temu.
To trzecie usg z nfztu robi się jakoś teraz nie? A jak nie będę wiedzieć dalej to wybiorę się do niego prywatnie na lepszy sprzęt, bo jeśli jednak będzie chłopczyk, to nie opłaca mi się przygotowywać ubranek po LaurceMicia, moremi lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja z rana pojechalam na morfo i mocz. Rozmarzona przypomniala mi sie Twoja sytuacja i tak jak pisala Haen obwninelam recznikiem papierowym w torebeczke i gumka recepturka - haha dowiozlam wszystko
Mala trzymam kciuki za wizyte, zeby bobo sie ujawnil/a
Modliszka to tylko sie cieszyc i pozazdroscic nastawienia meza - korzystaj poki sie da
Cebulka dobrze sie pojechalas na Ip - tylko szkoda ze tyle musialas tam siedziec
Rozmarzona u mnie tez dzis rosol, a jutro pomidorowka na ktora mam wieksza ochote... czekaja tez na mnie 3 torby papryki
Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
mikado faktycznie przeoczyłam kopnij mnie w tyłek:P:P:P
Mała Czarna ja z Lenką jak nie wiedziałam w 23 tygodniu kto mieszka u mnie to pojechała sobie na usg do szpitala poiwedziałam ze boli mnie podbrzuszke i ze słabo mi sie robi (oczywiscie bzdura) Lekarz zrbili usg i powiedzial ze wszytsko ok przepisal mi nospe i kazal wiecej pić:P:P Przy okazji zapytalam o płec czy byłby tak uprzejmy i mógłby podejzec przy okazji kto siedzi w brzuszku. Nie zrobił problemu bo przeciez i tak mnie badal tym usg. Kasa w kieszeni a to ze lekko sciemnilam no coz czasami trzeba:P:P:P:P
Nie mam siły normalnie dzisiaj. Sprzatam na raty. A jeszcze te ciasta głupie musze upiec bo wczoraj czasu nei bylo.mikado, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Witam was,
Ja wczoraj miałam kiepski dzień. Jakieś zawroty głowy i osłabienie. Cały dzień leżałam. I mam wrażenie że synek od wczoraj się mniej intensywnie rusza. Dobrze ze w ogole daje jakieś znaki życia bo bym oszalała. Nie wiem co robić...
W każdym razie babka nakrzyczała trochę na mnie, że dwa dni czekałam.
Jedź na IP i sprawdź.
Dzień dobryOna_89' lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!