X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, do piatku zostaja jakos do wieczora.
    Staram sie psychicznie nastawic bo teraz z moim samopoczuciem roznie i humorem :)

Ona, nie martw sie u mnie ostatnio dwa dni w upaly Mala byla bardzooo leniwa.
    Ledwie mi sie przesuwala,ze prawie nie czulam.
    Mysle,ze to te upaly tak wplywaja na Maluszki,ze spia :)
    Poobserwuj jeszcze dzisiaj na spokojnie,a na pewno w ktoryms momencie sie uaktywni mocniej jak u mnie po dwoch dniach :)

Jestes juz z nami :)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona niestety nie ciekawie:( ale nie chce juz tu smecic.
    Ja mam wodę przy łóżku cały czas i przy upałach nawet piłam dosyć dużo a teraz znowu odpuściłam:/ no nic będę się zmuszać bo nigdy jakoś specjalnie dużo nie piłam.

Ehh no to parę dni masz z głowy. Ja sobie teraz cenie spokój i ciszę.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Anet, miałam dokładnie to samo :p od wizyty do wizyty tyłam mniej więcej 1-1,5kg, a po wczasach z wyżywieniem 2,5 :p
    Do tej pory mam na plusie 5,5kg, wiec i tak jestem w szoku, że dopiero tyle :)

Powiem Wam, że mój się wkręcił w kupowanie rzeczy dla Małego :p sam zaproponował żeby jechać dzisiaj do Ikei, a on nienawidzi tego sklepu :D nie potrafię po prostu wyjść z podziwu dla niego :D nagle taka zmiana :D

Biedne Wy Moje z tą bezsennością :( jesteście na pewno wykończone. Ja na szczęście nie mam takiego problemu. Co prawda budzę się w nocy, ale wystarczy, ze się ułożę znowu wygodnie i zasypiam.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, kurcze tak mi Ciebie szkoda,ze normalnie az mi sie smutno robi :(
    Mam nadzieje,ze za dnia poczujesz sie troszke lepiej Kochana.
    Nie dziwie Ci sie,ze potrzebujesz teraz wiecej spokoju i odpoczynku.

Modliszka, to korzystaj poki chlop dobry :)!
    Nigdz nie wiadomo kiedz mu sie odmieni :D

moodliszka lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamusie :)
    Skarb cieszę się twoim szczęściem :)

ja noc miałam,straszna.. Tak mnie zaczął brzuch bolec w nocy..jak na okres..:( do tego cale biodra bolaly nie,wiedziałam jak,sie ułożyć.. Nie mogłam,sie przewrocic bi taki bol.. Tez was boli podbrzusze i boki jak by skory brakowało albo zakwasy ? Do wc wstac to,mordęga..
    Jeszcze,przez te bole snilo mu sie ze urodzilam w domu..:/ juz nie,wiedziałam czy budzic mojego i jechac,na,ip,czy przejdzie..
    Nie wiem ile mnie bolalo ale sporo..
    Czasami dzidzia rączkami pcha w moja pisie i jakby nerw uszkadza ...ale dawno nie czułam takiego bólu miesiaczkowego..plus tego co zawsze u mnie czyli ze obrócić sie nie można..

Gingrr pij wode, bo takie ciśnienie to u mnie norma :P i od tego ze odwodniona jestem.. Tez jakis nie,umiem sie zmusić do picia..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka odpisalam :)

Ide sprzatać przedpokój:) Musze całe mieszkanie ogarnac i jeszcze te ciasta upieć:)

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona za kazdym razem jak piszesz powitac, to mi sie przypomina jeden z klientow z mojej 1ej powaznej pracy, ktory tak zawsze odbieral telefon, jak do niego dzwonilam :D
    Byl z Rawy Mazowieckiej i myslalam, ze to jakis regionalizm.

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :D. Ja dziś się wyspałam porządnie. Bo wcześniejszą noc miałam zarwaną.
    Skarb cieszę się bardzo, że Twój mąż wrócił. W końcu cała trójeczka razem :D.
    Kitaja, ach te instytucje, w ciąży stresują a teraz jeszcze każą czekać 2 tyg.
    Rozmarzona oby czas z gośćmi Tobie szybko zleciał ;).
    Ja dziś coś też mam słabe ciśnienie, właśnie sobie kawkę zrobiłam już dawno nie piłam, bo czuję się jak z waty :P badź gumy ;). Najważniejsze, że chyba witaminy i żelazo w moim organizmie zaczyna wracać do normy, bo i paznokcie się polepszyły i samopoczucie :). W przyszłym tyg. zrobię morfologię to się okaże. Kurcze ja mam w następny czwartek wizyty, ale nawet nie wiem czy będę miała USG, czy dopiero koło 30 tyg. :P.

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraziłam się, w nocy nie mogłam spać..

Dziś ok 16 mam wizytę, z góry zakładam +15kg :P mam też nadzieję na usg i na płeć. Trzymajcie kciuki :)

haen, Micia, mikado, MadaLena30, moremi, Kitaja, Ginger84, natali101, MW26 lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona, dokładnie mam taki plan :D głośno się nie dziwię, bo jeszcze się rozmysli :D także idę zrobić mu śniadanko i śmigamy do tego sklepu, żeby mieć już cały dzień dla siebie. Ale szybko zleciał ten jego urlop :(

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, jednak nie muszę robić śniadania :D Mój się za to osobiście zabrał :D ja nie wiem co on taki grzeczny, ale narzekać nie będę :D
    W ogóle gada do mnie: przytulałem Was w nocy, położyłem rękę na brzuszku, a Młody zaczął mnie kopać :D
    To się go Zapytałam, czy już o mnie rywalizują, haha.

mikado, Mala_Czarna_89, Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała trzymamy kciuki z Przemciem za wizytę i obyś miała USG :).

Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna to Ty dalej nie wiesz kogo masz w brzuszku???

Ufff garnełam przedpokój i kibelek teraz pokój dzieciaków a tam chyba koparke musze zamówić zeby sie przebic:P:P:P Bałaganiary mam dwie.

Micia, Kitaja lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Wojtusiem również trzymamy kciuki żeby usg bylo i żeby bylo wszystko dobrze!
    Jezu dziewczyny jaki poploch właściciel mieszkania nie mogl się do mnie dodzownic bo miałam dzwieki wylaczone. Dzwonil do mojego mój w auto i do domu.. Ja taka na pól przytomna ze ktos klucz w drzwi mi wklada a tam mój w drzwiach w ciuchach roboczych i mówi zbieraj dupe właściciel będzie o 10 z gościem od ubezpieczenia (bo nas podlalo jak byly te nawalnice miesiąc temu) no i bieg. On pranie ja zmywanie potem ogólnie u tak siedzę i czekam na tamtych.. Az mnie skurcz w brzuchu przy zmywaniu zlapal chyba z nerwów i pospiechu.. Ehh.. Co za życie..
    Modliszka ja dla mojego tez pelna podziwu jestem zaczął robić po sobie no i w końcu się do brzuszka przytula a maly go kopie mówi ze to takie fajne uczucie na policzku :P i gada do niego czasem takie bzdury ze mowie tylko Synek nie słuchaj taty :P

Mala_Czarna_89, Micia, moremi lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka wyslalam Ci zaproszenie dzisiaj bo wczoraj napisałam maila tutaj ale chyba przeoczylas bo nic nie mam. Zaakceptuj w wolnej chwili to ci @podam

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam :)
    Aparatka niby ma być dziewczynka, ale nie widział pipulki, tylko to fakt stwierdzony po tym, jak nie widział siusiaka ;) Jednak jakość usg mojego gina pozostawia wiele do życzenia, poza tym dzidziuś miał pępowinę między nogami na tym badaniu no i było to dawno temu.
    To trzecie usg z nfztu robi się jakoś teraz nie? A jak nie będę wiedzieć dalej to wybiorę się do niego prywatnie na lepszy sprzęt, bo jeśli jednak będzie chłopczyk, to nie opłaca mi się przygotowywać ubranek po Laurce

Micia, moremi lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja z rana pojechalam na morfo i mocz. Rozmarzona przypomniala mi sie Twoja sytuacja i tak jak pisala Haen obwninelam recznikiem papierowym w torebeczke i gumka recepturka - haha dowiozlam wszystko :)

Mala trzymam kciuki za wizyte, zeby bobo sie ujawnil/a :)

Modliszka to tylko sie cieszyc i pozazdroscic nastawienia meza - korzystaj poki sie da :)

Cebulka dobrze sie pojechalas na Ip - tylko szkoda ze tyle musialas tam siedziec :/

Rozmarzona u mnie tez dzis rosol, a jutro pomidorowka na ktora mam wieksza ochote... czekaja tez na mnie 3 torby papryki :)

Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado faktycznie przeoczyłam kopnij mnie w tyłek:P:P:P

Mała Czarna ja z Lenką jak nie wiedziałam w 23 tygodniu kto mieszka u mnie to pojechała sobie na usg do szpitala poiwedziałam ze boli mnie podbrzuszke i ze słabo mi sie robi (oczywiscie bzdura) Lekarz zrbili usg i powiedzial ze wszytsko ok przepisal mi nospe i kazal wiecej pić:P:P:P Przy okazji zapytalam o płec czy byłby tak uprzejmy i mógłby podejzec przy okazji kto siedzi w brzuszku. Nie zrobił problemu bo przeciez i tak mnie badal tym usg. Kasa w kieszeni a to ze lekko sciemnilam no coz czasami trzeba:P:P:P:P

Nie mam siły normalnie dzisiaj. Sprzatam na raty. A jeszcze te ciasta głupie musze upiec bo wczoraj czasu nei bylo.

mikado, Ona_89' lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_89' wrote:
    Witam was,
    Ja wczoraj miałam kiepski dzień. Jakieś zawroty głowy i osłabienie. Cały dzień leżałam. I mam wrażenie że synek od wczoraj się mniej intensywnie rusza. Dobrze ze w ogole daje jakieś znaki życia bo bym oszalała. Nie wiem co robić...
    Ja miałam słabo wyczuwalne ruchy w sobotę, a w niedzielę ich nie czułam. Zajechałam na IP i podłączyli mnie do ktg. Mały zaczął wtedy szaleć ;-)
    W każdym razie babka nakrzyczała trochę na mnie, że dwa dni czekałam.
    Jedź na IP i sprawdź.

Dzień dobry :-)

Ona_89' lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt mi nie odpowie? :( ..

a mój wczoraj stwierdził że jest ze mnie dumny że sobie tak radze w ciąży.. że pierwsze 3 miesiące to była masakra dla niego.. ale teraz nie może narzekać.. że mam swoje humorki ale to normalne ;P

3jvzgu1r782c9g1c.png
‹‹ 1029 1030 1031 1032 1033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ