Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Urodziła na początku lipca, więc użytkuje go niedługi czas. Też się zastanawiam jak w warunkach zimowych sobie poradzi, ale biorąc pod uwagę koła pompowane i duże wydaje mi się że będzie ok
Ile ludzi tyle opinii, nie ma wózka który dogdziłby kazdemu
Ca do wagi, to jest ciężki, ale te 2w1 czy 3w1 raczej lekkie nie są. Na 4 piętro jaki wózek by nie był wnosić go i tak nie będę -
Shibuya no ciezki ale 4 kg to różnica a w sumie wiele się nie różnią. Bo nie wiem jaki kolor wybieracie my chcieliśmy ciemny na tym ala stalowym stelażu (o kolor mi chodzi)
Wracając do kolek moja siostra ma podobny stelaż urodziła tez w listopadzie i jesli o śnieg chodzi to nie narzekała bo wiadomo po zaspach nie chodzisz tylko tam jak odsniezone -
Molcia wrote:a nie wiesz w jakich godzinach to mają otwarte - bo tak sobie pomyślałam, że i tak wracamy przez częstochowę to możemy go przy okazji obadać
Www.bebetto.eu tu masz stronę ich a sklep www.aroshop.pl chybabardzo fajna obsluga u nich a i kolory możesz dowolnie dobierać jak zamawiasz tam
-
mikado wrote:Od 9-16
Www.bebetto.eu tu masz stronę ich a sklep www.aroshop.pl chybabardzo fajna obsluga u nich a i kolory możesz dowolnie dobierać jak zamawiasz tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:36
-
Nie ma za co
niedaleko jak jest rynek wieluński masz sklep Swiat dziecka przy Biedronce jak jest podejscie na Jasna Gore tam wstawia wózki producent Adamex który siedzibę firmy ma na ul. Młodości 10 ale na tej ulicy tylko fabryka wózków nie obejrzysz i kierują na rynek wieluński. ale ceny takie jak w sklepach wszystkich. Z reszta bebetto tez ale co kupione bezpośrednio to zawsze inaczej niż w sklepie bo skaladka ci go indywidualnie i nikt go wczesniej w sklepie nie wymacal
-
mikado wrote:Nie ma za co
niedaleko jak jest rynek wieluński masz sklep Swiat dziecka przy Biedronce jak jest podejscie na Jasna Gore tam wstawia wózki producent Adamex który siedzibę firmy ma na ul. Młodości 10 ale na tej ulicy tylko fabryka wózków nie obejrzysz i kierują na rynek wieluński. ale ceny takie jak w sklepach wszystkich. Z reszta bebetto tez ale co kupione bezpośrednio to zawsze inaczej niż w sklepie bo skaladka ci go indywidualnie i nikt go wczesniej w sklepie nie wymacal
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:Cybex - bardzo dobra marka, ale z tego co czytałam dosyć ciężkie mają te foteliki.
Dla porównania maxi cosi citi 2,7 kg a cybex 4,3 kg bodajże
Ciężkie są owszem, wczoraj właśnie w sklepie porównywałam cybexy, recaro, romer i babysafeNo ale ja nie mam zamiaru robić z fotelika multi w 1, ma być fotelikiem przede wszystkim i raczej rzadko będziemy wypinać go z auta
Dlatego kusi :p Mojemu mężowi się za to podobają jeszcze babysafe foteliki, choć ja jakoś nie jestem przekonana. Znajoma mu poleciła i jednocześnie odradziła maxi cosi. Ja w sumie też raczej od początku nie byłam do nich przekonana.
-
Witam was mamuski
dzis w koncu sie wyspalam az odrazu chce sie zyc i czuje sie o wiele pogodniejsza:-) wybieram sie wlasnie do kolezanki ktora urodzila miesiac temu mala Kaje
milego dnia wam zycze :-*
haen, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej dziewczyny. Przepraszam, że się nie udzielam ale podczytuję codziennie i miło spędzam z Wami czas
Dzięki Bogu u mnie wszystko dobrze. W czwartek zacznę 30tc i w końcu (odpukać) nic mnie nie boli i czuję się naprawdę fajnie.
Gdy czytam o tym jak Was boli to naprawdę szczerze współczuję, wiem co to znaczy, u mnie na szczęście samo przeszło.
Synek zdrowy tylko ułożony porzecznie ale to się na pewno jeszcze nie raz zmieni.
Aparatka - strasznie podobają mi się twoje prace. Z chęcią kupiłabym komplet do wózka dla chłopczyka ale nie pamiętam nawet jak się wysyłało zaproszenie aby napisać prywatnie do Ciebie. Mogłabyś mi pomóc w tym temacie?? Odezwij sięhaen, perelka89 lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualnyhaen wrote:Buffy a z fotelika do domu bedziecie dziecko na rekach przenosic?
Wtedy to mąż będzie nosiłA i przyznam szczerze, że w domu też dziecko trzeba z fotelika odpiąć, czy śpi czy nie. A my mamy swój garaż więc czy odepnę go w salonie czy w garażu to nie ma różnicy więc w zasadzie raczej nie będzie brania fotelika do domu z dzieckiem, a samo dziecko.
To jest właśnie tyle pytań, które trzeba rozwazyć, że oj
perelka89 lubi tę wiadomość
-
a czemu maxi cosi Wam odradzono??? Ma super referencje uzywalam przy Oliwci ale nei pamietam jaki model teraz mialam kupiony dla Lenki (tylko pokrowiec sobie uszylam zeby był inny) i jestem mega zadowolona lekki certyfikaty wszystkie ma i wygodny dla maluszka.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wczoraj byłam na szkole rodzenia i kobietka mówiła, że teraz już nie trzeba trzymać główki niemowlakom, tylko unosić je bokiem, bo wtedy odchyłość głowki jest zaledwie 3 procent, pokazywała jak można dziecko nosić, jak dzieci lubią, była też pozycja na buddę
pokazywała na żywym dzidziusiu 1 miesięcznym bo u nas to jest, że przychodzą na zajęcia kobiety, które kiedyś chodziły a teraz są już ze swoimi bejboszkami
haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie nastawiam na maxi-cosi cabrio bo dobre opinie czytalam. Zastanawiam sie czy nir kupic uzywanego, bo to do 13kg chyba tylko jest...