Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaparatka wrote:a czemu maxi cosi Wam odradzono??? Ma super referencje uzywalam przy Oliwci ale nei pamietam jaki model teraz mialam kupiony dla Lenki (tylko pokrowiec sobie uszylam zeby był inny) i jestem mega zadowolona lekki certyfikaty wszystkie ma i wygodny dla maluszka.
Wiesz co dokładnie nie wiem, bo to mąż w pracy z nią rozmawiał, ale ogólnie powiedziała, że podług innych dość mizerne wykonanie.
Ja przyznam szczerze, że odrzuciłam go, bo inne mi się bardziej podobają -
Witam sie ja :*
Babka w laboratorium mowila ze wyniki mam ok , zobacze dokladnie jak brat przywlecze sie z roboty z ta kartka .
Zapytalam sie jak glukoza mi wyszla
na czczo 68
po 1 h 95
po 2 h 98
Wiec super.
Tylko jest jeden problem z przeciwcialami i mam sie zglosic do zakaznego jak najszybciej z mezem a nie wiem o co chodzi , moze wy orientujecie sie w temacie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:22
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam was i ja bez skurczy...tfffu tffu żeby nie zapeszyc...nawet nieźle spałam i pierwszy raz od dawna zrobiło mi się zimno w nocy aż mąż musiał okno zamknąć...
Skarb przeciwciała to pewnie o gr krwi chodzi. Może macie z mężem konflikt. Na to chyba trzeba leki podać. Koniecznie do gin z tym.skarb15, perelka89 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Jak narazie kazali nam sie zglosic tam do zakaznego wiec trzeba tam powedrowac . Ale tak myslalam nad tym , przeciez ja dostawalam ta immonuglobuline bo mam - grupe krwi , zobaczymy co nam tam powiedza .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:35
-
Witam się i ja. Noc idealna,wstawalam z 5 razy ale od razu zasypialam. Za to noc z niedzieli na poniedziałek to koszmar. Spałam aż 2 godziny. Ciężko było mi oddychać, pozycja tylko siedząca.
Po wizycie dobrze. Brak cukrzycy ciążowej, choć wyniki w górnej granicy normy. Morfologia idealna, serduszko słyszałam jak bije. Moja szyjka ma 3 cm. Kolejna wizyta za miesiąc, a później już co 3 tyg. Mam brać magnez dodatkowo, bo ostatnio brzuch twardnieje.
Mąż jeszcze w domu i wzięliśmy się za ogarniecie pokoju. Nawet nie myślałam, że tyle śmieci mogliśmy uzbierać. Jak luźno się zrobiło.
Aparatka, a czy Ty dziś nie świętujesz? Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania.haen, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Aparatka 100 Lat- w szczesciu, zdrowiu, milosci
Przypomnialo mi sie ze ty dzis pieczesz te ciasta na urodzinki
Zastanawialas sie czy zrobic we wtorek jak wyadaja czy w weekend
Swietuj Kochana i juz skoncz te robotki;)
-
dziekuje
koncze juz jeszcze tylko podłogi mi zostaly w salonie:)
Chcialam w weekend robic ale wprosili mi sie goscie dzisiaj wiec wyjscia nei mialam za bradzo:) ale w tym roku na słodko ni erobie kolacji bo szczerze nei chce mi sie:P:P Małe dzieci i brzuszke wiec zrozumieja:) -
Dziewczyny co do wózków to ja się zastanawiam nad CAMARELO znajomi mi polecają im dziecko się urodziło we wrześniu i mówią, że na zimę jak znalazł, duża gondola i głęboka ok. 85 cm długości i dosyć lekka.
Sama się zastanawiam, co chwilę słyszę o innym modelu, wcześniej chciałam grander tutek, ale ma małą gondolę.
http://www.camarelo.pl/oferta.html
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
czesc dziewczynki:) ja dalej zapracowana i dlaje nic nie mam dla dziecka kupione
dostalam umowe o prace na czas nieokreslony i podwyzke
wczoraj bylam z mezem zobaczyc na usg naszego Adasia z 9 listopada zrobil sie termin na 1 listopada
) wszytsko u nas w porzadku a co u Was/
)
natali101, haen, Micia, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość