Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry! powoli żegnam się z 2 trymestrem, faktycznie czas coraz szybciej teraz leci, zaczynam mieć stres czy z wszystkim zdążę na czas - shibuya bo Ty chyba chciałaś kupić wózek bebetto torino - zdecydowałaś się na niego w końcu? ja nie mam za bardzo gdzie go obejrzeć, a słyszałam na jego temat sprzeczne opinie i sama nie wiem co robić ..
-
Aparatka byłam na ip w piątek i chciałam zapytać, ale mi było głupio, żeby mnie nie opierniczyła że przyjechałam sobie płeć sprawdzić.
Jak już wypisywała dokumentację i zapytałam, czy widziała płeć to powiedziała, że nie patrzyła, że miałam pytać wcześniej pffff. Więc na własne życzenie nie wiem -
hehe ja tam grzecznie zapytalam czy przy okazji moze podejzec i oczywiscie jesli maluszke pozwoli. Lekarz sie usmiechnal i powiedzial zdecydowanie "mamy dziewuszke"
Tez mi glupio bylo ale co tam wkoncu i tak robil badanie:P:P:PMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Izulka ja mam czasem wrażenie, jakby mi skóry brakowało. A gdy jem to brakuje mi miejsca na obiadek w brzuchu
Ale z tą skórą to nawet przed chwilą leżałam na boku i zastanawiałam się, jak ona mogła się aż tak naciągnąć. Oby wróciła do swojego pierwotnego stanu... a o kremie na rozstępy coraz częściej zapominam....
Micia lubi tę wiadomość
-
Shibuya myślałam dzisiaj o tobie, właśnie się zastanawiałam, czy już wróciliście
Jestem zołzą. dzwoni do mnie koleżanka, by się spotkać, a ja po prostu ją zbyłam. Dziewczyny, nie mam ochoty, czy to normalne?jeszcze inna się dobija, a ja nie mam na nic chęci ani siły. I teraz mi głupio
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Witam się po długiej nieobecności w III trymestrze
Byłam z Wami na bieżąco, choć się nie udzielałam i niestety nie jestem w stanie odnieść się do Waszych postów, ale teraz już wracam na dobre
U mnie nic nowego i nic ciekawego, wakacje nad morzem w miarę udane - poza tym, że pokłóciłam się z koleżanką, z którą się teraz nie odzywam, no ale cóż - bywa.
Moja siostra i szwagier ostatniego dnia się rozłożyli - angina, i tak się bałam że mnie coś złapie, ale na razie cisza
Odpoczęłam, wyleżałam się na plaży, opaliłam sięchociaż Krynica Morska jest malutka i wszędzie się chodzi pod górę, to polecam
mąż chodził za mną i mnie popychał
I remont mogę uznać oficjalnie za zakończony! Zostały takie pierdółki typu karnisz i jakieś listewki przykręcić, ale wszystko już jest - zotało wielkie sprzątanie, za które zaraz się biorę
Obkupiłam Julkę w ubrania tak, że chyba trojaczki dziewczynek miałyby w czym chodzićmąż narzeka i się krzywi, że po co jej tyle ubranek, ale ja nie mogę przestać cholera!!! Już mam dla niej 3 duże worki...
Na początku września zamawiamy łóżeczko i resztę rzeczy
Wczoraj byłam u Kardiologa, ktory stwierdził, że jeżeli chodzi o te wady serca, to spokojnie mogę rodzić naturalnie - nie ma żadnych przeciwskazań, jednak niepokoją ją te moje 2 omdlenia w ciąży i płytkie oddechy. Dostałam skierowanie do szpitala, żeby powtórzyć holtera i inne badania i sama nie wiem co z tym zrobić...
W przyszłym tygodniu czeka mnie jeszcze obciążenie glukozą i już zaczynam się bać!
Jeżeli chodzi o wózek, to tak, jestem zdecydowana na bebetto torino s-line. Jakie opinie słyszałaś? My będziemy zamawiać pod koniec września. -
Mala_Czarna_89 wrote:Shibuya myślałam dzisiaj o tobie, właśnie się zastanawiałam, czy już wróciliście
Jestem zołzą. dzwoni do mnie koleżanka, by się spotkać, a ja po prostu ją zbyłam. Dziewczyny, nie mam ochoty, czy to normalne?jeszcze inna się dobija, a ja nie mam na nic chęci ani siły. I teraz mi głupio
Wcale nie głupio - ja wczoraj cały dzień gdzieś jeździłam i coś załatwiałam, mam postanowienie, żeby do końca tygodnia nigdzie nie wychodzić i się z nikim nie umawiać - taki mój kaprys -
Shibuya wrote:Według mnie bardzo dobrze, porządne wykonanie, mój mąż też go oglądał z każdej strony i stwierdził, że jest super - nie chce już teraz sporzeć na inne wózki.
Zależy jakie kto ma oczekiwania, moja koleżanka go ma i bardzo sobie chwali, jedyny minus o którym mi powiedziała, to wąski rozstaw przednich kół, które nie łapią zjazdu z jej klatki i musi go zwozić tylko na tylnych kołach, ale to mi akurat nie przeszkadzauspokoiłaś mnie trochę
a jak z jego wagą? nie narzeka? no i czy korzystała z niego w warunkach - zimowych - bo ja się troche martwię jak on sobie w śniegu poradzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:19
-
Moremi on jest bardzo ładny zgrabny i ma dość spora gondole i wysoko osadzoną wiec jest wygodnie sięgać i wkladac maluszka. Stelaż standardowy torba na dole ladna na zywo wygląda lepiej niż na zdjęciach zachwycalam się nią u producenta jak byliśmy w Częstochowie ostatnio. Ogólnie dla mnie jak najbardziej na plus jedyny minus to jego waga ktora jest dość duza a my windy nie mamy a jednak trzecie piętro tak to byłby nasz i zdecydowaliśmy się na ok 4 kg lżejszego bebetto hollanda
Molcia lubi tę wiadomość
-
Opinii brak bo to nowość. A zjazdy i podjazd schodowe są dostosowane do wózków inwalidzkich i kolek standardowych w wózkach. Kiedys nie bylo wąskiego rozstawu z przodu. To co maja powiedziec wózki które są dla mnie porazka na trzech kolach nie pamiętam firmy ale masakra z wyglądu funkcjonalności itp
-
Dziewczyny ja bebetto uzywalam przy Lence i polecam firma dosc solidna i gondolka sprawowala m sie super chociaz inny model to byl. Moi znajomi tez maja bebetto i sa zadowoleni bardzo. Ja teraz mam dl Lenki spacerówk e z baby activ i kupuje podwójny stelarz z tego modelu zeby wczepic nowa gondolke i spacerówke czyli cos podobnego jak maja dla blizniaków. To bedzi edla nas idealne rozwiazanie:) Tylko zastanawia mnei fakt jak ja wejde do windy z tym wózekiem:P:P:P:P
Molcia lubi tę wiadomość
-
Poza tym jak zamawiasz u producenta w Częstochowie to oni koszt dostawy biorą na siebie jak dobrze pamiętam z tego co mowil nam pan który pokazywał wózki. Tak samo jest z jakas usterka wysylasz na ich koszt i niby czekasz do 14 dni wg ustawy ale oni z tylu maja budynek w ktorym budują naprawiają itp wiec trwa to do max 4 dni i wysyłają tez na swój koszt kurierem do Ciebie spowrotem.
-
mikado wrote:Poza tym jak zamawiasz u producenta w Częstochowie to oni koszt dostawy biorą na siebie jak dobrze pamiętam z tego co mowil nam pan który pokazywał wózki. Tak samo jest z jakas usterka wysylasz na ich koszt i niby czekasz do 14 dni wg ustawy ale oni z tylu maja budynek w ktorym budują naprawiają itp wiec trwa to do max 4 dni i wysyłają tez na swój koszt kurierem do Ciebie spowrotem.
-
Molcia wrote:a powiedz mi gdzie w częstochowie mają ten salon firmowy?
To jest niedaleko Jasnej Góry ale od tej strony jak od Wielunia przez dzialoszyn jedziesz. Od Katowic to druga strona miasta -
mikado wrote:Ul. Ludowa 265
To jest niedaleko Jasnej Góry ale od tej strony jak od Wielunia przez dzialoszyn jedziesz. Od Katowic to druga strona miasta -
nick nieaktualny