Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moodliszka, to mąż Ci pomoże jak się Michasiem zajmie a Ty sobie ćwiczyć będziesz. Mój M jak mówię że jestem gruba to mówi ,,głupia jesteś, a nie gruba, w ciąży jesteś!'' i czasem miło mi to słyszeć i się uśmiecham, a czasem mówię "to jak w ciąży, to juz nie muszę jak człowiek wyglądać? "
-
Mala,jak możesz cieszyć sie cudzym nieszczęściem hehe :)zartuje :-*
Modliszka u mnie tez,cellulit..ale lepsze to niż rozstępy... Bo ich ponoc,nie da się pozbyć..
Moj tez obiecuje ze będę miała zawsze trochr czasu dla siebie tez
Ale zobaczymy czy zapal nie minietwierdzi ze pól dnia z corka będę ćwiczyć.. (fakt zr dobre ćwiczenie i wymówek nie bedzie ) a jak wróci z pracy to z nim będę ćwiczyć w łóżku hahaha
-
nick nieaktualny
-
Mala_Czarna_89 wrote:Aga o to chodzi?
http://unggravid.blogspot.com/2010/03/hur-man-syr-ett-babynest.html
Mała, dziękuje o to chodziło
Jak się teraz okazało mam tę stronę zapisana w tablecie tylko nie umiałam odszukać
-
Birdroneczka kuleczka nie kluseczka
ale motyw ten sam
No uwierz ze cycki moje same chyba waza z 8kg
Startowa waga to jakos 58 tzn tyle miałam w 8tc
Niestety na sam,brzuch mi nie,idziealr trudno.. Jakis przeżyje
ruszać tez się coraz,gorzej.. Moj musi mi pomagać wstac nie raz,bo masakra z tym,cielskiem
-
Chcialam wam zdjecie wstawic z usg tego 2d tylko one bylo w 19 tygodniu a nie umiem z tableta wstawic chyba ze w miniaturke ustawie
bo laptop w naprawie ... chodze na nfz do gina i on ma wlasnie stare usg ze tylko widac bicie serducha a na lepszy sprzet zapisal mnie dopiero za 3 tyg i tam powie mi na 100% . Nastawilam sie na corunie a on mnie teraz tak zdziwil ehh a propo tycia dziewczyny ja tez tyłam duzo od wizyty do wizyty na poczatku 2kg a ostatnio 4 i 4 a teraz odstawilam sol nie sole ziemniakow ani nic i przytyłam tylko 2 kg przez 4 tygodnie nawet nie wiecie jaka ulga i motywacja do dalszego nie solenia potraw hehe
Karolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
nick nieaktualny
-
178 cm wzrostu a startowalam z wagi +/- 83-84 kg nigdy szczupla nie bylam ale dobicie do setki mnie przeraża. Warzylam dwa lata temu tyle co teraz ale w 7 tyg praca w Austrii w hotelu dala mi rade i 12 na minusie po powrocie odnotowalam. A teraz ewidentnie mi dupa rośnie choć siostra mówi ze ciut uda mi przytylu a tak wszystko brzuch do przodu. No ale jak patrzę na zdjrcia z 6 Tc a teraz to mnie krew zalewa.. Aaa i mąż tez obiecuje ze będę miała dwa razy w tygodniu wychodne na fitnes albo silownie to mi karnecik fundnie
Rokss lubi tę wiadomość
-
a ja zainwestowałam w garnek na parze i na dole jemu sole (sol morska) a moje sie na parze dochodza hehe a zupe np najpirw odlewam sobie a pozniej doprawiam...no i jak widac to moje zdjecie z usg ja tam widze cipulke a wy??Karolciaaa ;** (03.11.2015r.)
-
Ja tez mam 177cm startowalam z waga 85 bo przytyłam juz 5kg zanim zaszłam w ciaze po odstawieniu tabletek a teraz juz 14kg na plusie a tu jeszcze 2 i poł miecha
w pierwszej ciazy przytylam 26kg !! ale po porodzie od razu 8kg spadło tzn dziecko łozysko wody itp
Karolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
hahaha nie cudzym nieszczęściem tylko wy takie chucherka tutaj ze czułam się wyobcowana
teraz mam 64kg
nie robcie ze mnie wrzesniowki ja was proszępodczytalam w październikowych mamach i mam nadzieję na koniec października.
Ciekawe jak tam Zorro po wizycie.
Co do płci to przy Laurze dowiedziałam się dopiero gdy urodziłam to dopiero było przeżycie
A propos Lauty- maz właśnie zawozi ja do przyjaciolki na noc. Trochę się stresuję bo to pierwszy razmoremi lubi tę wiadomość
-
Oo to nie jestem sama hehehe w kupie raźniej z taka waga. To moja pierwsza ciąża jest a szwagierka mi dalej wróży 30 kg na plusie a ja wątpię ze 18 jeszcze przytyje do porodu
bym musiała nie wiem ile w siebie wpychać a ja jem 4 posiłki dziennie piaty to owoce na podwieczorek do słodkiego tez mnie nor ciągnie jakos bardzo czasem cos zjem a tak to jem jak przed ciaza.
-
Sajgonara, no dokładnie
choć tak jak pisze Izulka, zobaczymy czy zapał do ćwiczeń zostanie na takim poziomie co jest teraz
pewnie, że miło od męża coś takiego usłyszeć
choć mój ostatnio strzelił gafę, ale nawet nie potrafiłam być na niego zła. Mianowicie coś do mnie świrował, a ja zaczęłam się wykręcać, że nieeee przestań, gruba jestem! Taki hipopotam ze mnie! I mój mąż zamiast dyplomatycznie odpowiedzieć, że nie wcale nie, to do mnie: no to cooooooo! Haha
wiem jednak ze nie miał nic złego na myśli, a poza tym powiedział to tak słodko, że zaczęłam się śmiać
Izulka, dokładnie, z rozstepami przewalone. Swojego czasu szybko roslam w okresie dojrzewania i rozstępy się pojawiły głównie na wewnętrznej stronie ud. Ale one mają takie swoje dni. Raz je bardzo widać, a raz mniej :p mimo wszystko nie przeszkadzają mi, bo nie wyglądają tragicznie. Brzuszek odpukać rozstępy oszczedzily i myślę, a raczej mam nadzieję, że tak zostanie.
Ach, przełożyłam wizytę na dzień wcześniej i to w ostatnim momencie. Ledwo mnie wcisnęła :p także mogę z mężusiem jechać pod kościółizulkaa lubi tę wiadomość