Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
CEBULKA PESTKI SĄ ALE CZY ONE SA WIŚNI CZY CZEREŚNI TO NIE JESTEM W STANIE STWIERDZIĆ:p:p:p:p
Biedroneczka jak się okaze że chłopiec to normalnie porozdaje z radoscia moja wyprawke dla dziewczynki wszystkim z naszego forum. Ale na kazdej wizycie mój ze baba bedzie:(
Musiałam dojsc do siebie po spacerku. Siedze sobie na ławeczce po hustaniu Lenki Oliwka poszla z innymi dziećmi na zjezdzalnie . Dosiadła sie do nas babka (akurat dawałam Lence pic) coś koło 40. Zagadała o jaka ładna dziewczynka czy to Pani. Mówie ze tak ze to moja córcia a druga na zjezdzalni jest. Zapytalam o icaze kogo sie spodziewam wiec tez odpowiedzialam ze córeczki no i tak rozmowa sie ciagła dosc milo nawet. Podpytywala jak dziewczynki sie zachowuja itd itp. Jak ciaze znosze no taka luzna gadka o dzieciakach. Dosc czesto na placu zabaw spotykane. Nagle wystrzelila z tekstem czy nie odsprzedalabym dziewczynki z brzuszka za 80tys bo ona nie moze miec dzieci. Mine podejzewam ze mialam zajebista po tych słowach. Spojzalam na nia nie wiedzialam jak zareagowac i zapytalam czy to jakis zart bo jak tak to mało smieszny. Musialam miec jakies przerazenie w oczach bo podszedl do mnie facet i zapytal czy wszytsko ok spojzalam na niego i powiedzialam ze slabo sie czuje zawołał Oliwke zadzwonil po mojego a w miedzy czasie ta babka sie ulotnila. Nie wiem co to było ale powiem szczerze ze wystraszylam sie strasznie. Moj zjawil sie w minut zapewne złamal wszytskie przepisy jakie byly mozliwe po drodze. -
ja z pierwsza ciaza startowalam z waga 50kg przytyłam 17kg na dzien po porodzie wazyłam 49kg czyli podczas porodu zgubiłam az 18 kg
druga ciaze startowalam z 55kg przytyłam 11kg
a teraz startowalam z 59 i przytyłam juz 6kg:( -
ogolnie dobrze sie czułam tylko tak mnie sparalizowalo ze nei wiedzialam jak wybrnac nie chcialam przy niej mowic temu facetowi co sie dzieje. Jak poszła i moj przyjechal to powiedzialam o co chodzi.
Tak mi szkoda takich kobiet ale ona chyba w depresje jakas wpadla bo to chyba nei jest normalne zachowanie.
Musialam dojsc do siebie po tym. Mój chcial na policje zadzwonic ale ja z tego wsyztskiego nawet nei pamietam jak ona wygladala procz tego ze byla kolo 40 i miala blond krotkie wlosy. Szok co moze ludzi doprowadzic do takiego kroku.
-
Mała, a tu taki wielki babsztyl ze mnie. Możesz sobie na fb podejrzeć na grupie mnie
mam częściowo odblokowaną galerię na profilu.
Aparatka mi tez szkoda takich kobiet nawet cieżko mi sobie wyobrazić w jakiej desperacji musiała być .. -
Aparatka to,dobra akcja.. Ja bym się wystraszyła chyba o te urodzone juz dzieci ze ukradnie czy coś..
Ludzie sa zdesperowani niektórzy to fakt..alr żeby tak podejść di kogos i w prost..to ze masz juz dwójkę to znaczy ze nie,chcesz tego trzeciego imiala byś sie zgodzić? .. Ja nie wiem,co ci ludzie maja w glowach -
Ciekawe co by zrobila jak byś sie zgodzila dla jaj..tylko po to żeby zobaczyć jak zareaguje.. Strach wychodzić samemu..
Ja mam 170 i tez mam kompleksy.. Wiecznie mi brzuch nie pasowal, patrząc na zdjęcia sprzed ciąży to chciała bym chociaz wyglądać tak jak wtedymikado lubi tę wiadomość
-
ja 178 maż 182 wieć szpilek nie ubiore niestety bo czuje się wtedy jak wieża Eiffela
:P
Rokss fotosik, tipnic czy jakoś tak jest dużo stron
Izulka też tak mam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:32
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nie wiem emocje zeszly juz ze mnie i mysle juz normlanie.
Podejzewam ze ona chora jest i musi miec powazna depresje ze do takiego kroku sie posunela. Mój uwaza ze powinnam to zglosic zeby komus krzywdy nei zrobila -
może powinaś przecież są kamery w parku napewno a jak nei to w jego okolicach sprawdziliby i chociaz tyle byś zrobiła.. ale z drugiej strony problemy jej robić za taka ofertę? sama nie wiem byle innemu dziecku krzywdy nie zrobiła..
-
Aparatka brak mi słów:/ nie wiem jakbym zareagowała na takie coś..
Ja w ciąży z Patrykiem startowalam z waga 55 i miałam 13 na plusie. Teraz z waga 51 i gdzieś ok 8 na plus przy wzroście 167. Więc sadze ze teraz będzie więcej niż 13 kg do końca.