Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ginger o tobie pisały ze usunęły cię na twoje życzenie tzn napisałaś na belly ze nie chcesz być na fb i "obrazilas" kogoś tam nazywając ja panią i władca czy jakoś tak. Trochę (dużo) tam wtedy napisałam co o tym myślę ale szkoda nerwow
mikado lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to wformie zabawy takie pocieszenie ze nic sienie zmieni i zostaje przy corci, starsza nie zaakceptowałaby teraz innej wiadomosci.
Dzieki aparatka Nadia bardzo ładnie ja chcialam Blanka ale moj sobie upodobał Karolcie i tak juz zostanieKarolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
Ginger u nas tez się mloda rozpycha a nie kopie, ale to chyba normalne na tym etapie
Malo miejsca maja juz
Czasami tez taj mam ze nie mogę się wyprostować.. zwłaszcza jak leze i wstaje żeby iść,na do wc.. Ale tlumacze sobie ze dzidziuś tak się ułożyl.. Nie chce myśleć,ze jest inaczej.. Czasami kolo zebra tez cos boli,i w różnych częściach ale po jakimś czasie odkrylam ze chyba nóżki pcha ...ciezko stwierdzić ale wole myśleć pozytywnie...
Skarb i co,w,tym szpitalu znowu będą ci robic ? Chyba za wiele to juz nic nie poradzą,, twój chociaz dzidziusia zobaczył
-
Shibuya wrote:nie wiem czy mam mieć CC ale wiem, że może się tak zdarzyć
to jak to wygląda, jeżeli na wypisie ze szpitala mam napisane "wskazany poród w szpitalu o wyższej referencyjności"? Jeżeli mój lekarz prowadzący zdecyduje że cesarka (z jakiegokolwiek powodu) to mam zadzwonić do wybranego szpitala i umówić się na dany dzień? Skoro nie będę rodzić u nas w mieście.. Nie rozumiem tego...
Shibuya, jeśli będziesz miała cesarkę ze wskazaniem to nie problem, wtedy podejdź do szpitala z tą adnotacją od lekarza powiedz im że chcesz tam rodzić i umów się na konkretny termin. Jeśli chodzi o naturalny to chyba musisz dopytać...bo w większości szpitali przyjęliby Cię bez problemu,ale jeśli wybrałaś ten lepszy gdzie może braknąć miejsc to nie wiem...ale z tego co Natali mówi "możemy nie,wyrazić zgody na przewóz do innego szpitala i muszą nas przyjąć." Jednak lepiej podjechać z tym wypisem i się dopytać. Będziesz spokojniejsza.
biedroneczka1910 wrote:Mikado, z 56, a Ty?
Na serio nie wiem dlaczego waga u mnie tak idzie w górę, jem tak jak i przed ciąża a czasami nawet mniej. Tłumacze sobie, że to może przez moja tarczycę, ale to już łapie się czegokolwiek, bo naprawdę tego nie rozumiemstrasznie jestem tym przybita, tym bardziej że zawsze uważałam się że jestem za grubą, a teraz??? Ech... Szkoda gadac. Jak wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed ciąży to sobie myślałam, co ją głupia w głowie miałam,że mi coś nie pasowało.
Biedroneczka nie przejmuj się takNajważniejsze że dzieciątko zdrowe. Może być tak, że jak urodzisz to wszystkie te kilogramy z Ciebie zejdą. Moja znajoma przytyła 25 kilo w ciąży! I co? Wygląda teraz jak modelka. Nie wiem kiedy i jak ona to zrzuciła, ale dużo czasu jej to nie zajęło. Teraz Twój maluszek musi mieć miejsce do baraszkowania i widocznie taka Twoja budowa, że musiałaś wiecej przybrać na wadze. Mi też poszło w boczki, pupę i uda. A na udach mam takie koszmarne rozstępy że oj! Ale martwić będziemy sie po porodzie. Już któras z nas się śmiała, że założymy wątek Odchudzające się listopadówki
A tak w ogóle to masz u mnie minusa, że się szybciej nie odezwałaś
My tu nie gryziemy, nawet powiem, że całkiem fajne jesteśmy hehe
Shibuya, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:chodziło mi tylko o to, czy na cc eż mogę się umówić do dowolnego szpitala na dany dzień i czy ten szpital nie może mi odmówić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 18:30
-
Mala_Czarna_89 wrote:ginger o tobie pisały ze usunęły cię na twoje życzenie tzn napisałaś na belly ze nie chcesz być na fb i "obrazilas" kogoś tam nazywając ja panią i władca czy jakoś tak. Trochę (dużo) tam wtedy napisałam co o tym myślę ale szkoda nerwow
Widocznie ta sytuacja mnie ominęła..
Dziewczyny znalazłam mieszkanie dostepne od 1 pazdziernika fajna winda balkon 7 pietro pare ulic dalej i nie wiem dzownic nie dzownic... u nas 3 pietro brak balkonu brak windy podobna kasa.. -
Rokss według mnie dziewczynka. Mam podobne zdjęcie i u mnie między nóżkami jest siusiak
a u Ciebie pusto
Dziewczyny odnośnie akcji fotelik24 poruszyłam niebo i ziemię i w końcu zadzwonili do mnie i sprawa wyjaśniona. Dzięki wszystkim, które chciały mi pomóc :*haen, Rokss lubią tę wiadomość
-
z tą cc to chyba wszedzie tak jest, najlepiej do wybranego spzitala wczesniej się przejechać i dopytać ew już umówić na konkretny termin. U nas możliwosć jest taka że możesz się np. ze swoim lekarzem jak pracuje w spzitalu umowić i on wykonuje cc.. jesli u mnie beda wskazania do cc to oczywiscie innemu lekarzowi nie zaufam tylko mojemu
-
mikado wrote:
Dziewczyny znalazłam mieszkanie dostepne od 1 pazdziernika fajna winda balkon 7 pietro pare ulic dalej i nie wiem dzownic nie dzownic... u nas 3 pietro brak balkonu brak windy podobna kasa..
Mikado jak macie siłę i chęci na przeprowadzkę to próbuj. W sumie z windą będzie Ci lżej i balkon to tez wspaniała sprawa w bloku. Ja nie mam balkonu i bardzo mi to doskwiera.
-
Izulka : ja nie zobaczylam Niuni a on tak, tak sie cieszyl i on do gin tak ale ta moja corcia sie rusza a jaka piekna normalnie caly tatus az sie ginka rozesmiala
W sumie masz racje to samo co w domu tylko ze jeszcze tu dzadza kroplowke i leki te same co ja biore i ktg podlacza .
Mamusie przepraszam ze tak o sobke zaraz Was ponadrabiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 18:53
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Aga_502 wrote:Mam pytanko? Czy któraś z Was nie została skreślona z Facebooka z listopadówek. Mam prośbę jedna z dziewczyn wstawiała linka jak uszyć kokon i właśnie go potrzebuje. Zapisywałam na pewno té stronę ale się ulotniła.
Jakbyście znalazły będę wdzięczna
http://unggravid.blogspot.com/.../hur-man-syr-ett...
JOSEFIN: Hur man syr ett babynest
UNGGRAVID.BLOGSPOT.COM|OD: JOSEFIN