Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To bylo tak przyszlam do lekarza do przychodni w COM w Jaroslawiu po to skierowanie z tymi przeciwcialami do Rzeszowa bo prywatnie to 200/300 zl to ta mi mowi ze stawia mi sie brzuch i tak dalej pozniej ze lozysko za nisko ze wypisze mi skierowanie to ja mowie ze dobrze jak tak to pojde odrazu zeby misia moja malutka najdluzej posiedziala to ta wiadomo skierowanie tu . No to dreptam tutaj byl ten lekarz co mnie nie trawi wiec nic sie nie dowiedzialam. Zrobili mi ktg i slyszalam serduszko mojego sloneczka
No i sobie leze tutaj zobacze co beda gadac na wizycie.
Moja corcia ma 1200 gram .
-
Shibuya wrote:nie wiem czy mam mieć CC ale wiem, że może się tak zdarzyć
to jak to wygląda, jeżeli na wypisie ze szpitala mam napisane "wskazany poród w szpitalu o wyższej referencyjności"? Jeżeli mój lekarz prowadzący zdecyduje że cesarka (z jakiegokolwiek powodu) to mam zadzwonić do wybranego szpitala i umówić się na dany dzień? Skoro nie będę rodzić u nas w mieście.. Nie rozumiem tego...
Shibuya nie rozumiem czego nie rozumieszjesli wiesz wczesniej o cc bo masz takie zalecenie to umawiasz sie w danym szpitalu i tam masz cc.. Jesli rodZisz jak większość czyli przyjeżdżasz z bolami do szpitala to mogą nie przyjąć..a jesli to rodzisz jak każdy.. Wiadomo ze może się w trakcie okazać ze potrzebujesz cc to wtedy robią tam gdzie cie przyjęli w szpitalu. Nie boj sie nie odesla cie nagle na cc gdzie,indziej jak juz cie przyjmia:P
Sajgonara, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikado wrote:Biedroneczka a z jakiej wagi startowalas? Mnie moje 12 martwi.. Boże jak sie może glupi człowiek tak waga przejmować.. Ojj glupia ja głupia..
Na serio nie wiem dlaczego waga u mnie tak idzie w górę, jem tak jak i przed ciąża a czasami nawet mniej. Tłumacze sobie, że to może przez moja tarczycę, ale to już łapie się czegokolwiek, bo naprawdę tego nie rozumiemstrasznie jestem tym przybita, tym bardziej że zawsze uważałam się że jestem za grubą, a teraz??? Ech... Szkoda gadac. Jak wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed ciąży to sobie myślałam, co ją głupia w głowie miałam,że mi coś nie pasowało.
-
nick nieaktualny
-
biedroneczka jak czytam o Twoich rozterkach związanych z wagą to tak jakbyś mi do głowy weszła. Ja jestem jeszcze wysoka, mam 175 i wyglądam teraz jak góra. Mam wielkie udziska i celulit na dupie. Wieczorem, w łazience to mi się płakać chce. Obiecuje sobie, że po ciąży wezmę się za siebie.
-
Hej dziewczyny jestem nowa
mam termin na 3 listopad ktora z was ma dziewczynke ? mam zdjecie z usg i lekarz na badaniach 2d stwiwrdzil ze i u mnie jest dziewczynka a moj prowadzacy wczoraj mi powiedzial zebym wstrzymała sie z rozowa wyprawka bo jeszcze wszystko moze sie zmienic i 7 wrzesnia powie mi płec na 100% bo bedzie to 33 tydzien i wtedy bedzie pewien na 100 % jak jest u was miala ktoras z was tak? ze najpierw powiedziano jej ze dziewczyna a pozniej sie zmieniło ? (dla mnne płec nie ma znaczenia tylko chciałam sie juz po malu szykowac
nawet imie dziewczynki juz wyszylam nad łozeczko nie chcialabym zmian) pozdrawiam serdecznie
Karolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
nick nieaktualnySajgonara, o celluticie to nawet myśleć nie chce. Miałam wcześniej na tylku trochę i na udach z tyłu,ale to nie było takie widocznie, a teraz całe udziska i nawet na ramionach! Toz to jest szok! Nawet wstyd mi przed domownikami chodzić w krótkich gaciach
-
Biedroneczka z tego,co się dowiedziałam to,juz w szpitalu cie karetka przewoza do,innego -tam gdzie jest miejsce..
Ale nie ma,co się nastawiać negatywnie .. Ja liczę ze urodzę w nocy, poród będzie trwal szybko i bezboleśnie
Moj brzuch na boki sie nie rozchodzi a ma byc dziewczynka
Za to uda, tyłek, cycki masakra.. Moj pociesza ze ślicznie wyglądam,i mówi do mnie kuleczkaja mam +6 chyba jakos ale na pewno przytyje jeszcze ze 6 jak nie lepiej.. W sumie nie ma,co się dziwić ze ręce grubna, cycki, nogi jak codziennie cos słodkiego jem
dodatkowo woda sir zatrzymuje bo stopy puchną i tak to jest,,
Rozmarzona jak tam goście ?Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mnie cellulit atakuje teraz z podwójną mocą mimo zaledwie 5kg na plusie
no ale to będzie jedynie dodatkowa motywacja do tego by po porodzie ćwiczyć
mąż mi obiecał, że będę miała codziennie dla siebie minimum 1,5 godziny bym mogła iść pobiegać czy poćwiczyć z Chodakowską, która w moim przypadku akurat czyniła swojego czasu cuda