X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka1910 wrote:
    Galaretka a jakie okolice? :-)
    Busko Zdrój

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka wrote:
    Busko Zdrój
    Loo panie! To jednak nie moje :-) raz tylko byłam w Busku:-P

Galaretka lubi tę wiadomość

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja też wysłałam Ci zaproszenie bo też chce coś zamówić u Ciebie

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena30 wrote:
    Ona w google wyskakuje mi inny adres sklepu fotelik24.pl
    dokladnie taki:
    ul.Braci Wagów 11, 02-795 Warszawa
    22 245 16 62

Właśnie mają dwa adresy. Ten na Prymasa to siedziba sklepu stacjonarnego wg danych na ich stronie: http://www.fotelik24.pl/odbior-osobisty-sklep.html/

A na ten drugi to pewnie jest zarejestrowana firma, albo nie wiem..

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie. I żebyście przypadkiem tam nic nie kupowały - nie polecam !!!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka1910 wrote:
    no nic,spróbuję jeszcze raz.
    jestem z województwa świętokrzyskiego. Czy może któraś z Was też? Choć przyznam, że nie kojarzę, a podczytuje Was regularnie :-)
    W ND miałam pierwszą rocznicę ślubu :-) choć z mężem jestem już 10 lat (!)
    Staralismy się o dziecko od stycznia, czyli za drugim razem się nam udało :-)
    Początkowo chodzilam do lekarza na NFZ w Warszawie, ale odkąd jestem na l4 to wrocilam do domu rodzinnego. Z początku na wizyty i badania dojezdzalam do Warszawy, ale że bylo to już jednak zbyt męczące (6 godz. Autobusami busami w jedną stronę) to zdecydowalam się chodzić do Kielc prywatnie.
    Niby z ciąża wszystko ok. Ale na początku jak plamilam dostałam ten lek na D. Teraz trochę mi brzuch twardnieje i gin.powiedział że jak dalej tak będzie to zostawi mnie na oddziale :-( na razie zalecił brać magnez 3x1.
    Hmm... Co by tu jeszcze napisać? Aha, z wyprawka jestem w czarnej dupce! Nie mam nic, oprocz kilku rzeczy kosmetycznych które zamówiłam z polecanych przez Was stron ;-)
    ale pokrewieństwo dusz :D
    Ja również z mężem spotykam się 10lat, w lipcu mieliśmy druga rocznice ślubu. Pierwszy mój termin porodu był na 8 listopada i corcia nie chciała pokazać plci. W I trymestrze plamilam i brałam duphaston teraz twardnieje mi brzuch. Kupiłam dla dzidzi tylko pare tanszych rzeczy

biedroneczka1910 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Anita trzymaj się tak mi cię szkoda jeszcze teraz gdy maz w końcu zjechał :( no właśnie czy ty przypadkiem znow w tym samym szpitalu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:53

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała,ja od początku jak Was podczytuje to zauważam podobienstwa ;-) i też jestem rocznik 89 :-D tylko,ze Ty masz już Laurke, a to moje pierwsze dzieciątko :-)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:06

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Ona_89' Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skarb15 wrote:
    Bylismy u gin i skierowala mnie na szpital bo brzuch mi sie stawia najgorsze ze ja czulam bole tak przedwczoraj wieczorem a potem rano a pozniej juz nie i czulam sie do niej jak poszlam to pewna ze wszystko ok a tu sie dowiaduje ze brzuch mi sie stawia i lozysko jest za nisko no cholera jasna :/ Najgorsze ze czekam na izbie czy lekarz wyrazi zgode na hospitalizacje bo przeciez bylam tydz temu i wgl im sie nie spieszy by mnie przyjac ja juz nie wiem co mam myslec jak cos bede pisala .

Skarb domyślam się że to znowu ten sam szpital? A nie myślałaś żeby pojechać do Rzeszowa do Pro-famili? Z tego co wiem to mają podpisaną umowę z NFZ a opieka jest tam rewelacyjna. Teraz masz męża to chyba może Cie zawieźć tam gdzie chcesz, bo ostatnio mama kazała Ci jechać do miejscowego szpitala z tego co pamiętam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:56

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • MadaLena30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam nad szpitalem Brodnowskim, Inlancka, a Karowa ...

Galaretka bedziesz rodzic wczesniej wiec napisz co i jak :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie pocieszylyscie tymi mdlosciami...:/

Ginger ja niby mam termin na 15-20 listopad ale jestem nastawiona na początek miesiąca.. Wypralam dzisiaj ciuszki używane w zwykłym proszku tyle ze sensitive..a w przyszłym miesiącu wypiorę wszystkie tj stare i nowe w dzidIusiu
    Tez zastanawiałam się nad plynem do prania ale chyba Malo wydajne.
    Na początek kupie 2,5 czy tez 3kg i zobaczę czy mala nie uczuli ten proszek..

Skarb ty to masz na prawdę ... Jak tak bedzie non stop to pewnie niedługo urodzisz...ale córcia coraz starsza wiec pozytywnie myśl ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale analfabetka ze mnie "stamtąd" sorki

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka a dalabys radę wstawić zdjęcia literek?

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • anet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja też zamówiłabym literki od Ciebie, tylko mogłabyś wstawić jakieś foto? Interesuje mnie napis Zuzanna
    Skarb biedna, trzymaj się mocno
    Madalena a jak robisz te papryki do słoików? może też się za to wezmę, bo narazie mam spiżarkę "na owocowo" :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya przyjeżdżasz do szpitala z bolami, rejestrujesz się,podpisujesz co tam ci dadzą.. Wyniki badan dajesz itd.. I przebierasz w koszule i na sale :)
    U nas w Krk może byc tak ze nie będzie miejsca np wiec powinni wyślą karetkę i zawieźć mnie tak gdzie chce i sa miejsca..
    U mnie nie nastawiam sie ze będzie lekarz prowadzący bo różnie może byc.. Wiec mimo ze na str szpitala piszą ze zapewniają ciuszki itd to wezmę spakuje w razie jak bym wyladowala w innym szpitalu,,

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka rozumiem że jesteś uziemiona, ale dziękuję za chęci :*

Aparatka wklej jakies zdjęcia literek które już robiłaś. Też jestem ciekawa jak to wygląda.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet ja juz owocowa spizarke zakonczylam :)
    Chodz skusilas mnie dzis konfitura sliwkowa i borowkami - na to mozesz podac przepis.

Zalewa do papryki to 3 l. wody, szklanka octu 10%, 1,5 szkl. cukru , 5 lyzek soli
    Do sloikow daje lisc laurowy, ziele ang, gorczycke, czosnek, krazek cebuli, pieprz ziarnisty i krazki marchwi.
    Zalewam goraca zalewa, dodaje troszke oleju i dzis dodatkowo chwile gotowalam- gotowe.

W zeszlym roku robilam wg tego przepisu i byla naprawde dobra :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konfitura śliwkowa, a dokładnie powidła : http://kuchnialidla.pl/product/powidla-sliwkowe-z-nuta-pomaranczy-i-cynamonu dziś kupiłam śliwki 3 zł za kg więc się opłaca, a borówki zasypuje cukrem i daje do słoików, potem mam na musy, na ciasta, pasteryzację robię na sucho, a paprykę zapisuję, w sb znów na targ się przejadę :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet wrote:
    konfitura śliwkowa, a dokładnie powidła : http://kuchnialidla.pl/product/powidla-sliwkowe-z-nuta-pomaranczy-i-cynamonu dziś kupiłam śliwki 3 zł za kg więc się opłaca, a borówki zasypuje cukrem i daje do słoików, potem mam na musy, na ciasta, pasteryzację robię na sucho, a paprykę zapisuję, w sb znów na targ się przejadę :)
    Anet pychotka :-P

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko cieszę ze Skarb dostała te sterydy..

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ