Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba go troche zdenerwowalam narzekaniem i udalo mi sie nagrać 6 minut brzuszka jak sie młody rusza nie są to wielkie i mocne ruchy ale fajnie widac mężowi pokaze jak wróci z pracy
Biedronka widzę ze sie udalo
Aparatka u mnie pierwsza ciaza ale zaczynam mieć problem z akceptacja swojej wagi i swojego wyglądu. Zawsze miałam z waga problem a teraz kiedy jej ona naprawdę duza to nie dość ze sama siebie nie akceptuje to wagę moja zna tylko mąż i lekarz a a i tak mi wstydprzeszłam w wieku gimnazjalnym znęcanie sie z powodu mojej wagi w szkole i tak o.. Zostalo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:47
-
nick nieaktualnyno nic,spróbuję jeszcze raz.
jestem z województwa świętokrzyskiego. Czy może któraś z Was też? Choć przyznam, że nie kojarzę, a podczytuje Was regularnie
W ND miałam pierwszą rocznicę ślubuchoć z mężem jestem już 10 lat (!)
Staralismy się o dziecko od stycznia, czyli za drugim razem się nam udało
Początkowo chodzilam do lekarza na NFZ w Warszawie, ale odkąd jestem na l4 to wrocilam do domu rodzinnego. Z początku na wizyty i badania dojezdzalam do Warszawy, ale że bylo to już jednak zbyt męczące (6 godz. Autobusami busami w jedną stronę) to zdecydowalam się chodzić do Kielc prywatnie.
Niby z ciąża wszystko ok. Ale na początku jak plamilam dostałam ten lek na D. Teraz trochę mi brzuch twardnieje i gin.powiedział że jak dalej tak będzie to zostawi mnie na oddzialena razie zalecił brać magnez 3x1.
Hmm... Co by tu jeszcze napisać? Aha, z wyprawka jestem w czarnej dupce! Nie mam nic, oprocz kilku rzeczy kosmetycznych które zamówiłam z polecanych przez Was stron -
Wiecie co ja hmm własciwie to moj organizm jest wykonczony tymi ciazami i jesli ktos mnie zapyta jak to jest to nie bede odpowiadac jak niektorzy super jestem szczesliwa bo owszem jestem ale tez jest ta druga wlasnie zla strona ze nie daje rady fizycznie momentami a jestem silna babka i tego raczej nikt nie mowi bo niby wstyd.
Jest ciezko i chyba lepiej jak ktos planuje odczekac rok z zajsciem zeby organizm odpoczal troszke.
shibuya tak ja sprowadzam materialy tylko czasami to dłuzej troszke trwa bo musi mi to sklep sciagnac jesli nie ma akurat na stanie. ALe nie ma problemu raczej z tym.
Kostka po cenie materialu czyli 25zł za ta duza:)
kocyki to 50/75 50zł 75/100 60zł 100/100 70ł
Ten 300 to jest prawie jak kołderka w grubosci ja mam taki do wozka uszyty wlasnie -
Jestem taka wkurzona, że zaraz wyjdę i stanę obok. Zamówiłam bazę do fotelika w sklepie internetowym Fotelik24.pl, mają swoją siedzibę w Warszawie Al. Prymasa Tysiąclecia 76D lok. 2. Napisali, że niestety nie mają jej w tym momencie na stanie w magazynie i trzeba poczekać 3-4 tygodnie lub oddadzą pieniadze jeśli nam się śpieszy. Stwierdziłam, że już nie rodzę, cena atrakcyjna wiec mogę poczekać. No i co? Minął miesiąc od nich zero informacji i nie ma szans żeby się do nich dodzwonić. Jest normalny sygnał ale nikt nie raczy odebrać, na e-maile nie odpisują. Ciekawe czy ich sklep stacjonarny w Warszawie jest otwarty...Kojarzycie ten sklep? Ta Al. Prymasa to gdzieś w waszej okolicy? Póki co nie mam ani bazy, ani pieniędzy ani możliwości kontaktu z nimi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam ciuchy i tylko to co sama uszyłam dla małej. czyli posciele, kocyki i inne pierdołki:) Tez jestem w czarnej dupie i z wozkiem i z lozeczkiem matracem itd. Musze kupic tez wanienke bo wczoraj nie wiem jak to zrobilam ale wywalilam z balkonu i sie połamała
:P:P:P DObrze ze nikomu na łep nie spadła:P:P:P
Młoda i tak sie kąpała w prysznicu juz bo mamy taki głębszy.
Moja Lena sie własnie drze na siostre pytam sie jej kto to tak krzyczy a ona mi "Ty" a ma 9 miesiecy dopiero.
Nie chce myslec co bedzie dalej.
Micia lubi tę wiadomość
-
no ten 1,5 jest ciepły w dotyku nie jest taki gruby ale jest cieplutki. Ten najcienszy to nie ma wypełnienia własniwie wiec jest cieniutki.
taka kostka 10/12 szyje ale ona jest spora wielkosciowo to jest 10/10
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51b6334951e2.jpg -
nick nieaktualny