X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia to u mnie jest właśnie po snickersie szaleństwo ;p

Micia lubi tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz Buffy dzidziusiom naszym się gusta kształtują ;), ja często jem gorzką bo ma dużo żelaza a mam słabą hemoglobinę i dzidziuś się już przyzwyczaił mimo wszystko jest słodka :D.

Buffy lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie bez słodkości szał pięt wypychanych przez moją biedną skórę :-D Jestem już praktycznie pewna,że Mały jest ciągle ułożony główkowo :-)

Micia lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem jak to zrobić żeby mój byl bardziej aktywny. Rusza sie regularnie wiec to mnie nie martwi ale te ruchy są delikatne bardzo w porównaniu do tego co ja sobie wyobraża czytając to co piszecie o tańcu waszych brzuszków..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado Przemcio od kilku dni mi się tak mocno wierci mamy podobny czas ciąży, pewnie im dzidzie będą większe tym bardziej będziemy odczuwać i widzieć jak brzuch się rusza ;).

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara niestety nie wiem co mi tam w brzuszku siedzi :-( mam bardzo uparte dziecię :-) zawsze na badaniu USG jest źle ułożone a gin.nie chce zgadywac. Choć ostatnio powiedział, że wg niego dziewczynka ale mówi by się nie nastawiać.

• mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czy siak mnie to zastanawia.. Bo nic ważne ze czuje ruchy regularnie :)

Biedroneczka a termin masz na kiedy ?? Dodaj sobie suwaczek :)

bhywqtkfje5mmlij.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff zrobiłam dżemy malinowe, konfitury śliwkowe z pomarańczą, borówki, rano zajechałam na targ i postanowiłam zamknąć te wakacje w słoikach, co roku to robię, ale tym razem zaszalałam :)
    moja dzidzia od wczoraj jakoś mniej się rusza, czekam czekam i nic :/
    witaj biedroneczka
    aaaaa i przyszły mi zakupy ze smyka słodziaśne te ubranka

biedroneczka1910, haen, Micia, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    Tak czy siak mnie to zastanawia.. Bo nic ważne ze czuje ruchy regularnie :)

Biedroneczka a termin masz na kiedy ?? Dodaj sobie suwaczek :)
    Termin mam na 8 listopada.kurcze, chyba jakąś ciemna jestem, bo nie potrafię ustawić suwaczka :-D gdzie ja mam te linki skopiować??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to wg OM mam termin na 25 pazdziernika, ale nigdy sie to nie pokrylo z usg i gin.stwieerdzil ze pewnie mam nieregularne miesiączki. I rzeczywiście, ostatni raz okres mi się spóźnił tydzień więc coś w tym jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka cuda robisz - zazdroszcze talentu, bo ja to nawet guzika porządnie nie potrafię przyszyć :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:21

aparatka lubi tę wiadomość

• haen Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ochote na ciasto, moze po poludniu zrobie jakies jogurtowe z owocami

Kitaja lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka najsmieszniejsze jest to ze ja przy guziku zawsze sie ukuje w paluszka:P:P:P:P Misia szyłam pierwszy raz musze go jeszcze doproacowac ale jestem ogolnie zadowolona

biedroneczka1910, MW26 lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie się zgloszę aparatka do Ciebie po jakieś cudenka;-) a literki też robisz?

• aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    literki tez robie, girlandy, zawieszki, kocyki, posciele, poduszki ozdobne, maskotki, kostki, wkladki do wozka i inne

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.

Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce

Edit. Zakladka społeczność :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:34

bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wyrodna matko ale powiem szczerze ze juz mam dosc tej ciazy. Jak zaszlam o stwierdzilam co tam ciaza po ciazy a to jednak prawda ze daje w kosc ostro. Jestem wiecznie zmeczona, rozdrazniona, wszystko mnie wkurza, nie moge patrzec na siebie w lustrze itd.
    Tyle miesiecy z brzuchem to juz czlowiek powinien sie przyzwyczaic ale im dluzej tym bardziej mam dosc

ug376iyelyb9zcc9.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papryczka juz w sloiczak, teraz chwila relaxu, a wieczorem urodziny kolezanki w knajpce :)

Mala chacialam Ci tylko powiedziec ze jestes najwspanialsza mama, a nie jakas tam wyrodna. My po prostu sie troszczymy na wzajem tutaj :)

Mikado nie przejmuj sie ze brzuszek nie tanczy, jeszcze zacznie. Moja malutka ma dni ciszy, w piatek to sie juz zastanawialam ale wczoraj i dzis to nie wiem czego sie ona najadla ;)
    Ruchy sa coraz bardziej zdecydowane i energiczne.
    A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze smyrniencia maluszkow :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya a jaka cene chcesz znac to podam bo to tez od tkanin uzaleznione jest.

Zreszta ja i tak przy wiekszych zamowieniach zbijam ceny.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.

Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce

Edit. Zakladka społeczność :)
    Dzięki :-)

‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ