Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A widzisz Buffy dzidziusiom naszym się gusta kształtują
, ja często jem gorzką bo ma dużo żelaza a mam słabą hemoglobinę i dzidziuś się już przyzwyczaił mimo wszystko jest słodka
.
Buffy lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
A ja nie wiem jak to zrobić żeby mój byl bardziej aktywny. Rusza sie regularnie wiec to mnie nie martwi ale te ruchy są delikatne bardzo w porównaniu do tego co ja sobie wyobraża czytając to co piszecie o tańcu waszych brzuszków..
-
nick nieaktualny
-
uffff zrobiłam dżemy malinowe, konfitury śliwkowe z pomarańczą, borówki, rano zajechałam na targ i postanowiłam zamknąć te wakacje w słoikach, co roku to robię, ale tym razem zaszalałam
moja dzidzia od wczoraj jakoś mniej się rusza, czekam czekam i nic
witaj biedroneczka
aaaaa i przyszły mi zakupy ze smyka słodziaśne te ubrankabiedroneczka1910, haen, Micia, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikado wrote:Tak czy siak mnie to zastanawia.. Bo nic ważne ze czuje ruchy regularnie
Biedroneczka a termin masz na kiedy ?? Dodaj sobie suwaczekgdzie ja mam te linki skopiować??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedroneczka najsmieszniejsze jest to ze ja przy guziku zawsze sie ukuje w paluszka:P:P:P:P Misia szyłam pierwszy raz musze go jeszcze doproacowac ale jestem ogolnie zadowolona
biedroneczka1910, MW26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.
Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce
Edit. Zakladka społecznośćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:34
-
Jestem wyrodna matko ale powiem szczerze ze juz mam dosc tej ciazy. Jak zaszlam o stwierdzilam co tam ciaza po ciazy a to jednak prawda ze daje w kosc ostro. Jestem wiecznie zmeczona, rozdrazniona, wszystko mnie wkurza, nie moge patrzec na siebie w lustrze itd.
Tyle miesiecy z brzuchem to juz czlowiek powinien sie przyzwyczaic ale im dluzej tym bardziej mam dosc -
Papryczka juz w sloiczak, teraz chwila relaxu, a wieczorem urodziny kolezanki w knajpce
Mala chacialam Ci tylko powiedziec ze jestes najwspanialsza mama, a nie jakas tam wyrodna. My po prostu sie troszczymy na wzajem tutaj
Mikado nie przejmuj sie ze brzuszek nie tanczy, jeszcze zacznie. Moja malutka ma dni ciszy, w piatek to sie juz zastanawialam ale wczoraj i dzis to nie wiem czego sie ona najadla
Ruchy sa coraz bardziej zdecydowane i energiczne.
A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze smyrniencia maluszkowMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikado wrote:Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.
Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce
Edit. Zakladka społeczność