X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia to u mnie jest właśnie po snickersie szaleństwo ;p

Micia lubi tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz Buffy dzidziusiom naszym się gusta kształtują ;), ja często jem gorzką bo ma dużo żelaza a mam słabą hemoglobinę i dzidziuś się już przyzwyczaił mimo wszystko jest słodka :D.

Buffy lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie bez słodkości szał pięt wypychanych przez moją biedną skórę :-D Jestem już praktycznie pewna,że Mały jest ciągle ułożony główkowo :-)

Micia lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem jak to zrobić żeby mój byl bardziej aktywny. Rusza sie regularnie wiec to mnie nie martwi ale te ruchy są delikatne bardzo w porównaniu do tego co ja sobie wyobraża czytając to co piszecie o tańcu waszych brzuszków..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado Przemcio od kilku dni mi się tak mocno wierci mamy podobny czas ciąży, pewnie im dzidzie będą większe tym bardziej będziemy odczuwać i widzieć jak brzuch się rusza ;).

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara niestety nie wiem co mi tam w brzuszku siedzi :-( mam bardzo uparte dziecię :-) zawsze na badaniu USG jest źle ułożone a gin.nie chce zgadywac. Choć ostatnio powiedział, że wg niego dziewczynka ale mówi by się nie nastawiać.

• mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czy siak mnie to zastanawia.. Bo nic ważne ze czuje ruchy regularnie :)

Biedroneczka a termin masz na kiedy ?? Dodaj sobie suwaczek :)

bhywqtkfje5mmlij.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff zrobiłam dżemy malinowe, konfitury śliwkowe z pomarańczą, borówki, rano zajechałam na targ i postanowiłam zamknąć te wakacje w słoikach, co roku to robię, ale tym razem zaszalałam :)
    moja dzidzia od wczoraj jakoś mniej się rusza, czekam czekam i nic :/
    witaj biedroneczka
    aaaaa i przyszły mi zakupy ze smyka słodziaśne te ubranka

biedroneczka1910, haen, Micia, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    Tak czy siak mnie to zastanawia.. Bo nic ważne ze czuje ruchy regularnie :)

Biedroneczka a termin masz na kiedy ?? Dodaj sobie suwaczek :)
    Termin mam na 8 listopada.kurcze, chyba jakąś ciemna jestem, bo nie potrafię ustawić suwaczka :-D gdzie ja mam te linki skopiować??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to wg OM mam termin na 25 pazdziernika, ale nigdy sie to nie pokrylo z usg i gin.stwieerdzil ze pewnie mam nieregularne miesiączki. I rzeczywiście, ostatni raz okres mi się spóźnił tydzień więc coś w tym jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka cuda robisz - zazdroszcze talentu, bo ja to nawet guzika porządnie nie potrafię przyszyć :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:21

aparatka lubi tę wiadomość

• haen Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ochote na ciasto, moze po poludniu zrobie jakies jogurtowe z owocami

Kitaja lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka najsmieszniejsze jest to ze ja przy guziku zawsze sie ukuje w paluszka:P:P:P:P Misia szyłam pierwszy raz musze go jeszcze doproacowac ale jestem ogolnie zadowolona

biedroneczka1910, MW26 lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie się zgloszę aparatka do Ciebie po jakieś cudenka;-) a literki też robisz?

• aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    literki tez robie, girlandy, zawieszki, kocyki, posciele, poduszki ozdobne, maskotki, kostki, wkladki do wozka i inne

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.

Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce

Edit. Zakladka społeczność :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:34

bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wyrodna matko ale powiem szczerze ze juz mam dosc tej ciazy. Jak zaszlam o stwierdzilam co tam ciaza po ciazy a to jednak prawda ze daje w kosc ostro. Jestem wiecznie zmeczona, rozdrazniona, wszystko mnie wkurza, nie moge patrzec na siebie w lustrze itd.
    Tyle miesiecy z brzuchem to juz czlowiek powinien sie przyzwyczaic ale im dluzej tym bardziej mam dosc

ug376iyelyb9zcc9.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papryczka juz w sloiczak, teraz chwila relaxu, a wieczorem urodziny kolezanki w knajpce :)

Mala chacialam Ci tylko powiedziec ze jestes najwspanialsza mama, a nie jakas tam wyrodna. My po prostu sie troszczymy na wzajem tutaj :)

Mikado nie przejmuj sie ze brzuszek nie tanczy, jeszcze zacznie. Moja malutka ma dni ciszy, w piatek to sie juz zastanawialam ale wczoraj i dzis to nie wiem czego sie ona najadla ;)
    Ruchy sa coraz bardziej zdecydowane i energiczne.
    A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze smyrniencia maluszkow :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya a jaka cene chcesz znac to podam bo to tez od tkanin uzaleznione jest.

Zreszta ja i tak przy wiekszych zamowieniach zbijam ceny.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    Aparatka ja dalej czekam na odpowiedz od siostry bo sie nad wielkością zastanawia i kolorem minky bo bawelna ta ciemna z motylkami pewnie będzie bo to do żłobka wiec ciemne w sam raz.

Biedroneczka kliknij na którykolwiek suwaczrk i tam cie później krokami kieruje od wyoboru tla do linku żeby wkleić na forum. Jak juz dojdziesz do linku to kopiujesz ten co pisze forum i wklejasz w swoich ustawieniach w podpis. Do góry na stronie belly masz ustawienia i to klikasz i tam będzie w którejś zakladce

Edit. Zakladka społeczność :)
    Dzięki :-)

‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ