Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo wiem ale również wywlókł mnie z łóżka glod..zjadłam wypilam kawke z kakao i oo po spaniu leze przed tv..
My stwierdziliśmy ze będziemy prac w naszym proszku wszystko bo jak dzidziusiowym sie zacznie to juz dzidziusiowym prac sie będzie musiało.. No chyba ze alergia wyjdzie to co innego ale te dzidziusiowe tez lubia uczulać. -
Mała ja właśnie pomału puszczam juz prania żeby na początku września ewentualnie szwagierka mi wyprasowala. Termin z usg na koniec października ale same widzicie jakie akcje są u mnie więc chyba lepiej żebym w razie czego tfu tfu była przygotowana. Chociaż też się zastanawiam czy to nie za wcześnie
Gdyby nie moje akcje to zrobiłabym to dopiero w październiku.
-
Mala jedynie zrobiłabym na twoim miejscu to obciążenie glukoza. Szczególnie przenoszenie dziecka przy cukrzycy jest grozne a jak u ciebie nie do końca wiadomo kiedy termin to dla świętego spokoju bym zrobiła...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Izulka u mnie też mdłości się pojawiają. Choć największe były gdy brałam dupka.
Chodzi mi nawet bardziej o płyn niż o proszek. Chyba na bezczelnego odkręcę w sklepie i powącham z dzidziusia i loveli.
Mikado moja znajoma kupiła jeden proszek wyprała wszystko i prała aż się nie skończył a potem już w normalnym, małej nic nie uczuliło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dużo się dowiedziałam o proszkach, dziękuję drogie mamy.
Cebulka leż, leż, trzymajcie się mocno razem. Na następnej wizycie zapytam gina o glukozę
Ale mi zleciały te wakacje, za chwilę nowy rok szkolny. A wtedy to już chyba całkiem będzie leciałoCebulka lubi tę wiadomość
-
izulkaa mi mdłości wróciły, od tygodnia odczuwam znowu
, co zjem to jakiś dziwny posmak w I trymestrze też tak miałam
. Przed chwilą oglądałam ze Swoim taniec mojego brzucha, Przemcio szalał równo po czekoladzie gorzkiej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 11:51
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc