Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona_89' wrote:Natali dam Ci znać w poniedziałek czy się sprawa wyjaśniła. A jeśli nie to będę wdzięczna jeśli to nie problem jak tam zerkniesz czy ten sklep w ogóle jeszcze istnieje, a jeśli bedzie zamknięty to czy widnieje jakaś informacja o urlopie?
Ja tez moge sprawdzic, zrobie sobie wycieczke krotka;) -
Bylismy u gin i skierowala mnie na szpital bo brzuch mi sie stawia najgorsze ze ja czulam bole tak przedwczoraj wieczorem a potem rano a pozniej juz nie i czulam sie do niej jak poszlam to pewna ze wszystko ok a tu sie dowiaduje ze brzuch mi sie stawia i lozysko jest za nisko no cholera jasna
Najgorsze ze czekam na izbie czy lekarz wyrazi zgode na hospitalizacje bo przeciez bylam tydz temu i wgl im sie nie spieszy by mnie przyjac ja juz nie wiem co mam myslec jak cos bede pisala .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna : Też jetem z Warszawy ale do Prymasa Tysiąclecia mam spory kawałek.
Shibuya: ja wybrałam Szpital Bródnowski bo po pierwsze jest nie daleko po drugie mąż tam pracuje po trzecie moje dwie koleżanki tam rodziły i są zadowolone i dodatkowo jak wspomniałyście o stopniach referencyjności to ma III stopień więc już na pewno decyzji nie zmienie
A tu link gdzie są wypisane szpitale i ich stopnie.
http://www.polozna.net.pl/szpitale/93-szpitale-woj-mazowieckie-lista.html
Biedroneczko: też pochodzę ze świetokrzyskiego
-
nick nieaktualny