WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka troche późno ,zeby odmówić dziewczynom.

My 2 wyjeżdżamy do teściów 300 km potem do moich rodziców 200 i powrót 250 i to nasze ostatnie wycieczki z brzuszkiem.

Już odmówiłam udziału w ślubie 10 października mąż pojedzie sam , bo to jakieś 130 km od Warszawy. Wy też miałyście chyba w planach wesela w październiku idziecie?

Aparatka piękny ten Twój fotelik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje się i cc jak cholera, ale po przemyślenia bardziej boje się SN, a dziecko jakoś wyjść musi więc z dwojga złego biorę cc :/
    Boje się nacięcia krocza, pęknięcia, zaklinowania dziecka, kleszczy, owiniecia pepowina a nawet zgonu dziecka. Jestem panikara jeśli chodzi o SN, moja mama mia ciężkie porody, przy siostrze prawie obie umarły stąd decyzja o cc choć też na myśl o nacinaniu brzucha mną wzdryga :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To milka i teraz tez cola - bo mam drugiego jeszcze psa ze schroniska adoptowanego, jak wychodzimy z mężem to do swoich legowisk idą spać :)

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane za rady. Dziś spróbujemy z tym zostawianiem w innym pomieszczeniu. Gorzej niż z dzieckiem ;) a co do niszczenia to ja tylko chodzę i powtarzam "no, teraz to już będziemy musieli zrobić ten remont" i puszczam oko do męża :P

Biedroneczka- pełen podziw. Ja na pewno bym nie wytrzymała wyprawy do klubu. Trochę dziwi mnie to, że koleżanki zrobiły z ciebie nocnego kierowcę, wiadomo przecież, że one będą chciały dłuuuugo poszaleć i stawiają cię w trochę niekomfortowej sytuacji

perelka89 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ślicznie wygląda Twój fotelik :-D

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie mam pytanie o spacery jesienia/zima:

jest gondola, w gondoli materacyk, na to przescieradlo, a na to spiworek do wozka...
    znalazlam taki spiworek (opinie raczej ok), podoba mi sie, ze jest przedluzany, tzn. na te zime wersja krotka, na kolejna np. na sanki? dluzsza
    http://allegro.pl/spiwor-womar-welna-4w1-do-wozkow-fotelikow-sanek-i5615060372.html

wersja krotka: dlugosc 83/szerokosc 45 cm.
    i teraz pytanie techniczne, moja gondola nie jest jakas duza (wew. wymiar to max 75 cm, szerokosci 36 cm)
    myslicie, ze taki spiworek sie dobrze ulozy? dziecku bedzie wygodnie?

Kitaja badz Buffy (przepraszam, ale nie pamietam juz teraz ktora z Was), ma wybrany wozek Baby design husky i tam wymiary gondoli sa zblizone do mojej, myslalyscie juz nad okryciem wierzchnim na spacery?

Bede wdzieczna za wszystkie Wasze opinie, moze tez sie przydadza innym:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka ja wiem że nie dałabym rady muszę ostatnio się oszczędzać bo brzuch się mi stawia, a w niedziele czeka mnie trasa 600 km i to mnie przeraża, ja mam we wrześniu dwa wesela niby na miejscu ale już się z jednego wymiksowalam na drugie chciałabym pójść ale nie wiem czy dam radę długo nie byłam u lekarza i trochę się boję :-/

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy ja właśnie wczoraj teściowej powiedziałam, że ja nie chcę rodzić, że już wiem jak to smakuje i kategorycznie odmawiam. Pocieszam się tym, że to kilka godzin, a nagroda najlepsza na świecie :)

Oddam brzuch w dobre ręce, na jeden dzień. Jak tak dalej pójdzie, to mi mała żołądkiem wyjdzie i westia porodu rozwiąże się sama, no ileż można kopać

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen ja mam husky i ja będę obserwować temp, poz co nastawiać się na kombinezon i kocyk plus zima to okrycie od gondoli :) w husky jest specjalne pogrubienie bo to wózek nastawiony na zimno :) stąd też ten wybór :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka, nikt mi oficjalnie nie powiedział, że mam być kierowca tylko starsza ostatnio tak do mnie powiedziała że myślą o mnie. To ja jej od razu powiedziałam, że nie wiem nawet czy ją się wybiore z nimi po tej domowce, bo wszystko zależy od tego jak będę się czuła. A na razie kiepsko się czuje. No nic, okaże się wieczorem na miejscu jak to będzie.
    Też bym chyba nie szła na Twoim miejscu w październiku, choć wiadomo zależy też do kogo. Czy bliska rodzina czy znajomi. Kolejne i już na szczęście ostatnie wesele mam tej koleżanki w połowie września.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w aplikacji napisane, ze niby dziecko teraz się ma mniej ruszać - no cóż Leon to buntownik po mamie bo kopie jak szalony :p

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro idziemy na tą imprezę i będzie też kuzynka która ma termin na niedzielę :D także śmiejemy się, że od razu po urodzinach jedzie na porodówkę ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybieramy się za dwa tygodnie na wesele. W planach mam wytrzymać co najmniej do 1, ale jak brzuszek będzie boleć lub będę się słabo czuć, to nic na siłę, bohaterki z siebie robić nie będę ;) ale kiecę na tę okazję specjalnie zakupiłam, sandałki, torebkę, wiec nie ma opcji bym nie poszła :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    A my jutro idziemy na tą imprezę i będzie też kuzynka która ma termin na niedzielę :D także śmiejemy się, że od razu po urodzinach jedzie na porodówkę ;)
    Mała,Ty się nie smiej bo nigdy nic nie wiadomo :-) moja koleżanka z wesela na porodowke pojechała i urodziła o 3 tyg wcześniej śliczna Zosie ;-)

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:

Ja w tamtym roku byłam na panieńskim, gdzie była dziewczyna kilka dni przed terminem porodu i pamiętam, że było mi wstyd, że wytrzymała dłużej ode mnie :D tydzień później na ślubie pojawiła się już rozpakowana :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka ja to w końcu chyba w maminej kreacji pójdę :-D szkoda mi było kupować sukienki na raz, mam nadzieję że wrócę do swojej wagi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na szczęście to koleżanka męża i troche mi szkoda jak się umawiają ze znajomymi na wyjazd na to wesele i ja miałam ambitny plan ,ze jade :D ale im większy mam brzuch i słysze o tych porodach u październikowych dziewczyn to wole siedzieć w domu. Tak mąż się wyszaleje a tak pewnie by mnie pilnował ,żebym nie opustoszyła wiejskiego stołu :D

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, tez było mi trochę szkoda, ale powiem Ci, że teraz nie żałuję, bo czuję się mega sexy :D początkowo chciałam tez coś pożyczyć, pokombinować, no ale mąż widząc jak się męczę z tym wymyślaniem, to się nade mną zlitował i powiedział, że mam sobie kupić taką sukienkę jaka będzie mi się podobać :P

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, wspolczuje tych km bo mnie to ostatnio ciężko wysiedziec tyle w jednej pozycji bez ruchu. I nawet te moje 300 mnie trochę przerazaja :-\

• aparatka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki na fotelikiem spędziłam 3 dni a ile się na kurwo***8m to szok. No ale wyszło i Lenka jeżdziła w takim. Teraz tez sie zastanawiam czy nie uszyć jakiegoś innego koloru.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ