Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Nowe mamy proszę o podanie terminu porodu i płci dziecka w celu uzupełnienia tabelki
Cześć Ryska
A ja wrocilam do domku, godzinę temu.dziewczyny pojechały do klubu ale ja jednak sobie darowalam, siedzialam tam cały czas na tylku i brzuch mi się zaczął spinac więc nie będę ryzykować.
Lece Spac bo jutro rano pobudka i szykowanie na wesele.
Dobranoc mamuski!
-
Oj Cebulka, te niespokojne nogi do mnie znów powróciły. Nie tak bardzo jak wczesniej ale jednak...
Ja już wróciłam z urodzin, a mężuś poszedł w miasto z wszystkimi. Mam nadzieje, że jutro będzie żył. Ehh.. tyle mnie omija, ale brzuch mam taki twardy i napięty, że chwilami myślę, że go rozerwie.
Wracając miałam misje- mój brat postanowił się zaręczyć, więc dał mi klucze do mieszkania, miałam rozrzucić róże po mieszkaniu i zapalić świeczki- wyszło super. Mieszkanie na szczęście nie zdąrzyło spłonąć zanim się pojawiliDostałam od razu zdjęcia pierścionka na paluszku, który oczywiście sama wybierałam
Rozmarzona, zorientuj się dookoła z tym wózkiem- tak jak mówią dziewczyny. Ja swój zamówiłam w środę i czeka się 5 tygodni !! Spróbujcie też znaleźć najtańszą stronkę. Mój najtaniej wychodził na dino wózki, na bobo 200 zł droższy. A w sklepie na miejscu jeszcze 200 zł drożej. Zamówiłam samą spacerówkę, bo gondolki wylicytowałam już w czerwcu, ale zgadałam się z mamą bliźniaków i pożyczyłam jej te gondolki-w zamian za ciuszki po jej bliźniaczkach- mam nadzieje, że mi je odeśle( jest z gór a ja z nad morza), bo zaufałam obcej osobie a któraś z Was pisała, że dobre koleżanki kazały płacić za własny kombinezonik. Ja za te gondolki zapłaciłam 800 zł, choć są warte więcej, mam nadzieje, że nie zawiodę się. Lubię wierzyć w ludzi. Bo jak nie to będzie płacz i zgrzytanie zębów, że nie ma w czym dzieci wozić...Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej hej.
U mnie noc przespana za to dzisiaj nie moge usiasc mała czuje tak nisko ze szok i przeszkadza mi to zeby sie wygiac do siedzenia. Matko co robić bo to dziwne uczucie jak cos blokuje
Oliwka wczoraj wybyla do babci na weekend wiec jestem sama z Lenka w domku. Mała teskni za siostra i to bardzo chodzi i szuka jej i woła "Buba buba"
Wczoraj mojemu przyczepielam liste zakupów dla małej na lodówke to sie za glowe złapał. I stoi i glosno mysli za chwile woła "dziubek toc to jeszcze z 6tysi musze miec"
Nie wiem jak on to wyliczyl ale niech mu bedzie ja tam widze 2,500:P:P:P:P -
nick nieaktualnyMatko! Dziewczyny, też nie mogłam wczoraj za cholerę zasnąć
już takie nerwy miałam, myślałam że tylko ja tak mam, a Tu widzę że mialyscie podobnie.
Cebulka też uważam, że dobrze że nie pojechalam jednak
Mała, wymiotowalas??
Olcia, mam nadzieję że się nie zawiedziesz
Skarb, a co tam u Ciebie? Jakoś tak zamilklas ostatnio. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dmuchasz baloniki na wielkosc okolo 6cm srednicy nawijasz na niego kordonek badz bandarz a potem maczasz w kleju vikol. Czekasz az wyschnie przebijamy balonik i gotowe. Jak chcesz z bandarza to do miseczki nalewasz kleju i wciskasz troszke farbki i tak powstaje kolorek. Szybko sie to robi
biedroneczka1910, MW26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam mamusie
a w szczególności nowe mamusie
dziewczyny jak u mnie jest dziś cuuuudownie, nie ma słońcamożna normalnie żyć!
lecę zaraz, na targ po pomidorki na przeciery
wczoraj upiekłam ciasto, które sie mi nie udało i całe poszło do kosza, co za ból:/
-
Co za noc
zgagę miałam taką, że miałam ochotę rzucić się z balkonu. Już mleko nie pomogło, o 1 poszłam po rennie, no i po jakimś czasie odpuściła. No to jak zgaga odpuściła, to siku byłam 5 razy. W międzyczasie czasie budził mnie deszcz jakby tsunami miało się zaraz wedrzeć do mieszkania. A pomiędzy rewelacjami Młody buszował w brzuchu i spać nie dał. O 7 mężuś juz wyspany, nieświadomy, że ja nie, włączył sobie tv, zaczął się krzatac, a ja już nie miałam szans na drzemkę. Wyglądam jak zombie.