Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oscypki sa robione z niepasteryzowanego mleka wiec nie powinno sie ich jesc, jesli chodzi o fety tez trzeba czytac bo z nimi bywa roznie.... mi to sie marzy losos wedzony na kanapeczce z jajeczkiem, majo i koperkiem..oscypka z zurawina tez chetnie bym zjadla.
Zrobilam sobie parowke z miety i szalwi- szczerze malo mi to pomoglo
Chyba zrobie jeszcze mleko z czochem i miodem tradycyjnie i do lozka...
Dobrze ze ten dzien sie konczy bo byl fatalny - niech jutro bedzie lepiej!!
Plan jest taki ze poki nie zrobie tego co mam zrobic nie wlacze komputera
-
U mnie teraz wizyty co 2 tygodnie,ale bez usg. Będzie robione tylko ktg i badanie szyjki na fotelu. Od 36 tygodnia co tydzień wizyty, ale to pewnie przez cukrzycę ciążowa.
Wy tak dziewczyny o kopcach kreta i innych smakołykach, a ja na diecie prawie wszystko zakazane -
nick nieaktualnyOna_89' wrote:Czy któraś oprócz mnie nie miała badań 3 trymestru? Ja bylam tylko na prenatalnych i polowkowych a potem to juz tylko takie szybkie 5-minutowe usg.
Jak czesto macie teraz wizyty? Dwie osoby pisaly ze co dwa tyg, Izulka za miesiąc a reszta?
co do serow oscypki jadlam ,ser feto podobny i plesniowy tez ale okazyjnie wiec zyje nadzieja ,ze nic malemu nie bedzie .
Ja dalej siedze u rodzicow a maz na imprezie integracyjnej z pracy 250km ode mnie i jeszcze biedny obraczki zapomnial -
Ona ja też nie mam badań III trym. Wizyty od jakiegoś czasu mam co 2 tygodnie. Zawsze szyjka sprawdzana ręcznie i usg dopochwowym i usg normalne ze spr kości udowej i główki i serduszka. Chodzę na abonament, więc badania bezpłatne, sama mówię co bym chętnie sprawdziła- a to, że kot to toxo, a to, że swędzi mnie wszystko to aspat alat i birulbina a to, że nic mi się nie chce to tsh,ft4 no i zawsze morfo i mocz i glukoza i przeciwciała.
Galaretka, ja też sama. Mąż pojechał na ściankę wspinaczkową a potem organizują tam festiwal piwa- pojechał rowerem- 15 km. Już widzę jak wraca slalomem. Ale zdąrzy wytrzeźwieć bo będzie cały czas pod górkęBoję się trochę jak tak rowerem wraca po nocach bo kupił sobie taki, że niektóre samochody tyle nie kosztują. I to widać, że to taki rower... Oczywiście bez mojej wiedzy bo dla mnie to jakieś szaleństwo ;/ W dupie się poprzewracało. Stanowczo na za dużo mu pozwalam... czemu ja zawsze myślę o innych a nie o sobie... "Biedny Adaś, ostatnie chwile, niech korzysta zanim zacznie się hardkor" a ja ?? A może wolałabym z nim spędzić piątkowy wieczór inaczej, romantycznie przy jakimś filmie ? No ale po co siedzieć z ciągle głodnym wielorybem...
Wkurza mnie, że skoro on nie myśli to może jakiś kumpel by mu podpowiedział: ej stary Twoja żona już jest na końcówce, nie powinieneś być w pogotowniu?
Wrrrrr... sama sobie zasłużyłam i go tak nauczyłam. BEZNADZIEJAAAAAAA -
Oj czyzby listopadowki smacznie spaly?
Ja tylko na sekundke...
Troszke lepiej sie czuje w sensie jez wyszedl z gardla - o tyle dobrze
Cebulka Olcia tule was... A na pocieszenie powiem tyle moj chlop wraca do domu i zasypia tyle go mam dla siebie- ja siedze w domu klebia mi sie myslu a nie mam jak z nim porozmawiac. Wiec nie wiem co lepsze ...
Dzis mam plan wziasc sie do pracy... -
nick nieaktualny
-
Witam:) ja sie budziłam co chwilkę bo...mnie swędzi tam ! Masakra. Nie dość ze zapuchnięte jak nie wiem to,jeszcze swędzi...jutro znowu mam wziąć antybiotyk..ciekawe czy ti cos da..
To ja nie powiem bo od kiedy bylam w szpitalu to mój nawet piwa njr wypil bo sie boi ze jak coś sie zacznie dziać to nie bedzie miał mnie kto zawieźć,do szpitala...u nas busy późno nie jeżdżą , taksówek nie ma bo to mala,miejscowość
Łóżeczko zamówione i pościel teztakze czekam na 3 paczki i jestem mega podjarana
-
Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj postanowienie. Wstałam z mężem zjemy razem śniadanie a ja później muszę iść na jakieś zakupy i marzy mi się ten kopiec kreta chyba kupię. A na obiad kasza gulasz i ogórek kiszonydla męża ziemniaki
Zamówienia pójdą w poniedzialek za tydzień przywieziemy ubranka po synku koleżanki i mamy całą wyprawkę już się nie mogę doczekać prania i prasowania i kiedy będzie już wszytko gotowe
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mój też ma dzis wychodne- idą opijac nowego dzidziusia z dzidziusiowym tata i kilkoma chłopakami.
Po południu chcemy ich odwiedzić bo dziewczyny wczoraj wyszły ze szpitala- ciągle powtarzam ze dosłownie na chwilę bo pewnie chcą się nacieszyć sobą. Wczoraj mężowi wprost powiedziałam że po szpitalu mam nadzieję ze nikt tu nie będzie przesiadywał. Dziwna mine zrobil- jego rodzina pewnie cala się tu zwali..
Idę chyba dzis do apteki kupić te środki higieniczne których mi brakuje. Myślicieze aspirator do noska bedziw mega drogi w aptece stacjonarnej? Ile placilyscie za niego w necie?
Miałam odespać dzis a od 7 oczy jak5zl.
Snilo mi się ze za 2 tygodnie mam termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 08:04
-
Dzień dobry
My dzisiaj weselny dzień, a ja coś kiepsko się czujęmam nadzieję, że to tylko z głodu i jak zaraz coś zjem, to się poprawi
mój pobiegł do fryzjera, bo mu się teraz przypomniało, że ma trochę włosy za długie
dobrze, że ślub dopiero o 14.30, to na spokojnie myślę się wyrobię.
Jak się obudziłam i przełożyłam rękę do brzucha po lewej stronie, to wyczulam coś maleńkiegowydaje mi się, że to musiała być stópka lub ewentualnie kolanko Małego, bo zaraz uciekł
słodkie to było.
Wszystkim źle czującym się mamom życzę dużo wytrwałości, powrotu do formy i pogody ducha :* już niewiele nam zostało! Damy radę! Także uśmiech na twarzy i walczymy na tej ostatniej prostej -
To moja dama cala noc sie wiercila..
spać mi nie dala
za to teraz cisza
Wyczytalam ze od 31 Tc widac temperament dziecka..az ske boje ze to prawdabo będę miec przejeb....
tak mi w pęcherz wali ze szok..noge ma gdzies w pachwinie wiec nie mogę,na drugi bok sie położyć
wczoraj glowke czułam przez skore
wiem gdzie ma to wnioskuje ze to glowka
chyba ze się obrocila ...alr wątpię bo ponoc bardziej czuc nogi dziecka a ja ciagr czuje na dole kopniaki kolo pęcherza
w sumie caly brzuch mi się rusza,no ale tam najmocniej