Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
my w drodze do sklepu wybrac listwy przypodlogowe, potem slub, potem nie wiem co.
Do listy z Gemini pewnie dojdzie mi pewnie jeszcze kilka pierdolek. Do szpitala do mycia sie (calego ciala) przeleje plyn do hig.intymnej Bialy Jelen lub w Rossmannie jest taka mala buteleczka, bo zalecaja jak najmniej zapachowe.
Fotel jak mi sie uda wcisnac, to bym chciala, bo i tak mamy wolny..
Wit d i k nie kupuje poki co, poczekam co w szpitalu powiedza..
Komode kupimy na przelomue wrzesnia/pazdziernika, wtedy zaczne prac i wkladac rzeczy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny siadłam do kompa napisałam o tej herbacie miałam coś znaleźć na allegro i siedze....i cholera nie pamiętam co! No kurde nie wiem ;(;( Patrze na strone startową i nie pamiętam w ciągu 1min zapomniałam!!!
Ok dzięki Cebulka czyli herbata jak mm jak będzie potrzeba lecimy kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:10
-
Ale ziolka w razie potrzeby.
ZazdrosZczę Wam tego fotela jakbyśmy u nas wstawili to byśmy się nie obrocili w sypialni..
Przypomnialyscie o podkladach na łóżko! Dopisać muszę do listy. Ja w sumie będę miała trzy paczki podkładów poporodowych do majtek chyba zostanę przy dwóch a kupię po prostu podpaski później..
Obiad prawie zrobiony muszę tylko kaszę dla siebie i mężowi ziemniaczki ugotować sosik jest placek ostygnie masa chłodzi idealnie -
Ja chce zamowic ten sab `simplex na kolke.
Znaczys sie tato mi kupi w Niemczech, wiec jesli ktoras z was by chiala (nie znam jeszcze ceny) to moge go poprosic o zakup hurtowy i wam wysle poczta.
Ok wybralam posciel, ochraniacz itd , oraz ogarnelam gemini - chyba mam nadzieje ze nie zmieni mi sie decyzja
Mikado zazdroszcze ogarniecia, ja nadal w szlafroku siedze z husteczkami, a obiad niestety sam sie nie zrobi
-
Madzia a nie trzeba recepty na Sab? Ja chciałabym na pewno i od miesiąca się próbuje przemoc żeby do koleżanki z Niemiec napisać ale mi głupio bo wcale się nie odzywam tylko teraz gdy potrzeba jest..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:47
-
Też bym pewnie przelezala do południa ale muszę iść zaraz nas pocztę bo zapomniałam wczoraj zwolnienia wysłać. Później ojca muszę odtransportowac do siostry i dopiero wtedy błogie lenistwo ale wtedy to już kopiec będzie gotowy więc lenistwo na słodko
-
U nas tez można ten sab zamówić widziałam na jakiejś stronce cos ok 30/40 zł. Mi przywozi szwagier bo w Niemczech pewnie taniej wyjdzie. Nie trzeba recepty przynajmniej kiedyś nie trzeba było więc myślę że się nie zmieniło.
-
Mala z tego co mi wiadomo to nie trzeba recepty, przynajmniej tak jak Ginger pisze kiedys nie trzeba bylo.
Jesli sie zdecydujesz to nie ma problemu z kupnem.
Ej przeslijcie mi kawalek ciacha,, tak bym zjadla a nie mam sily obiadu zrobic.. a dzis jeszcze znajomi maja nad odwiedzic. Dawnos ie nie widzielismy wiec nie chce juz ich odmawiac...
Chyba kupie otulacz zamiast rozka... ktoras z was kupowala? Poleca cos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 14:18