Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Otrzymałam paczkę z gemini i pościel i już jestem zła. Która z Was zamawiała termometr Geratherm non contact? Coś chyba jest nie tak z moim termometrem, co wam się pojawia po wciśnięciu start?
Shibuya ja mam ten termometr i tez z gemini. Po wciśnięciu start pokazuje mi się temperatura z poprzedniego pomiaru ale trzymajac termometr 5cm od czoła i za chwilę po sygnale dźwiękowym ukazuje się aktualny pomiar. Natomiast gdy nacisne start a termometr celuje np. w szafke to zaswieca się na czerwono i wyskakuje literka "L"Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Ona 89 przepraszam nie chcaco kliknelam "Lubie" pisze z telefonu i chcialam cofnac strone
trzymajcie kciuki mamuski ide zaniesc dokumenty w sprawie macierzynskiego do urzedu ktory zawsze robi problemy
i co urzednik to inne zdanie w tej Samej sprawie, brak ludzi kompetentnych, a i do Polskow sa zle nastawieni !! Trzymajcie kciuki
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyCześć
Jeśli chodzi o zamówienie z Gemini to ja zamówiłam około 22 w czwartek, a maila o wysłaniu dostałam we wtorek i już na drugi dzień paczka chyba przyszła
Aparatka, Ty to mnie potrafisz rozbawic! Tylko gorzej, bo narobilas mi smaka na kurczaka
Alus, ja też mam czasem takie gorsze dni. Mój to czasem woli się już nic nie odzywać, bo nie wiadomo kiedy zacznę płakać z byle powodu. W pt to twierdził, że ja specjalnie szukam powodu do kłótni,żebym sobie mogła poplakaci w sumie tak bylo.
Dziś to mam takiego mega lenia, że leże i nic nie robię. Co najlepsze, pół godz temu ktoś dzwonił do drzwi a ja że byłam w pizamie to stwierdzialam, że najpierw się ubiore. Jak zeszlam na dół to widziałam tylko odjeżdżający już samochód mojej cioci, no cóż trudno
Dziewczynki, wczoraj wzięłam się trochę za zamawianie wyprawki, tzn na razie wrzucam do koszyka a potem zrobię selekcję. Tylko że mam np problem z pościela! Za cholerę nie wiem jaką . może wrzucilybys zdjęcia albo linki tych, które Wy zamawialyscie? Będę wdzięcznaaha, no i jeszcze takie głupie pytanie: czy jak się zamawia pościel do lozeczka to od razu najlepiej z tym wypełnieniem? Bo ja np kupialam kiedyś kolderke i poduszkę w biedrze ale nie wiem czy to się nadaje czy może czasem nie jest za grube? Bo to chyba takie cienkie powinno być to wypełnienie, tak? Zvtego wszystkiego to śniło mi się dzisiaj, że moje dziecię kladlam w lozeczku na takiej grubej, puchowej poduszcze i koldrze
Tak w ogóle to wiecie na co mam ochotę?? Na smalec,taki wiejski
Aha, z racji tego że jeszcze nie pokazywalam Wam mojego brzuszka, postanowilam że dziś to uczynie
Zdjecia z niedzieli.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08e0a7c5dd5d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3ca48c23490.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:16
Buffy, Mala_Czarna_89, haen, MadaLena30, Micia, Nymeria, Zorro, Rozmarzona, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie goniłam pająka! Nienawidzę tych wielonogich dziadostw, mam straszną fobię
skubany łaził tuż pod sufitem, to sobie myślę, że nie będę przecież skakać by go zabić. Na szczęście przypomniało mi się, że mam raida na takie paskudztwa i go potraktowałam nim. Spadł i chyba uciekł pod szafę i tam pewnie sobie zdechnie. Błeeee. Wiem, głupia jestem
-
Biedroneczka mam identyczną sukienkę
śliczny brzusio
Edit: co do kolderki to słyszałam że ta koldra z biedry była dobrej jakosci wiec raczej kup tylko poszewki.
Ktoras z dziewczyn chyba tez ją kupiła.
Modliszka ja za pajakami biegam z odkurzaczem. Brzydzę się tych stworzeń bleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:25
biedroneczka1910, moodliszka lubią tę wiadomość
-
A ja na dziś mam dość. Jednak nie przekonam się do tej lekarki. Jak miesiąc temu prosiłam o skierowanie na usg to zdążymy i oczywiście brak terminów. Pani mnie zapisuje na 25 listopada. Jak mi podała termin, to zapytałam czy jest normalna. mówię 22 listopada to ja mam termin, to mi przyspieszyła na 6 listopada. I tak muszę kolejny raz robić prywatnie usg. Zastanawia mnie jedno. Co w przypadku kiedy kogoś naprawdę nie stać na usg prywatnie? Przecież przepływy trzeba zrobić w określonym czasie.
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka ja sie zastanawiam nad tym zestawem-masz w nim wszystko i jest dosc ciekawy bo wiele nie ma fajnych zestawow na lozeczko 140x70
Chodz nie podoba mi sie w nim przybornik na lozeczko... ale kupowac o innym wzorze ??
http://allegro.pl/posciel-7-el-135x100-ochraniacz-na-cala-dlugosc-i5557969936.html
A moj M tylko sie dypytuje czy w koncu cos zamowie, a ja mu na to ze takie szukanie wybieranie sprawia mi wielka frajde i radosc wiec niech mnie nie przyspiesza i nie odbiera tej przyjemnosci
Aparatka - brak slow na Ciebie,... a moze gazetke/ksiazke poczytasz?
Zamowilam juz nocleg dla pracownikow wiec moze w koncu ryszy ten remont, chodz jak dzownilam potwierdzic ich pryjazd w niedziele uslyszalam ze beda pon./wt.
Umowilam sie tez z Panem od kuchni, bo jednak bedziemy robic ja na wymiar...
Wiec moze jest szansa na pranie ubranek na nowym M
A dzis dzien wizyt, najpierw gin pozniej endo..
Natali ja np. zapisalam sie na usg, a skiero dopiero dzis wezme od lekarza - moze tak tez u was - to tak juz na przyszlosc
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny