Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To widze ze nie tylko u mnie przeboje z wysyłkami sa... Matko co to sie dzieje ostatnio. Ja zawsze duzo wysyłałam bo prowadze dwa konta na allegro gdzie wyzbywalam sie ciuszków po dziewczynkach i nie mialam nigdy takich przebojów. A teraz nie dosc ze moje sie gubią paczki to jeszcze do mnie nic nie dochodzi i musz edo paczkomatu robia odbior albo do mojej mamy:/ Bo trafia do mnie 1 na 10 zamowionych:/
zaczyna mi brakowac w kuferku materiałow i co ja bede robic:(
-
Anula dobrze, że rośnie
Mikado, to nasze paczki leżą pewnie obok siebie haha. Ja tak pisałam wczoraj w sprawie wózka (który miał być na przełomie miesiąca) i nagle telefon, że już go mają i wysyłają, ciekawe czy bez maila też by wysłali.
Ale to nic. Zamawiałam dwa rożki i dwa prześcieradła od baby universe.
-Przy zamówieniu napisałam jakie chcę wzory
-za dwa dni mail że proszą o wybór wzoru, to grzecznie napisałam jeszcze raz
-nast dnia znów to samo pytanie; więc odp czy mam im trzeci raz podawać co chcę
-odpisali, że nie zauważyli i proszą o wybór wzorów. podałam
-nast dzień: prośba o wybór wzorówjuż się wkurzyłam, dzwoniłam do nich, ale nie odbierali.
-tego samego dnia przyszła paczka od nich z (o dziwo) dobrymi wzorami
-a wieczorem.. mail z prośbą o wybór.. wzorów. olałam maila.
-następnego dnia sms (nowa forma korespondencji!) o treści: "prosimy o podanie koloru/wzoru zakupionego przedmiotu. Pozdrawiam BabyUniverse Allegro
-więc ja im sms o treści: proszę sobie zrobić porządek w dokumentach. Kilka razy podawałam wzór a państwo ciągle o to pytacie. wczoraj przyszła wasza paczka, a dziś już dwa razy zadaliście mi pytanie jaki wzór wybieraM"
-od wczoraj ciszamikado lubi tę wiadomość
-
aparatka wrote:To widze ze nie tylko u mnie przeboje z wysyłkami sa... Matko co to sie dzieje ostatnio. Ja zawsze duzo wysyłałam bo prowadze dwa konta na allegro gdzie wyzbywalam sie ciuszków po dziewczynkach i nie mialam nigdy takich przebojów. A teraz nie dosc ze moje sie gubią paczki to jeszcze do mnie nic nie dochodzi i musz edo paczkomatu robia odbior albo do mojej mamy:/ Bo trafia do mnie 1 na 10 zamowionych:/
zaczyna mi brakowac w kuferku materiałow i co ja bede robic:( -
niby dobrze ze rosnie, ale moze za szybko??
ja czekam na paczke od aparatki, jak tylko sie pojawi dam znac -
haen tak bo wspaniala polozna nakablowala ze chcialam isc do kfc z kroplowka. CO z tego ze tylko musze wyjsc ze szpitala i przejsc przez ulice do kfc. A tak pachnialo mi przez okno ze nie moglam wytrzymac. Oczy zamykalam to mi kurczaczki skakaly w panierce zamiast owieczek
biedroneczka1910, Micia, Ona_89', mikado, Nymeria, MW26, MadaLena30, Shibuya lubią tę wiadomość
-
biedroneczka1910, Buffy, Ona_89', Nymeria, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mw fajne te cuda od Aparatki i ja sie pochwale jak w koncu dojda
cos pecha mam do tej przesylki najpierw poczta cofnela, pozniej byla wysylana expresowo na drugi dzien jej nie bylo,a ze jechalam do tesciow aparatka przekierowala paczke i nadal jej nie ma juz tydzien czas.... O poczcie Polska i inposcie macie szczescie, ze mam do was za daleko
///
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan