WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją miałam w lipcu panie ski ale to siostry i skladalysny się po 115 zł i tak prezent w spa masaż i sesja fotograficzną bykysmy przebrane w stroje pin up wszystkie 7 krótkie spodenki koszule w kratę i opaski czerwone a moja siostra czerpana w białe kropki opaską spódnica i czerwoną w kropki koszula był czas i jeszcze zrobiliśmy jej w domku bibe zamowilysmy gazdzety w stylu pin up kubki balony talerzyji w kropki a później poszlysny do takiego niby klubu bo był i DJ i orkiestrą i tak hulaysmy do zamknięcia ;) ale skladlaam się normalnie nawet na alko ale to inną sytuacja bo byłam świadkiem i to moja siostra ;) a i cały panieński jej ja zorganizowałam ;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyspana się melduję :)
    od wczoraj mój bobasek coś mało aktywny jest, owszem rusza się ale rzadko i jakoś delikatniej i znów jakąś korbę h i sobie wkręciłam :/ nie lubię tego, stresująca ta ciąża :/
    co do panienskich to też mnie ostatnio wkurza, że dziewczyny wymyślają jakieś chorobliwe sumy, przecież wiadomo, że potem jeszcze idzie się na wesele i znów potrzebna jest kasa. U mnie dziewczyny składały się po kilkadziesiąt złotych i było super, after party u mnie w domu a potem bawiłyśmy się w klubie, zamiast drogiego striptizera był kolega siostry jako wróżbita, zabawy wymyślała świadkowa, extra :)

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy dotarły do Was zamówienia od aparatki? pochwali się któraś? kto jeszcze poza mną czeka?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Noc względna,nie licząc wycieczek do wc to.ok. Czekam na wizytę. Badania bardzo dobre. Moja tarczyca w końcu spadła poniżej 1,7 :-D
    Zobaczymy co powie gin. Kolejne 4 kg na plusie, więc 12 kg od początku.

Molcia, haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia ja też czekam :)

W ogóle to witam się z wami z rana w 34 tygodniu :)

Miłego dnia dziewczyny :)

haen lubi tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz się melduję. Wyspałam się, chociaż kręgosłup nadal daje mi popalić. Moze dzis się wezmę za pakowanie toreb... Ale to w miarę możliwości ;-)

Mam ochotę na jakieś pyszne i proste ciasto. Natali, poratujesz mnie jakimś łatwym przepisem? :-)

Synuś :-)
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy - wysłałam Ci wiadomość ;)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro prosty przepis - hmmm
    Sernik,czy babeczki, szarlotka,kruche z owocami pod pianką budyniową. Na co masz ochotę?

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza tu z rana :) ja też pospałam do 8, Laura porządnie przeziębiona, więc ma wolne.
    Do zusu wysłałam męża, co ja się będę fatygować :D
    Od pierwszych usg doliczam do mijających tygodni 4 dni, więc JA TEŻ 34TC???? AAAA!

Na śniadanie banan i łaciata czekolada ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny będę wredna, ale jak widzę takie ofiary, to nie potrafię inaczej.
    Czekam w kolejce do gin i przyszło małżeństwo. Ona 12 tc, brzucha brak a idzie okrakiem, wygięta do tyłu jakby miała zaraz rodzić. Nic nie zrobi samą tylko mąż skacze nad nią. To banana jej obrał,to jabłuszko,torbę za nią nosi. Ona w pełni makijaż i uśmiech od ucha do ucha. Ciekawe, czy rodzic mąż będzie za nią

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    a wiec wieczorem mialam paskudne skurcze i myslalam ze ich nie wycisza ale sie udalo po 2 godzinach.

Jeli chodzi o paczki dostała napewno sajgonara, MW ale tu byl odbiór osobisty:) i 3 dziewczyny z bazarka.
    Na paczki wysłane czeka Molcia, Kitaja i Modliszkaa wiem ze jedna z Waszych wrocila i wzoraj moj odesłał ale nie mam pojecia ktora to była. Wiem ze był błąd kodu pocztowego na kwitku. Czyli zagineły mi gdzies 2.

Buffy Twojej nie mam skończonej szyć bo czekam na ten materiał w pieski. Powinien byc dzisiaj kurierem do paczkomatu dostarczony. A sówka juz uszyta czeka.

Wczoraj poszła paczka napwno do Anulki i do dwóch dziewczyn z bazarka.

Musze stad wyjsc bo nic zalatwic tu nie moge. I nie wiem których dwóch szukac i nie mam tu ich numerków nawet:/

takze jak ktoras dostanie to błagam napiszcie mi odrazu.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Natali często w tych pierwszych miesiącach (żeby nie powiedzieć tygodniach) ciąży kobiety robią z siebie takie księżniczki :D :D i się podniecają swoim stanem tak, by wszyscy widzieli. Ja to czasem o tym zapominam, potem ludzie ustępują miejsca itd i dopiero sobie uświadamiam swój stan :P

Aparatka nie strasz.. a co lekarze mówią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:01

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali tez mnie takie dziunie wkurzają bo potem jakoś nie widzę jej opiekujacej się dzieckiem a właśnie wyreczajaca się ojcem. Dziecko to chyba jakieś widzimisię, kaprys. Tym bardziej ze znam to z życia.. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja czekam cierpliwie :) tylko jak coś to ja doplace ale wole kurierem :D poczta polska nie raz i nie dwa mnie zawiodła.

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja ;)dzisiaj do pracy ale będę mieć sporo pracy bo muszę w końcu zacząć zamawiać wyprawke ;) myślicie że wiarygodna jest data z okresu czy usg? ;D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję,że zaraz zacznie przyjmować dr bo aż mi niedobrze jak ich słucham. Zastanawiam się kto większa sierota on,czy ona. Już jakaś babcia zwróciła uwagę i wywiązała się dyskusja :-D będzie wesoło. Dobrze, że sama oddycha :-D

Micia lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali opowiedz potem te dyskusje :D

• aparatka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma problemu. Tylko mi napiszcie który najlepszy bo kurierem to ja w pracy tylko wysylalam paczki tzn dokumenty ale tam to oni wszystko mieli zawsze przygotowane. Jak myslicie dpd???

ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie napisz nam o czym rozmawiaja:P

Szczesciara nalezy sugerowac sie OM lub z 1ego usg

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chetnie to zmienie bo własnie znowu z nerwow dostalam skurczy lekkich. Aż mi glupio przez ta sytuaje:(

ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 1298 1299 1300 1301 1302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ