Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ją miałam w lipcu panie ski ale to siostry i skladalysny się po 115 zł i tak prezent w spa masaż i sesja fotograficzną bykysmy przebrane w stroje pin up wszystkie 7 krótkie spodenki koszule w kratę i opaski czerwone a moja siostra czerpana w białe kropki opaską spódnica i czerwoną w kropki koszula był czas i jeszcze zrobiliśmy jej w domku bibe zamowilysmy gazdzety w stylu pin up kubki balony talerzyji w kropki a później poszlysny do takiego niby klubu bo był i DJ i orkiestrą i tak hulaysmy do zamknięcia
ale skladlaam się normalnie nawet na alko ale to inną sytuacja bo byłam świadkiem i to moja siostra
a i cały panieński jej ja zorganizowałam
-
wyspana się melduję
od wczoraj mój bobasek coś mało aktywny jest, owszem rusza się ale rzadko i jakoś delikatniej i znów jakąś korbę h i sobie wkręciłamnie lubię tego, stresująca ta ciąża
co do panienskich to też mnie ostatnio wkurza, że dziewczyny wymyślają jakieś chorobliwe sumy, przecież wiadomo, że potem jeszcze idzie się na wesele i znów potrzebna jest kasa. U mnie dziewczyny składały się po kilkadziesiąt złotych i było super, after party u mnie w domu a potem bawiłyśmy się w klubie, zamiast drogiego striptizera był kolega siostry jako wróżbita, zabawy wymyślała świadkowa, extra -
Witam się i ja. Noc względna,nie licząc wycieczek do wc to.ok. Czekam na wizytę. Badania bardzo dobre. Moja tarczyca w końcu spadła poniżej 1,7
Zobaczymy co powie gin. Kolejne 4 kg na plusie, więc 12 kg od początku.Molcia, haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz się melduję. Wyspałam się, chociaż kręgosłup nadal daje mi popalić. Moze dzis się wezmę za pakowanie toreb... Ale to w miarę możliwości
Mam ochotę na jakieś pyszne i proste ciasto. Natali, poratujesz mnie jakimś łatwym przepisem?Synuś
-
Cisza tu z rana
ja też pospałam do 8, Laura porządnie przeziębiona, więc ma wolne.
Do zusu wysłałam męża, co ja się będę fatygować
Od pierwszych usg doliczam do mijających tygodni 4 dni, więc JA TEŻ 34TC???? AAAA!
Na śniadanie banan i łaciata czekolada -
Dziewczyny będę wredna, ale jak widzę takie ofiary, to nie potrafię inaczej.
Czekam w kolejce do gin i przyszło małżeństwo. Ona 12 tc, brzucha brak a idzie okrakiem, wygięta do tyłu jakby miała zaraz rodzić. Nic nie zrobi samą tylko mąż skacze nad nią. To banana jej obrał,to jabłuszko,torbę za nią nosi. Ona w pełni makijaż i uśmiech od ucha do ucha. Ciekawe, czy rodzic mąż będzie za nią -
Hej hej
a wiec wieczorem mialam paskudne skurcze i myslalam ze ich nie wycisza ale sie udalo po 2 godzinach.
Jeli chodzi o paczki dostała napewno sajgonara, MW ale tu byl odbiór osobisty:) i 3 dziewczyny z bazarka.
Na paczki wysłane czeka Molcia, Kitaja i Modliszkaa wiem ze jedna z Waszych wrocila i wzoraj moj odesłał ale nie mam pojecia ktora to była. Wiem ze był błąd kodu pocztowego na kwitku. Czyli zagineły mi gdzies 2.
Buffy Twojej nie mam skończonej szyć bo czekam na ten materiał w pieski. Powinien byc dzisiaj kurierem do paczkomatu dostarczony. A sówka juz uszyta czeka.
Wczoraj poszła paczka napwno do Anulki i do dwóch dziewczyn z bazarka.
Musze stad wyjsc bo nic zalatwic tu nie moge. I nie wiem których dwóch szukac i nie mam tu ich numerków nawet:/
takze jak ktoras dostanie to błagam napiszcie mi odrazu.
-
Haha Natali często w tych pierwszych miesiącach (żeby nie powiedzieć tygodniach) ciąży kobiety robią z siebie takie księżniczki
i się podniecają swoim stanem tak, by wszyscy widzieli. Ja to czasem o tym zapominam, potem ludzie ustępują miejsca itd i dopiero sobie uświadamiam swój stan
Aparatka nie strasz.. a co lekarze mówią?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 09:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję,że zaraz zacznie przyjmować dr bo aż mi niedobrze jak ich słucham. Zastanawiam się kto większa sierota on,czy ona. Już jakaś babcia zwróciła uwagę i wywiązała się dyskusja
będzie wesoło. Dobrze, że sama oddycha
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny