WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anet Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że metamorfozy się u was szykują :) faceci nas nie poznają po ciąży, ja też planuję być seksi mamą ;) zobaczymy co z tego wyjdzie hehe
    teraz chwalimy się brzuszkami, potem będziemy wrzucać fotki bez oponki ;)

Micia, Kitaja lubią tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już miałam sporo kolorów na głowie - różne odcienie brązu, różne rudości, czerwony, fioletowy, wiśniowe końcówki itp. :p Teraz za to przymierzam się do blondu, takiego miodowego :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o zamówienie z Gemini to zawsze pisze ile trwa kompletowanie zamówienia. U mnie to było 72H i po tym czasie dostałam info ze paczka wysłana i była na drugi dzień.
    Zazwyczaj pisze 48H max widziałam 72

Magda ja bym się do alko i taxi nie dorzucala bo niby czemu.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam zamiar zmienić kolor ale dopiero po porodzie. W ciąży farbowalam i szybko mi farba spłynęła wiec jednak coś w tym jest ze w ciąży może farba nie złapać.
    Mi właśnie koleżanka zrobiła henne i od razu mi lepiej. Kupiłam dwie pary butów i sweterek;)
    Ehh juz się nie mogę doczekać takich konkretnych zakupów w galerii:)

izulkaa lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pranie zrobionee..mmmmm pachnie dzidziusiem :)
    Rozczulają mnie te ciuszki :) Amelka ma więcej ubrań niż tata i mama razem wzięci :P

moodliszka, Micia, Kitaja, MW26 lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, walczę dzielnie! Nie ma wyjścia :) tak bardzo bym chciała by to gardło juz odpuściło, bo przez nie spać nie mogę :(

Jak zamawiałam na Gemini, to w miarę szybko paczka została wysłana, ale za to miałam przeboje z kurierem :/ przez niego paczka dotarła do mnie później.

Mój składa te mebelki i właśnie pierwsze kurwy poleciały :P bo musiał szuflady rozkręcić, bo skręcił je by były głębsze, a okazuje się, że w tej komodzie akurat głębsza wersja nie pasuje. Biedny mój złośnik xD

Jutro się nie ruszam z łóżka. Musze jakoś wygonic to cholerstwo, bo męczy mnie strasznie.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka to jak zlozy to,sie pochwal :)
    Moj jutrro ma składać łóżeczko to pewnie tez kurwy poleca :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger na jaki chcesz sie przefarbować ? :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Nosilam aparat na zeby kilka lat:) jak go zdjelam (a zdejmowanie bylo dla mnie gorsze niz wymiana zamkow), to mi smutno bylo, ze to juz koniec:) przyzwyczailam sie do niego.

Mialam tak samo, szkoda bylo mi ze to juz koniec wymiany gumeczek kolorowych :)

Co do wlosow to ja w ciazy zapuscilam i teraz kazdy mowi OMG jakie masz dlugie, bo zawsze mialam krotkiego kreconego boba,a teraz mi wygodnie bo zwiaze w kite :)

haen lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja padam. W końcu zrobiłysmy z Nati zamianę zawartości szafy z komodami. Wstawiłam 3 prania, ciasto w piekarniku. Ogarnęłam kuchnie i usiadłam. Nie wspomnę, że przed południem piekłam ciasto, ciasteczka i mini ciasteczka do kawy.

Jutro rano jadę na wizytę. Zobaczymy co mi powie. Później szybko do domu, obiad przygotować. Nati ma 5 lekcji i musi mieć obiad od razu, bo angielski zaczyna dodatkowy. Adama nie będzie od rana, więc muszę ogarnąć samą. Jeszcze do kawiarenki zawieść towar, bo moja siostra jutro tam.

Jeszcze liczę,że jak wróci dziś z kawiarenki to szafę ustawi.

Magdalena a ile niby waży ten tort? Przyznam, że 250zł to sporo

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I popieram Ginger jesli chodzi o skladke na panienski.
    Madzia nie daj sie w to wciagnac bo ewidentnie powinny pomyslec,ze Ty nie jedziesz z nimi i nie bedziesz pila.
    To wrecz jak podlozenie swini "a ciezarna nie bedzie pila,ale niech sie zlozy bedzie mniej kasy do zlozenia sie od lepka"..
    Masakra to az takie takie niesmaczne i nie wiem czy bym sie nie wkurzyla na maksa, na organizatorki.

Wiecie co?
    Ide chyba dzisiaj na rekord z siusianiem..
    No doslownie co chwile dzisiaj latam i nie ma chwili dluzszej spokoju.
    Jeszcze zaczely sie i u mnie regularne zgagi.
    Moj mnie gani,ze mam nie jesc chrupek i patrzec co jem bo teraz mam delikatny zoladek.
    I wez tu mu babo wytlumacz,ze nawet jak cos delikatnego zjem, lykne tabletke badz z nikad w nocy mnie dorwie cholera jedna :)

Jestes juz z nami :)
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kolorowe-pudelka-2-szt-pojemnik-na-zabawki-3-wzory-i5186890108.html

moze ktoras skorzysta, ja wlasnie kupilam :)))

widzialam podobne (oczywiscie ladniejsze) w home&you ale tam jedno mniejsze pudelko kosztowalo 40zł ;/

Rokss lubi tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • mikado Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja feministki zamawialam w niedzielę wczoraj dostałam do południa ze zamówienie w realizacji a dZisiaj cisza...

Szef Amaro waży 109 kg to ja się już ni c żyje jak słoń bo do takiej wagi nie dojde hahaha..
    Byliśmy na zakupach mąż pojechał na rower a ja oglądam HK :)

Dostałam potwierdzenie złożenia zamówienia na pościel jednak zamówiłam jedno to prześcieradło drugie mam w zestawie z pościelą :) ciekawe czy do piątku dojdzie.

Jak to mówicie ze moze sie zamówienie nie zgadzać w gemini to sztukowo sprawdzić fakturę czy tam paragon przy kurierze czy na spokojnie bo jak mi ten dziad z upsa przywiezie to nie wiem czy mi na górę wniesie bo on taki nieprzyjemny jak nam przywozil towar do salonu to pizgnal kartony 30kg koło wejścia i w dupie miał to go zjebalam jak już wiedziałam że w ciąży jestem ze ja tego dźwigać nie będę i ma mi to przenieść lub przesunąć do magazynu.. więc modlę się żeby nasz stały kurier to przywiózł bo Paweł to by mi to nawet rozpakowal taki uczynny chlopaczek :)
    Ja się nie farbuje wróciłam do swojego koloru a od słońca mi się gdzie niegdzie blond pasemka zrobiły i nawet fajnie to wygląda jedynie co to do fryzjera muszę iść ale to przed samym porodem :)
    Wogolw nie wiem jak Wy ale my planujemy na bal iść w sylwestra sukienki mam trzy to kupować nie muszę :D a ze bal w remizie u mojego na wsi a remiza trzy domy dalej od teściów to jakby się coś działo to tylko kurtka i biegnę do domu ale myślę że teściowa sobie poradzi a ja tylko na karmienie wyskocze :) albo pokarmu naprodukuje i teściowa z butli da :p

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam w zamówienie na gemini i kliklam na to żeby potwierdzić i nie wiem czy dobrze ehh...

Zorro lubi tę wiadomość

bhywqtkfje5mmlij.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Ginger na jaki chcesz sie przefarbować ? :)

Do końca jeszcze nie wiem ale myślę cos nad kolorem wpadającym w rudy. Napewno chce jakiejś zmiany a ze obcięcie nie wchodzi w grę to zostaje kolor;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula slodkie te pudelka :)

Wiem ze nie powinnam placic i tak jak pisalam nie chodzi juz o te pare zl dodatkowo ale o sam fakt jak piszesz Rozmarzona... wrr ruszylo mnie to jakos tak bardzo...widze ze z 10 osob zostalo 5 chetnych na wyjscie do klubu i juz zmienily plan a organizatorka napisala zeby zostawic skladke po rowno kazdemu bez wyliczania kto ile zje i ile wypije :D
    Wiec bede jadla za dwoje hehe

Dodam ze jedzenie kazda przygotowuje.
    Natali nie wiem ile tort wazy, moze jestem juz za stara bo pewnie z 5 lat temu na taki program wieczoru bym sie cieszyla :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym nie zapłaciła za taxi i alkohol. Niby z jakiej racji.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam jak dziewczyny - trochę chamsko kazać wszystkim płacić tyle samo jeżeli nie korzystają ze wszystkiego, jak taxi czy alko. Organizatorka jakaś słaba :) no i trochę chamska.

• Zorro Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado, rzeczy z Gemini dostarcza (o ile dobrze pamiętam) gls,a nie ups. Jak zamowilas dużo to i tak nie dasz rady sprawdzić tego przy kurierze- chyba,ze go zaprosisz na herbatkę :-D Wszystkie produkty sa starannie popakowane w folię bąbelkową i obklejone taśmą. Jak czegoś bedzie brakować to po prostu musisz zadzwonic do działu reklamacji. Mi uznali bez problemu. Napisałam Wam to tylko po to żebyście dokladnie sprawdzaly,bo "na oko" przy dużych ilościach nie zawsze idzie ogarnąć ;-)

Synuś :-)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisane jest ups. Ostatnio mojej siostrze też ta firma dostaczyla. Zamawiala 18 22 dostała..

bhywqtkfje5mmlij.png
‹‹ 1296 1297 1298 1299 1300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ