Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o zamówienie z Gemini to zawsze pisze ile trwa kompletowanie zamówienia. U mnie to było 72H i po tym czasie dostałam info ze paczka wysłana i była na drugi dzień.
Zazwyczaj pisze 48H max widziałam 72
Magda ja bym się do alko i taxi nie dorzucala bo niby czemu.
-
Ja też mam zamiar zmienić kolor ale dopiero po porodzie. W ciąży farbowalam i szybko mi farba spłynęła wiec jednak coś w tym jest ze w ciąży może farba nie złapać.
Mi właśnie koleżanka zrobiła henne i od razu mi lepiej. Kupiłam dwie pary butów i sweterek;)
Ehh juz się nie mogę doczekać takich konkretnych zakupów w galerii:)izulkaa lubi tę wiadomość
-
Magdalena, walczę dzielnie! Nie ma wyjścia
tak bardzo bym chciała by to gardło juz odpuściło, bo przez nie spać nie mogę
Jak zamawiałam na Gemini, to w miarę szybko paczka została wysłana, ale za to miałam przeboje z kurieremprzez niego paczka dotarła do mnie później.
Mój składa te mebelki i właśnie pierwsze kurwy poleciałybo musiał szuflady rozkręcić, bo skręcił je by były głębsze, a okazuje się, że w tej komodzie akurat głębsza wersja nie pasuje. Biedny mój złośnik xD
Jutro się nie ruszam z łóżka. Musze jakoś wygonic to cholerstwo, bo męczy mnie strasznie.
-
haen wrote:Nosilam aparat na zeby kilka lat:) jak go zdjelam (a zdejmowanie bylo dla mnie gorsze niz wymiana zamkow), to mi smutno bylo, ze to juz koniec:) przyzwyczailam sie do niego.
Mialam tak samo, szkoda bylo mi ze to juz koniec wymiany gumeczek kolorowych
Co do wlosow to ja w ciazy zapuscilam i teraz kazdy mowi OMG jakie masz dlugie, bo zawsze mialam krotkiego kreconego boba,a teraz mi wygodnie bo zwiaze w kitehaen lubi tę wiadomość
-
A ja padam. W końcu zrobiłysmy z Nati zamianę zawartości szafy z komodami. Wstawiłam 3 prania, ciasto w piekarniku. Ogarnęłam kuchnie i usiadłam. Nie wspomnę, że przed południem piekłam ciasto, ciasteczka i mini ciasteczka do kawy.
Jutro rano jadę na wizytę. Zobaczymy co mi powie. Później szybko do domu, obiad przygotować. Nati ma 5 lekcji i musi mieć obiad od razu, bo angielski zaczyna dodatkowy. Adama nie będzie od rana, więc muszę ogarnąć samą. Jeszcze do kawiarenki zawieść towar, bo moja siostra jutro tam.
Jeszcze liczę,że jak wróci dziś z kawiarenki to szafę ustawi.
Magdalena a ile niby waży ten tort? Przyznam, że 250zł to sporo -
I popieram Ginger jesli chodzi o skladke na panienski.
Madzia nie daj sie w to wciagnac bo ewidentnie powinny pomyslec,ze Ty nie jedziesz z nimi i nie bedziesz pila.
To wrecz jak podlozenie swini "a ciezarna nie bedzie pila,ale niech sie zlozy bedzie mniej kasy do zlozenia sie od lepka"..
Masakra to az takie takie niesmaczne i nie wiem czy bym sie nie wkurzyla na maksa, na organizatorki.
Wiecie co?
Ide chyba dzisiaj na rekord z siusianiem..
No doslownie co chwile dzisiaj latam i nie ma chwili dluzszej spokoju.
Jeszcze zaczely sie i u mnie regularne zgagi.
Moj mnie gani,ze mam nie jesc chrupek i patrzec co jem bo teraz mam delikatny zoladek.
I wez tu mu babo wytlumacz,ze nawet jak cos delikatnego zjem, lykne tabletke badz z nikad w nocy mnie dorwie cholera jednaJestes juz z nami -
http://allegro.pl/kolorowe-pudelka-2-szt-pojemnik-na-zabawki-3-wzory-i5186890108.html
moze ktoras skorzysta, ja wlasnie kupilam))
widzialam podobne (oczywiscie ladniejsze) w home&you ale tam jedno mniejsze pudelko kosztowalo 40zł ;/Rokss lubi tę wiadomość
-
Ja feministki zamawialam w niedzielę wczoraj dostałam do południa ze zamówienie w realizacji a dZisiaj cisza...
Szef Amaro waży 109 kg to ja się już ni c żyje jak słoń bo do takiej wagi nie dojde hahaha..
Byliśmy na zakupach mąż pojechał na rower a ja oglądam HK
Dostałam potwierdzenie złożenia zamówienia na pościel jednak zamówiłam jedno to prześcieradło drugie mam w zestawie z pościeląciekawe czy do piątku dojdzie.
Jak to mówicie ze moze sie zamówienie nie zgadzać w gemini to sztukowo sprawdzić fakturę czy tam paragon przy kurierze czy na spokojnie bo jak mi ten dziad z upsa przywiezie to nie wiem czy mi na górę wniesie bo on taki nieprzyjemny jak nam przywozil towar do salonu to pizgnal kartony 30kg koło wejścia i w dupie miał to go zjebalam jak już wiedziałam że w ciąży jestem ze ja tego dźwigać nie będę i ma mi to przenieść lub przesunąć do magazynu.. więc modlę się żeby nasz stały kurier to przywiózł bo Paweł to by mi to nawet rozpakowal taki uczynny chlopaczek
Ja się nie farbuje wróciłam do swojego koloru a od słońca mi się gdzie niegdzie blond pasemka zrobiły i nawet fajnie to wygląda jedynie co to do fryzjera muszę iść ale to przed samym porodem
Wogolw nie wiem jak Wy ale my planujemy na bal iść w sylwestra sukienki mam trzy to kupować nie muszęa ze bal w remizie u mojego na wsi a remiza trzy domy dalej od teściów to jakby się coś działo to tylko kurtka i biegnę do domu ale myślę że teściowa sobie poradzi a ja tylko na karmienie wyskocze
albo pokarmu naprodukuje i teściowa z butli da :p
-
Anula slodkie te pudelka
Wiem ze nie powinnam placic i tak jak pisalam nie chodzi juz o te pare zl dodatkowo ale o sam fakt jak piszesz Rozmarzona... wrr ruszylo mnie to jakos tak bardzo...widze ze z 10 osob zostalo 5 chetnych na wyjscie do klubu i juz zmienily plan a organizatorka napisala zeby zostawic skladke po rowno kazdemu bez wyliczania kto ile zje i ile wypije
Wiec bede jadla za dwoje hehe
Dodam ze jedzenie kazda przygotowuje.
Natali nie wiem ile tort wazy, moze jestem juz za stara bo pewnie z 5 lat temu na taki program wieczoru bym sie cieszyla
-
nick nieaktualny
-
Mikado, rzeczy z Gemini dostarcza (o ile dobrze pamiętam) gls,a nie ups. Jak zamowilas dużo to i tak nie dasz rady sprawdzić tego przy kurierze- chyba,ze go zaprosisz na herbatkę
Wszystkie produkty sa starannie popakowane w folię bąbelkową i obklejone taśmą. Jak czegoś bedzie brakować to po prostu musisz zadzwonic do działu reklamacji. Mi uznali bez problemu. Napisałam Wam to tylko po to żebyście dokladnie sprawdzaly,bo "na oko" przy dużych ilościach nie zawsze idzie ogarnąć
Synuś