X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos cycow , to zawsze miałam duże ale ld hormonów jakie brałam żeby miec dzidziusia zwiększyły swoja objętość :P trudno..najważniejsza Amelka :)tylko tyle ze kręgosłup bardzo boli :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj na SN byly cwiczenia w pologu i polozna wlasnie nacisk kladla na piersi i podkreslala ciagle mowiac:
    "teraz drogie Panie urosly ale po porodzie beda jeszcze wieksze - wiec dbajcie o nie"
    To ja juz nie chce myslec ....

Biustonosz chyba kupie taki zwykly z canpola, i zobacze po porodzie do jakiego rozmiaru dojda i wtedy zainwestuje w dobrze dobrany rozmiar :)

izulkaa, izulkaa, haen lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie butelki z aventu mala i duza , wyszlam z zalozenia ,ze to nie komuna braknie to sie kupi.

Micia Izulkaa brzuchy jak marzenie :-)

Blagam powiedzcie co zrobic ,zeby cos zrobic??? Dupska mi sie nie chce podniesc z lozka.

Micia lubi tę wiadomość

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbajcie o piersi kochane i nie chodźcie bez staników, moje małe a po karmieniu opadły, a waszych szkoda by było ;)

Galaretka ale ostatnio znam to uczucie. Najlepsi nieproszeni goście- ekspresowo umyłam naczynia i wytarłam wszystkie podłogi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 16:03

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam,jeden lepszy a dwa takie szmaciane ale nke powiedziałabym żeby one utrzymaly moje cyce :P

Madzia co bylo na zajęciach? Nie mogę przeboleć ze nie będę chodzić :(...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena30 wrote:
    Micia co to jest dydka?
    Dydek to smoczek :). Może źle odmieniłam :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 16:18

MadaLena30 lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją znikam na spacer z mama i ciocia ;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulek cwiczenia byly.
    Cwiczenia ktore moga pomoc nam zmniejszyc bol podczas skurczow / porod
    Oddychanie,
    Cwiczenia w pologu i co wazne od razu po porodzie, nawet takie podciaganie nog na przemian, bo po takim wysilku jak porod ktory porownuje sie do maratonu nasz organizm moze wiece ale takie wydaje sie niewinne podciaganie nog np. bardzo dobrze wplywa na miesnie.
    Cwiczenia na piersi :)
    Oddychanie.
    Masaze, Panowie masowali Pani i odwrotnie :)

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leeee..to,opisz,dokładniej co i,jak :P tak mi smutno ze nie pojadę na szkole rodzenia :(

Ale ale kurier byl.. Mam łóżeczko !! :) moj chce juz jutro składać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 16:36

perelka89 lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co,podczas skurczu trzeba robic ? :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozniej napisze, jade mezowi obiad zawiesc bo dzis intensywnie pracuje na nowym mieszkaniu :)

Tak w skrociejest wiele metod na zmniejszenie bolu - kazdy musi odnalesc swoj, najwazniejsze to oddychanie :)

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WP2015091_spssseq.jpg

Łóżeczko takie będzie u nas :) póki co dam z aukcji zdj :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 16:55

biedroneczka1910, perelka89, Nymeria, mikado, MadaLena30, MW26 lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, tez dzisiaj powinnam dostac juz lozeczko,ale kurier sie cos opiernicza i albo bedzie do 18, albo dostarcza jutro.

Mala, tez jutro bede miala kolezanke w gosciach i tak mi sie nie chce.
    Dzisiaj cos brzuch mnie bolal jak na okres i zastanawiam sie jak to bedzie jutro.
    Dawno sie jednak z nia nie widzialam i na codzien tu nie mieszka,wiec nie wypada odmawiac.
    Posprzatane na szczescie mam bo Mezu w pond ogarnial, moze do jutra nie zrobi sie syf hihi ;)
    A co do biustonoszy to po domu mi sie nie chce chodzi bo wygodniej bez ;)
    Choc Mezu na poczatku mnie ganial,ze mam nosic bo mam caly czas miec takie jedrne i sterczace haha :)

Co do prania jest jeden postep.
    Mezu dzisiaj wyczyscil pralke,wiec jutro moge ruszyc z praniem bo dzisiaj mam zwyczajnie do tego lenia ;)

Micia, Izulka sliczne ciazowe brzuszki :)
    Mysle,ze kazda z nas innaczej sobie jedna czy druga wyobraza bo czlowiek ogolnie jak czegos nie widzi to zaraz sobie w glowie stwarza opis osoby :)

Jesli chodzi o butle to mam 4 (dwie male i dwie duze) bo na przyszlosc moga sie przydac,a wygodniej bedzie miec wiecej.
    Smoczki mialam dwa z aventu jak i butle,ale w gratisach dostalam jeszcze 4 z lovi,wiec nawet jak gdzies sie pogubia to zapas jest :)

perelka89, Micia lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya właśnie tez tak mysle ze lepiej te pieniadze przeznaczyć na cos innego :P
    Ja niani póki co nie kupuje , zobaczę jak z kasa sie wyrobimy..a wy chcecie,id razu dac mala do osobnego pokoju czy najpierw z wami?
    Hehe nie gniewam sie :) mysle sie przefarbować na blond po porodzie :P ale sama nie wiem jak by mi bylo bo cale życie mam ciemne.. I dlatego właśnie chyba potrzebuje zmiany.. Wiecie nowy członek rodziny to i ja chce cos zmienić u siebie :P

Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym podobał się dokument 'Moje 600 gramów szczęścia' właśnie leci na TVP2.

Piękniutkie macie brzucholki :) :) :)

Mała, jak wizyta babci? Do mnie właśnie ma przyjść kuzynka z moją chrześnicą a też tak mi się chce z kimś widzieć że szok. A najlepsze, że koleżanka od południa się do mnie dobijała to ją spławiłam ale nie na długo, bo jutro ma przyjść. Także nic mnie nie ominie, bo i dziś i jutro goście.

Moodliszka, wrzuć zdjęcie z wesela :)

Ja też byłam w weekend i dużo osób się dziwiło, że mam już taki brzuchol duuuuży a termin dopiero na listopad :) Ogólnie było fajnie, ale nie wybawiłam się za bardzo, bo dużo osób było na parkiecie i bardzo szaleli więc bałam się, że ktoś mnie uderzy w brzuszek. No a poza tym 3 piosenki zatańczone pod rząd i już sił brak :(

perelka89, Micia lubią tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, wrzucę jak będę miała, bo po weselu oddałam aparat siostrze i nie mam jeszcze fotek, bo durna sobie nie zgrałam:P

Powiem Wam dziewczyny, że czuję się strasznie. Gardło mnie wykańcza, do tego katar. Temperatury nie mam, ale jestem totalnie bez sił. Mój składa mebelki, a ja nie mam nawet sił tam siedzieć w pokoiku by patrzeć sobie. Co więcej nie mam nawet sił pooglądać sobie na spokojnie tego co nakupowaliśmy dzisiaj dla Młodego, a wydaliśmy prawie tysiaka tym samym właściwie zamykając wyprawkę... Źle ze mną oj źle :(

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Przeczytalam paczki, pomyslalam pączki.
    Dziekuje bardzo, teraz nie bede mogla funkcjonowac dopoki nie zjem takuego z lukrem:P

Ja niechcący, a ty mi z premedytacją narobiłaś ochoty na pĄĄĄczusieee :D lecę oblukać przepisy :P

haen lubi tę wiadomość

201511211678.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej ;) ja na pączusie miałam ochotę wczoraj i zjadłam aż dwa ;)
    Pochwalę się, że jutro a najpóźniej w czwartek będę miała w końcu mebelki do dzidziusia i szafę do przedpokoju;) i mogę zaczynać porządkowanie i wyprawkę;) sporo rzeczy przywiozłam od siostry ale jeszcze i tak mnóstwo muszę kupić;)
    Wy już prawie spakowane a ja dopiero zaczynam :p
    Mam nadzieję, że wyrobię się do połowy października :) a później tylko czekanie :)
    Shibuya też mam w planach aparat :)
    Myślę, kupić dwie buteleczki avent małą i dużą i dwa smoczki ;) a powiedzcie jakie rzeczy kosmetyczne zamawiałyście w aptekach?

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ile podkładów na łóżko?

Paolka _25
  • anet Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tam bez stanika jest zwtczajnie nie wygodnie, więc zaraz jak rano się przebudzę to ubieram i nie wyobrażam sobie bez :)
    Madalena a jak tam remont? coś już chyba idzie do przodu, więc pewnie spokojniesza i zadowolona jesteś?
    Paolka pączusie mmmmm ale mi zrobiłaś smaka, daj gryzka ;)

Paolka_25 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ