Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulkaa to ja jeszcze jakoś się turlam, zależy jak Przemcio się ułoży, bo dziś szłam do sklepu z szeroko rozstawionymi nogami, bo Przemo szalał mi tak na boki, że inaczej nie szło
. A jak sobie nas wyobrażałaś Mała
?
Aparatka trzymaj się tam :*
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Mala a mnie
?
Micia to,ja,siedzę i ledwo,oddycham,tak mi glowka naciska,na przeponę
Nie mówiąc ze strasznie brzzuch kłuje i,ciągnie w dol.. No ale ja juz sir pożaliłam wczoraj wiec dzisiaj juz nic nie mowie złegoAmelka musi wytrzymać jeszcze trochę :)tlumacze jej ze,jeszcze łóżeczko nie przyszlo, musi potem tata skrcic itd wiec ma z miesiąc czasu
Chociaz łóżeczko juz wysłaneale ciii
Micia lubi tę wiadomość
-
Izulkaa bo Ty masz wysoko brzuszek a u mnie dosyć nisko jest wszyscy mi to mówią, więc nie mam problemu z oddychaniem, ja bardziej niżej czuję dyskomfort
. Wytrzymacie dziewczyny
. Ja Przemciowi dziś mówiła, że na początku listopada może się pojawić nie wcześniej
.
Kitaja lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Nymeria wrote:Ja mam 3 paczki - te biało złote pamperki, zielone pamperki i bella happy - jak się pokończą to będę kupować inne firmy i wtedy wybiorę najlepsze i tylko te będę kupować dalej
Przeczytalam paczki, pomyslalam pączki.
Dziekuje bardzo, teraz nie bede mogla funkcjonowac dopoki nie zjem takuego z lukrem:PMicia, Nymeria, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
Tez miałam nisko. Awatar jest sprzed szpitala,a tam,sir odwróciła moja kruszyna bo jakas glupia baba detektorem bardzo mocno nacisnela mi na brzuch...a potem cala,noc,czułam mocne ruchy dziecka..okazalo,sie przy,wypisie ze się obrocila
głupi babsztyl..
Oby Amelka,jeszcze zmieniła pozycje,bo wole sn -
Izulka ciebie znam ze zdjęcia z fb
ale na początku też tak dziwnie, wiesz o co chodzi, niby sobie człowiek rysów twarzy nie wyobraża, ale jak zobaczy zdjęcie to jak nie-izulka z belly
Wiecie, te nasze maluszki doskonale sobie radzą, rosną, tyle narządów się u nich rozwinęło. To nasze organizmy czasem nie dają rady z "tą sytuacją". -
Izulkaa a mój maluch był główką do dołu a teraz jest jakby w poprzek, mam nadzieję, że wróci też do pozycji główką w dół, maluchy mają jeszcze troszkę czasu i miejsca. Też chcę rodzić sn
.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No ponoc,do 34tc największe szanse na odwrócenie sie
ale pewnie później tez jest szansa jakas
maja czas
Mala wiem, bo ja przypuszczałam ze ty no masz ciemne włosy alr twarzy nie umiałam,sobie wyobrazić
Do tej pory nie,wiem do konca , nie umiem zapamiętać ktora dziewczyna z fb to ktora z belly
-
Micia co to jest dydka?
Mhh to sie teraz zastanawiam czy nie wstrzymac sie z zakupem butelki kolejnej w razie W.
Myslalam o kupnie dwoch roznych wlasnie z racji roznych smoczkow zeby miec w razie czego gdy jeden nie bedzie Hani pasowal... aj po co z drugiej strony tak rozkminiac- zycie zweryfikuje a zyjemy w XXI wieku nie to co nasze babki
Izulka brzuszek jak brzuszek ale piersi zrobily na mnie wrazenie hehe
(przepraszam nie moglam sie powstrzymac-bo myslalam ze moje sa duze:) )izulkaa, Micia, haen, Shibuya, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Hahaha madalena mówiłam, Ze u mnie się rozmiary juz kończą :Phaha w sklepie nie znajdę dla siebie nic
strach myśleć co bedzie po porodzie,jak mleko bedzie
Ja bym nie kupowala tyle tych butelek.po co ci.. Moze nie bedzie potrzeby ich używać
a kupic mozna w kazdej chwili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:57