Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez się nastawiam na kp,ale nigdy nic nie wiadomo (moze trzeba będzie dokarmiać) dlatego kupilam dwie butelki. Specjalnie wzięłam dwie różne (szklany avent i lovi medical)
W razie czego zmienię pozniej smoczki na większe i te butelki będą do soczkówSynuś
-
Ja niestety mam z fimry lovi i tommee tippee, a dydka z canpolu, dopiero po zakupie do mnie dotarło że każdy smoczek inny, ale już musztarda po obiedzie
. Najwyżej będę z jednej korzystać, oby udało się bez problemu karmić piersią. Jedynie dydka dokupię z jednej z tych firm.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja dziś podskoczyłam do rossmana i kupiłam kosmetyki dla małego i te pamperki. Potem w pepko jeszcze jeden mięciutki kocyk. I po uzupełnieniu mojej elektronicznej listy wyprawkowej zostało: wanienka, biustonosze do karmienia (ale czekam na powiększenie się piersi), łóżeczko (już w sumie zamówione) i bujaczek.
Smoczków mam dwa kupine, jeden dostałam dziś w prezencie w rossmanie, i jeden był w zestawie więc ma m 4 nie wiem po cowszystkie z aventu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:57
-
Pamiętacie jak pisałyśmy o mdłościach, poronieniach i samych nieprzyjemnościach? A teraz wyprawki idą pełną parą
nawet jak ktoś jeszcze nie kupuje, to mniej więcej wie, co będzie kupował, fajnie
mi te smoki nie za bardzo.. ciekawe, z pomysłem i nawet się uśmiechnęłam, ale takie plastikowe, jakoś do diora czy chanel mi to nie pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:14
Micia lubi tę wiadomość
-
Dla mnie te smoki to żenada totalna heheheh uśmiałam się tylko z tego, że co to ludzie nie wymyślą, ale jak jest popyt to jest i podaż
Ja aparatka jakoś nie doczytałam czy używane czy nie, ale szczerze tp nie zgłębiałam się w to ogłoszenie. W życiu nie zrobiłabym wieśniackiej sesji zdjęciowej z dydem z nakleją dior hehehe <facepalm>Micia lubi tę wiadomość
-
Madzia to dobrze ze lepiej
na karat weź sobie sola nos przepłukuj
ja brałam na gazik wode z sola i do nosa :Pbo nie miam soli fizjologicznej
Do,wyprawki tez staram,sie podchodzić minimalistycznie bo uważam,ze dziecko szybko rośnie, nie wiem,jeszcze co mi się przyda a co nie i,nie wiem czy coś dostanie od cioć czy nienp karuzeli nie kupuje bo i tak kolo 2-3 miesiąca chce zawiesić..
Rożek mam jeden w razie jak by ktos przyszedł i chcial wziac na ręcew razie czego wypierze sie , szybko wyschnie bo bedzie cieplo w mieszkaniu ,a my i tak będziemy raczej nosić dzidziusia bez
Kock mam jeden ale mysle kupic jeszcze,jakis :)okrycie kąpielowe tez mam,jedno duże 100*100 to tez kupie jedno...
Laktator musze kupic jeszcze, lampkę itd..takie raczej dla mnie rzeczy
Ile macie paczek pieluch ? Ja mam póki co jedna paczke jedynek ..i chyba Malo co? W szpitalu maja swoje...nie chce tez przesadUc bo nie wiem czy nie,uczula dane pieluchy..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Nymeria, Mala_Czarna_89, izulkaa, mikado, Molcia, Buffy, haen, biedroneczka1910, MadaLena30, MW26, Shibuya, Rozmarzona, perelka89, Zorro, Kitaja, Ona_89', olcia88 lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
to my
Patrząc na awatara i na zdj to faktycznie widac ze zmienila pozycje.. Teraz jest miednicowo i brzuszek id razu,wyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:38
Mala_Czarna_89, Buffy, Nymeria, haen, biedroneczka1910, MadaLena30, Shibuya, Rozmarzona, perelka89, Zorro, Kitaja, Ona_89', olcia88 lubią tę wiadomość
-
Nie taki mały
na żywo większy się wydaje he, nie wiem gdzie Przemcio się mieści,ale już 10kg na plusie
. wstawię bokiem
, może będzie bardziej widać hi
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:37
izulkaa, biedroneczka1910, Rozmarzona, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc