WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna podejzewam ze ona nawet nei wie kto jest ojcem tego dziecka. Irytuje mnie takie podejscie do zycia. Ona mysli ze dziecko to zabawka co mozna sie pobawic i zostawic i isc na impreze sie bawic.
    Zeby byla jeszcze jakos ogarnieta zyciowo a wiem doskonale ze wychowanie spadnie na moja mame.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a ten kosz na brudy to jakis specjalny czy po prostu osobny pojemnik?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka nie znam sytuacji więc nie oceniam ale ogolnie o ile ciebie troche znam to wiem ze sie nie pierniczysz :D
    jesli jest tak jak piszesz to przykra sytuacja. dziecko powinno miec stbilna sytuacje i jako tradycjonalistka uwazam ze najlepiej jak jest i mama i tata i do tego sie kochaja. wiem, wiem, mam wymagania

haen zaden specjalny, po prostu kosz na pranie. kupilam by nie mieszac z naszymi ubraniami no i z zalozenia chce go miec w sypialni a nie w lazience

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj dzwoni ze mamy 4 materace do lozeczka bo mu przyniosl kolega masakra po co mi ich tyle.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej z tego wszystkiego będzie szkoda dziecka...
    Ja na brudne ubranka kupię pojemnik plastikowy w pepco i też będzie stał w sypialni obok łóżeczka bo nie mam miejsca w łazience. Jeszcze się zastanawiam gdzie ja wanienke ulokuje .. doszliśmy wczoraj z mężem do wniosku że nie kupujemy przewijaka mi osobiście było Zuzie nieewygodnie przebierać na przewijany bo bałam się żeby się spadła a łóżko jednak większe i niżej...

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura jako kosz na pranie miała taki duży plastikowy zamykany różowy pojemnik i do dziś ma w nim zabawki :)

U nas przewijak się sprawdził. Jakoś mi "bezpieczniej" w razie posiusiania się na łóżko zapach siuśków ciężko usunąć. Ale pierwszy raz będę przerabiać przewijak na łóżeczku od samego początku, bo Laura przez pół roku spała w kołysce, więc przewijak był na biurku

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co moja mama na to powie zapewne sie nie ucieszy. Tyle razy jej łumaczyla ze faceta nei zatrzyma na dziecko

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy ktoras z was jeszcze nie zabrala sie za pranie i prasowanie? bo widzialam jakis czas temu ze ogarnialyscie ten temat, a mi sie caly czas wydaje że "jeszcze mam czas na to" ;))) czy tylko ja to tak odwlekam? :P

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa ja tez nie mam przygotowanych ubranek jeszcze mam wyprane i schowane w worki prozniowe ale i tk bede prac jeszcze raz

ug376iyelyb9zcc9.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się ruszyłam,ale tylko poprzekładałam z kąta w kąt i stwierdzam ,że jestem daleko z przygotowaniami. Mogłabym już prać, ale przecież jeszcze remont trwa i wszystko się zakurzy. A drzwi będą dopiero w przyszłym tygodniu :-( i dopiero będziemy kończyć zabawę w remont.

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.youtube.com/watch?v=lHLW5v9V3kI
    Masaż dla naszych partnerów :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    błahahaha moja siostra wysłala mi smsa odkładaj dla mnie ciuszki

dobry zart naprawde....
    rozmawialam z mama moja i mowi ze jak jest glupia i nieodpowiedzialna to niech sobie sama radzi i nauczy ze nic w zyciu nie jest za darmo.

dziwne zawsze jej bronila a teraz sie przekonala ze mlode i durne to jest

ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa wrote:
    dziewczyny a czy ktoras z was jeszcze nie zabrala sie za pranie i prasowanie? bo widzialam jakis czas temu ze ogarnialyscie ten temat, a mi sie caly czas wydaje że "jeszcze mam czas na to" ;))) czy tylko ja to tak odwlekam? :P

Ja zamierzam na poczatku pazdziernika ten temat ogarnac

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to pocieszylyscie mnie :)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie tu nudzi masakra.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula tez nie mam,jeszcze.. Chociaz moj mąż ma dzisiaj zrobic pranie :) to zobaczymy jak mu to pójdzie :P czy prasować tez tak chetnie bedzie :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • alus21 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie piękna pogoda byłam aż poleżeć na leżaku trochę witaminki d zaczerpnąć :). A w nocy lało aż miło;). Kurcze dumna jestem z siebie mam dopiero te 23 lata a jestem nawet ogarniętą kobietką ,mam męża wspaniałego kawał domu od teściów na własność i oddzielony co najlepsze :D prace na normalną umowę jak tak czytam czasem takie dziwne sytuacje o tym że jakaś młoda kobieta zostaje matką i nie zdaje sobie sprawy z odpowiedzialności to mi ich żal i smutek taki ogarnia ..

iv099vvjtj9qo0il.png
    i81xxzdvoi2mloma.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy by sie kapneli jak bym poszla dwie ulice dalej do domu:P:P:P
    ja sie nie nadaje do szpitala. nosi mnie normalnie.

Micia lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam prania ruszonego bo.. jeszcze czas i bo.. w sobotę jadę do znajomej po ubranka i wtedy może się zabiorę ale to może..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane, dwa dni mnie nie było a tu tyle się dzieję, aparatka w szpitalu, nie doczytałam co ci się działo, że pojechałaś?
    Ja już po 20 basenach :D czuje, że żyje
    wczoraj byliśmy oglądać porodówkę w szpitalu, hym łaaaadnie tam :) na serio przyjemnie, spodziewałam się śmierdzących białych sal, a tam całkiem całkiem przyjemnie :) jakoś nie boje się tego porodu, ale to chyba dlatego, że nie wiem co mnie czeka :D
    widzę, że tu zakłady już idą, która pierwsza urodzi :) hehe, mam nadzieje, że to nie będę, wg terminu powinnam być jedną z ostatnich, choć powiem wam, że nie mogę się doczekać kiedy moją niunię zobaczę :)
    ja tam trzymam kciuki, żeby każda w terminie urodziła :) a która ma pierwsza termin?nie licząc cc

f2w3rjjgeh3gw66n.png
‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ