Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro Ty faktycznie juz tuz tuz
coraz blizej godziny zero , kazda z nas wytrwa do 37tyg,a potem hurtowo bedziemy pisac z porodowek
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mała, Ty przynajmniej masz już łóżeczko naszykowane
Nasze stoi niezłożone, fotelik schowany... Gdyby mężowi przyszło teraz jeszcze pakować mi torbę to chyba by się załamał
Pewnie dlatego tak mnie pogania.
A ja mam taki wewnętrzny spokój...perelka89, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Powiedzcie mi czy jak bede chciala wyjsc na usg prywatnie to mnei puszcza w szpitalu czy moge zapomniec. Zapomnialam na obchodzie zapytac:/
Ale szarańczy było macać brzuch twerdza ze twardy chociaz mi sie wydaje ze jest mieciutki 9chyba zapomnialam jak brzuch miekki wyglada) no ale ok niech im bedzie. Zalecenia ktg co 3 godziny i kroplówki dlaej nie skumalam co gadaja do siebie.
Pytja jak sie czuje to im odopiwedzialam ze jak w wiezieniu i sie smiac zaczeli.. -
całe szczescie nie mam terminu ale chcemy wykupi u specjalisty od usg zeby posprawdzac dokładnie mała. jakos tak wrazie w chce miec rozeznanie jak jest wyksztalcona i czego moge sie spodziewac wrazie czego. jakos strach mi zajzal w oczy.
-
Hej dawno mnie nie było, a tu czytam że Aparatka w szpitalu. Trzymaj się tam i nie dawaj
. Taki żywioł w szpitalu co Ty ze sobą tam poczniesz, pewnie robótki będą szły
.
Kitaja najważniejsze że Jasio cały i zdrowy i mamusia dotarła bezpiecznie do domu.
Co do rozpakowania ja tak mogę 16 listopada, a nawet początek to już będzie ciąża donoszona, a póki co niech Przemcio siedzi w brzuszku i bawi się dobrze.
Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Aparatka dobrze,ze Ci wszystkiego zabraniaja z rodziny i Twoj
Jakby bylo innaczej i wszystko byloby na Twojej glowie po raz kolejny to na pewno bys byla zla,a tak nawet szyc Ci zakazuja bo sie o Ciebie martwia
Modliszka lubi snic o listopadowych mamusiach wiem cos o tym hihi
Tylko snu ze mna nie pamietala
Mezu wstal i mowi "Oliwka nie ma Twojego wozka ani lozeczka zostaniesz chyba bez".
Fakt wozek mial byc do dwoch tygodni,a tu nowy tydzien sie zaczal i cisza.
Lozeczko dopiero zamawiane bylo,wiec jeszcze pewnie troszke to potrwa.
I dobry motyw z wczoraj jak Mezu wcisnal mi wybrana gotowke do portfela w razie potrzeby na taksowke
Pytam go po co mi to teraz (choc sama w duchu sobie myslalam juz na dniach,ze musze sie tak zabezpieczyc) to stwierdzil,ze w razie jakbym miala rodzic, fisiek
Tak naprawde to wczoraj mnie to serce troche bolalo i wtedy chyba pomyslal,ze co by sie nie dzialo to lepiej na takse miec.
Smialismy sie,ze jakbym nie miala gotowki przy sobie to bym dala wybor kierowcy "Panie jedziesz albo Ci tu rodze"
moremi, moodliszka lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
izulka ja własnei chce sie zapisac na takie usg i to najlepiej jak najszybciej po wczorajszym tylko zeby mi powiedzieli kiedy mnie puszcza do domu.
Rozmarzona i tak zrobiłam wczoraj na łózku 3 pomponiki małe:P:P:P:P
Inaczej to ja tu umre z nudów chyba. Położna sie śmiała wczoraj jak pod kołdre chcialam szybko schowac zeby nie widziala ale powiedziala ze moge sobie umilac czas bo to nie wymaga chodzenia.
Dzisiaj mam w planach uszyc kostki te co mam w kuferku skrojone:P:P:P:P
Tylko 3 ale zawsze cos dla zabicia czasu.
Ja tez mam gryke kokos dwie wychowały si ena tych materacach wiec i 3 dostala taki.
Mój dzownil zapytac gdzie sa śrubki od łózeczka bo bedzie skrecał. Kurde bezemie świnia jedna. Ale no coż chyba sie wystraszył porzadnie ze wział sie za ogarnianie tego pokoju po bracie.
moremi lubi tę wiadomość
-
Izulka ja robilam to badanie i podczas niego wyszlo to ze jedna z zastawek sie nie domyka! W sumie nie poszlabym na to badanie bo troszke kosztuje, ale za badanie 2trym nie placilam,bo mieli jakis projekt unijny i bylo za darmo i wtedy postanowilam ze pojde na 3trymCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89 wrote:Aga a nie chcesz dotrwać do skończonego 37tc? ktoś jednak wymyślił nam te 40 tygodni
Ja skorzystałam z pomysłu Cebulki, u mnie skończony 37tc bedzie najpóźniej 18 października, kurcze, może uda się jeszcze miesiąc
Jaka będzie rzeczywistość to wie tylko mój brzuszkowy lokatorMoja lekarka kazała zaciskać nogi przynajmniej do 7 października i tego się trzymam a późnej niech się dzieje co chce.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość