Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Modliszka opowiedz!
Powiem Ci, że niewiele pamiętam, ale na pewno do Ciebie dzwoniłam, bo miałam jakąś załamkę i chciałam się z Tobą spotkać, ale Ty nie odebrałaś i było mi jeszcze bardziej smutnonagle oddzwoniłaś, a ja zamiast odebrać telefon, to otworzyłam drzwi, a tam Ty
i juz byłam happy
Mala_Czarna_89, Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Molcia 11,99 za33szt z karta rossne
ja tez nie bylam ani razu na ip i w sxpitalu, tfu tfu tfu. Mam nadxieje ze wytrzymam tak do konca:) chociaz po tym jak nasza aparatka napisala ze nie czula tych regularnych skurczy, mam mega stresa. Nawet nie wiedziałam ze tak moze byc!!!!!perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja dzisiaj pospałam
brzusznek w nocy nie dokuczał i szybko usnęłam po nocnym siusianiu.
Ja mam plan urodzić 13 październikachciałabym zrobić nam prezent na 3 rocznicę ślubu będzie to 36tc, ciekawe czy się uda.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Teraz patrzę (a raczej czuję), że w nocy pogryzły mnie komary
nawet nie wiedziałam, że skubańce gdzieś tu latają
W ogóle nie pochwaliłam się Wam, że wczoraj mój poskładał łóżeczko i foteldzisiaj bierze się za komodę i szafkę
pokój w końcu nabiera kształtów.
Dzisiaj tez mieliśmy w planach jechać do takiego sklepiku, gdzie jest dla dzieci wszystko dosłownie i chcieliśmy dokończyć wyprawkę. Mam nadzieję, że mojemu chęci nie minęły
W ogóle dziewczyny może Wy mi doradzice. Jak pisałam wcześniej, sąsiadka obdarowała mnie ciuszkami. Ona za nie nic nie chce, ale mi tak głupio, wiec pomyślałam, że przynajmniej kupię coś tym dzieciaczkom, by przynajmniej tak podziękować. Z tym, że kompletnie nie wiem co im kupić. Dziewczynka ma gdzieś z 6lat, a Maluchy około roczku mają. Nie wiem dokładnie.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
a mi też się wydaje że wcześniej urodzenia bo lekarz mi mówił ale ma Pani twardy brzuch to samo koleżanki
fajnie by było w weekend bo wtedy mój zjeżdża z pracy
ale zobaczymy
i dalej nie wiem jakie materace kupowalyscie kokosowe czy takie zwykle? Pomocy
-
Dzien dobry mamuski
wczorajszy wasz dzien nadrobilam reszty nie dam rady.My wrocilismy w niedziele poznym wieczorem,oczywiscie pobyt z przygodami,nie chcieli mnie wpuscic do samolotu a myslalam,ze mam brzuch maly i ciezko go dostrzec,bo nikt w kolejkach przede mna go nie widzial,a tu masz Babka na lotnisku dostrzegla i to jeszcze zaznaczyla,widac ze jest Pani w zaawansowanej ciazy,musialam wypisac jakies dokumenty,ze w razie W nie bede miala pretensji do lini lotniczych ble ble ble, w koncu dolecielismy
w Polsce to tu to tam,kupilam ostatnie rzeczy dla malucha, brakuje mi tylko zamowienia od Aparatki bo nie doszlo
i wszystko juz bede miala .
perelka89, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Szczęściara chciałaś aukcje ze wczorajszych paczek
http://allegro.pl/show_item.php?item=5096139343
http://allegro.pl/show_item.php?item=5138492052
http://allegro.pl/show_item.php?item=5374167917
http://allegro.pl/show_item.php?item=5441589691szczesciara25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
To u mnie 37+0 będzie już 7.10!!! W dupę misia!!
Tyle,że ja mam zamiar dotrwać jak najdłużej
Moj mąż się ciągle dopytuje kiedy spakuję torby,a mnie się po prostu nie chceMiałam to zrobić dziś, ale koleżanka do mnie przychodzi, więc chyba odłożę to na inny dzień
moremi lubi tę wiadomość
Synuś
-
A co do wizyty to Jasio to juz sport chlopak w czwartek wazyl 1550 g,stopke mial 6cm( syrka po tatusiu;-)).Jedynie 4 z zastawek jeszcze sie nie domyka,a to przez to ze musialam przejsc jakiegos wirusa,ale to kwestia czasy by mlody to nadgonil musze pojsc tutaj na kontrole miedzy 34-36tyg i to sprawdzic.Szyjka zamknieta i dluga takze mam nadzieje ze mlody posiedzi spokojnie i poczeka chociaz do 38tyg by wszystko bylo dobrze z ta zastawka.Bylismy tez z mezem na sesji zdjeciowej pochwale sie pod koniec tygodnia jak dostane zdjecia
Mala_Czarna_89, Zorro, haen, moodliszka, perelka89, Rozmarzona, Micia, Molcia, mikado, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Zorro szalejesz
najważniejsze, że ciąża będzie donoszona, a później możemy sobie hasać
Moja torba też niespakowana. Skorzystałam z tego co Haen chyba robi (no że śpi w koszuli poporodowej) bo wygodna i brzuch mi się mieści i musiałabym ją wyprać haha zanim spakuję
haen lubi tę wiadomość