Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka tulam Cię mocno :* wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarzy i uważaj na siebie.
Sajgonara nic się nie bój, na pewno sobie poradzisz, ale może jak porozmawiasz o tym z lekarzem ulży Ci, może on coś podpowie? Ja jeszcze jakiś tydzień temu też byłam przerażona, teraz już mija. A jestem też nie stabilna emocjonalnie bo byle co mnie drażni i doprowadza do płaczu.
Modliszka długo jesteś ze swoim mężczyzną?naprawdę pozazdrościć
ja się dzisiaj nawet ze swoim nie będę widzieć, a potrzebuje go
Sajgonara lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
izulkaa wrote:Mala niestety juz bliżej niż dalej i mysle zee cokolwiek by nam się działo to musza nas zostawić w szpitalu..bo jednak strach odeslac babke w tak zaawansowanej ciąży do domu
Ile z was njr bylo w ciąży na ip albo w szpitalu? Przyznać się !
Jeszcze od wczoraj czuje mega swędzenie warg..sa opuchnięte tzn,jedna i jakies zgrubienie jest na niejja pierniczę... Czy ja sie pozbędę kiedykolwiek tego ??? Ja juz nie wiem czy jechac do gin z tym ... Przepisał mmi tyle co antybiotyk to moze się wstrzymam i jak coś to pojadę w przyszłym tyg ? Jak mówicie ?
Ja nie byłam
Paolka, ze swoim jestem ponad 3 lata, prawie rok po ślubie, wiec marketing jeszcze trochę działaizulkaa lubi tę wiadomość
-
Sajgonara,pociesze Cie,ze co druga z nas jak nie kazda miewa takie chwile zalamania.
Poprostu jestesmy coraz blizej rozwiazania co moze nawarstwiac nasz niepokoj (a nie wspomne juz o hormonach).
Ja gdy miewalam takie chwile to dziewczyny pocieszaly mnie i zapewnialy,ze po urodzeniu dziecka zadziala instynkt i bedzie nam we wszystkim "podpowiadal".
Moze porozmawiaj ze swoim partnerem o swoich obawach tak by dodal Ci otuchy i zapewnil, iz wszystko bedzie dobrze bo tak zapewne bedzie (mowi Ci to ta,ktora sama miewa takie napaday jak Ty z nikad co jakis czas).
Poczekaj jeszcze pare dni i zobaczysz,ze nagle Twoj humor diametralnie sie zmieni bo co tu ukrywac przechodzimy birze hormonalna.
Jeszcze zalecenie cioci Rozmarzonej --> poogladaj rzeczy dla Maluszka,ktore na niego czekaja i zobaczysz,ze na pewno buzka Ci sie usmiechnie w koncu tp Twoj najwiekszy Skarb
Glowa do gory!Sajgonara, Paolka_25, MadaLena30, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Aparatka w Twoim przypadku ten urlop się przyda. Raz Twój w końcu doceni Twoją obecność w domu. Teraz musi ogarnąć wszystko sama,dwa nie będziesz nosić. Korzystaj z wolnych chwil. Tylko wytłumacz malutkiej,że jeszcze ma siedzieć w brzuchu z miesiąc.
Dziewczyny będą takie akcje, bo nie uważamy na siebie i robimy dużo za dużo. Tylko nieliczne już pochodziły się z lezeniem,czy oezczednym trybem życia.
Mała, Ty z pewnością nie dasz rady się oszczędzać. Prędzej chora będziesz niż przez tydzień nie będziesz sprzątać,prac,myć podłóg czy okien. Dlatego uważaj na siebie.
O Ginger,Skarba i Izzulke jestem spokojna. One dbają o siebie.
Listopadowki już dostały po tyłku i teraz grzecznie drugiej połowy października będą w dwupaku.izulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Dlatego jak nati pisze..trzeba zwolnic tępo..to nie 3 miesiąc a 8
Niektóre z nas nie maja wyjścia jak leżenie.. Inne musza na własnej skórze doświadczyć leżenia w szpitalu, kroplówek, sterydów żeby docenić jak milo jest w domunawet w łóżku..ale w domowym lozku
Proszę mi się,oszczędzać mamusie ! A potem,sie dziwić ze boli, rwie,twardniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:09
-
Izulka hmmm ja wzięłam drugi rozmiar ale to z tej strony co wklejam link i tam rozmiar czapeczka jest jak ubranek. A smyku jak patrzyłam to inne mają rozmiary ale tych najmniejszych czapeczka zimowych nie ma. Ta się tak spodobała babci i mezowi że kazali zamawiać bez względu na cenę. Mój mąż ma taką tylko czarna i jest szczęśliwy że będzie miał taką samą z synem
Nie wiem mikado nie kupowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:52
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Mikado myślę że można taniej
Natali no co ty ha się rozleniwilam od kiedy Laura pojechała na wakacje z dziadkami czyli od początku sierpnia. Wstaje rano wyprawiam wszystkich a potem kawka śniadanie komputer i tv. I kanapa głównie na leżąco.
To która pierwsza się rozpakowuje? -
Ja bym się nie obraziła jakbym urodziła w okolicachw 20tego października wtedy juz ciąża donoszona będzie. Ale pewnie mój uparciuszek zrobi po swojemu. W każdym razie na razie jeszcze nie zamierzam rodzic;) choć skurcze bolą jak diabli ale na szczęście nie są regularne. Grzecznie czekam na wizytę.
izulkaa lubi tę wiadomość