Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no a ja po wizycie i pisze do Was z odziału patologi:(
Przyjeli mnie narzie na 3 dni aby wyciszyc skurcze których ja nie czuje a wyszły na ktg!!!
O dziwo dosc regularne.
O zamówienia sie nie martwcie kartoniki te co mam spakowane to poleca jutro moj ma wyslac (mam nadzieje ze nie zapomni) móiwł przez telefon ze cos wrocilo to mu powiedzialam ze ma przykleic nowa kartke i wyslac jeszcze raz jutro.
Reszte ogarne jak wroce to juz bede miala wszytskie brakujace materialy.
No narazie tyle bede pisac ile bede mogla bo reka boli od kroplówki:/
izulka jedz ze swoimi objawami na IP ja wiem ze sie nei chce tam siedziec ale po tym co ja dzisiaj usłyszalam od lekarki to az mi łzy polecialy. W szpitalu zapewnili mnie ze mi wycisza napewno te skurcze i nie urodze jeszcze. -
nick nieaktualny
-
Magda, pytałaś o poduszkę do karmienia. My kupiliśmy firmy cotton moose i jest super. Tzn nie wiem jak z karmieniem,ale ja z niej korzystam każdego dnia. Podkładam sobie pod krzyż i czuje ogromną ulgę. Tyle,ze ja jestem drobnej postury,a brzuch mam pokaźny...
Ja się Młody urodzi to mu oddam
Izulka, nawet tak nie myśl,ze lada moment urodziszDla Amelki byłoby to bardzo niekorzystne skoro termin masz na końcówkę listopada. Psychika bardzo dużo robi z człowiekiem- nie poddawaj się i nie nastawiaj się na wcześniejszy poród... Dziecko czekałaby rehabilitacja. Dbajcie o siebie, trzymam mocno kciuki. W razie niepokojących sygnałów jedz na ip i nie oglądaj się na to,ze Cię zatrzymają. Jak mus to mus...
izulkaa, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synuś
-
aparatka wrote:no a ja po wizycie i pisze do Was z odziału patologi:(
Przyjeli mnie narzie na 3 dni aby wyciszyc skurcze których ja nie czuje a wyszły na ktg!!!
O dziwo dosc regularne.
O zamówienia sie nie martwcie kartoniki te co mam spakowane to poleca jutro moj ma wyslac (mam nadzieje ze nie zapomni) móiwł przez telefon ze cos wrocilo to mu powiedzialam ze ma przykleic nowa kartke i wyslac jeszcze raz jutro.
Reszte ogarne jak wroce to juz bede miala wszytskie brakujace materialy.
No narazie tyle bede pisac ile bede mogla bo reka boli od kroplówki:/
izulka jedz ze swoimi objawami na IP ja wiem ze sie nei chce tam siedziec ale po tym co ja dzisiaj usłyszalam od lekarki to az mi łzy polecialy. W szpitalu zapewnili mnie ze mi wycisza napewno te skurcze i nie urodze jeszcze.);*
-
Wskazań nie miałam żadnych u nas poprostu od 31 tygodnia robi obowiazkowo na wizycie juz. No to sobie lezalam i czulam jak mi sie lekko ale lekko spial brzuszek. A polozna na mnie na kartke i na mnie i sie pyta boli a ja patrze no nie przeciez ktg nie boli i uśmiech. No dalam mi papiery wysłała do gabinetu odrazu na fotel. Wypisala mi skierowanie do szpitala na badania. Pojechalam i co kazali mi zostac.
Najpierw bylam w szoku potem zaczelam ryzec ze nie mam casu na szpital bo mam dzieci w domu. aLe zapewnili mnie ze max tydzien i pojde do domku i donosze maluszka. Na noc przychodzi moj drugi lekarz wiec pewnie sie zdziwi ze jestm u niego na oddziale -
Buffy, ten sam problem mialam wczoraj przed chrzcinami.
Dobrze,ze byla pogoda i cieplo to ubralam taka sukienke (i to czarna niestety,ale co mialam poradzic) bo w innym wypadku poszlabym na chrzciny w dresach
Madzia, ja jak poszlam do lekarki to czulam sie bezradna bo mi za wiele nie pomogla.
Tyle co przepisala w razie jakby dalej nie przechodzilo to juz wlasnie antybiotyk.
Pewnie Tobie tez tak lekarz rozwiaze problem jakims antybiotykiem,ale nie ma sie co martwic np duomox to bezpieczny lek dla ciezarnych i w takiej sytuacji moze tylko pomoc
Aparatka, kurcze trzymaj sie tam dzielnie i pamietaj bedzie wszystko dobrze, musi!
Perelka, sliczne rzeczy dorwalasperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mnie dzisiaj natomiast pikawa cos mocno i intensywnie przez dluzsza chwile bolala,ze az sie wystraszylam.
Na szczescie mi przeszlo,ale czasami to sie zastanawiam czy bedzie chociaz chwila spokoju
Z gotowaniem jak ktoras pisala tez mam problem.
Tak mi ciezko juz w kuchni,ze sie odechciewa bo co chwile przerwy trzeba robic.
Dzisiaj Mezu chcial nalesniki ze szpinakiem bo uwielbia,wiec nie za dobrze sie czulam przy smazeniu i co chwile siadalam.
Wtedy tez wlasnie ta pikawa zaczela lupac.
Wychodzi na to,ze nie powinnysmy robic nic hihi
Kurcze Aparatka, musisz bardziej swojego ganiac by nosil corcie,a nie Ty.
Za duzo bierzesz na siebie i organizm sie zaczyna buntowac..Jestes juz z nami -
Dzieki dziewczyny :-*
Aparatka czemu cie skierowali ? Cos się dzislo na wizycie u gin ?
Ni jak ostatnio bylam to nawet mi nie Robili ktg w tym posranym szpitalu..a jak pytalam to powiedzieli ze robią tylko przy porodzie..żal...
Ty miałaś skurcze a nie czułaś to,ciekawe czy ja tez mam,jakies co nie czuje..
Rządzą ci pewnie,kroplówki i leki :-* tyle ze nie nastawiaj sie na 3 dni.. Mnie nie puścili dopóki sie nie uspokoilo czyli po 10 dniach...ale,ty jak nie czujesz to może szybciej minie..trzymaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 18:14
-
no właśnie mój sie wystraszył bardzo ma mi po 19 przywiesc rzeczy szpitalen jakies bo wtedy moja mama do dziewczynek podjedzie. ale przerazil sie i powiedzial ze jak wroce to bede lezec i ewentualnie sobie szyc bo to kocham i mi tego nie zabroni. bede mialam moja mame i jego do pomocy przy noszeniu dzieci chociaz wolalabym sama ale ok do 36 tygodnia sie zgodze na to.
-
Buffy, Rozmarzona, ja za to czułam się mega sexy w sobotę jak się odpierdzieliłam na wesele
i faktycznie musiało coś w tym być, bo mój non stop powtarzał jak pięknie wyglądam i jaka żonę ma piękną haha
miłe to było... Za to po weselu w dresach znów się czuję jak wieloryb
Aparatka, tulam Cię mocno :* oby szybko wyciszyli Ci te skurcze byś mogła wrócić do domku. Najważniejsze, że jesteś teraz pod opieką lekarzy. A te kilka dni szybko miną, zobaczysz :* dużo zdrówka!Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Kurcze aparatka trzymaj się tam dzielnie!
Teraz i ja się zestresowalalam tymi skurczami
Musisz bardziej dbać o siebie. W szpitalu przynajmniej będziesz tylko leżeć wiec będzie dobrze;) a po powrocie do domu mam nadzieje ze będziesz miała pomoc tak jak piszesz. -
izulkaa no wlasnie nic sie nie dzialo tylko skurcze wykazalo i mała za nisko siedzi stad tez te bole mam w dole. napiera strasznie. Kroplówke juz mi podłączyli. Narazie powiedzieli ze na 3 dni ja obstawiam tydzien max.
-
Aparatka i ty nam jeszcze o zamówieniach.. Trzymaj się kochana a my poczekamy spokojnie!
Eh ja ze szkoły mam 2 minuty a dojść nie mogłam taki napięty brzuch co się znowu kurwa dzieje u listopadowek?! Przecież było juz w miarę dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 18:19
-
Aparatka.. Tyle ze w domu ciężko nic nie robic.. W szpitalu dadzą obiad, nie chodzisz itd.. A wiadomo zd jak się w domu jest to juz inaczej niestety...
Nue chce za bardzo jechac póki co na ip bo moze troche mocniej i częściej czuje skurcze ale podobnie z tym co mnie wypisali..wiec skoro wypisali to rozumiem ze może tak byc.. Poczekam jeszcze troche.. Zobaczę czy się cos zmieni..