Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aparatka wrote:no a ja po wizycie i pisze do Was z odziału patologi:(
Przyjeli mnie narzie na 3 dni aby wyciszyc skurcze których ja nie czuje a wyszły na ktg!!!
O dziwo dosc regularne.
Aparatka trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze
Chyba jednak za dużo tych zamówień
Trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do domu
O zamówienia sie nie martwcie kartoniki te co mam spakowane to poleca jutro moj ma wyslac (mam nadzieje ze nie zapomni) móiwł przez telefon ze cos wrocilo to mu powiedzialam ze ma przykleic nowa kartke i wyslac jeszcze raz jutro.
Reszte ogarne jak wroce to juz bede miala wszytskie brakujace materialy.
No narazie tyle bede pisac ile bede mogla bo reka boli od kroplówki:/
izulka jedz ze swoimi objawami na IP ja wiem ze sie nei chce tam siedziec ale po tym co ja dzisiaj usłyszalam od lekarki to az mi łzy polecialy. W szpitalu zapewnili mnie ze mi wycisza napewno te skurcze i nie urodze jeszcze. -
No to ja po usg.
Mala wazy 1500 g i wg usg jest kilka dni do tylu (do tej pory byla do przodu). Jesli tak by rosla to ok.3500 g przy porodzie.
Ulozona glowkowo czyli dobrze mi sie wydawalo, ze sie przekrecila.
Ciezko twarz bylo zobaczyc, bo bardzo blisko pepowina byla.
Generalnie wszystko ok.
Tylko moj maz kopa powinien dostac w tylek: siedzimy przed gabinetem, a on mowi do mnie "wiesz, ze ja sie urodzilem na tym etapie, co Ty teraz jestes"...ja wiem, ze on jest wczesniakiem, ale jak sobie to przelozylam na siebie, to takiego stresa zlapalam, ze az poskarzylam sie lekarzowi.Nymeria, Mala_Czarna_89, Molcia, Zorro, perelka89, Buffy, mikado, Rozmarzona, Ginger84, biedroneczka1910, Kitaja, Shibuya, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
30+6 skonczony.
Takie se swieto zrobie, ze jak urodze, to suwaczek ustawie
Brzuch mam wysoko, dobrze, ze za tydzien mam wizyte u gin, bo kluje mnie w pochwie? szyjce? Ostatnio wykorzystuje swoje dobre samopoczucie, to sporo ganiam i ogarniam, no ale ciekawe co na to moja szyjka.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAparatka tylko nie zacznij szyc nowych fartuchow na oddziale !!!!
Ja jak dzis czytalam o 34tyg . To napisane bylo ,ze dzidzia juz nie wczesniak tylko dziecko przedwczesnie urodzone , ze brzuch moze opasc wiec dziewczeta jestesmy blizej niz dalej ! -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki przyjechała furka dla młodego, a teściowa zabrała mi kabel do kompa i nikomu nie mogę się pochwalić zdjęciami!!!
A tak mega mnie cieszy ten wózek, że cały czas patrze na niego
P.s. jeszcze przyszła czapeczka na zimębossska
chociaż linka wstawie
http://fullsklep.pl/zimowa-czapeczka-z-nausznikami-dla-chlopcaRozmarzona, haen, biedroneczka1910, perelka89, Kitaja, Ona_89', MadaLena30, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam ale teraz ja posmęce... U mnie strasznie źle z psychiką. Nie wiem co mi jest. Nie mogę się ogarnąć ciągle się czegoś boję, budzę się kilka razy w nocy i nie mogę spać. Wstaję bladym świtem. Wkręcam sobie różne filmy,że coś z dzieckiem nie tak, że nie poradzę sobie jak urodzę, że nic nie wiem. Nie mam na kogo liczyć w sensie moja rodzina jest daleko. Koleżanki albo bezdzietne albo zabiegane. Piłam dziś meliskę bo myślałam że mnie puści trochę,ale nie pomogło. Ciągle płacze. Jutro mam wizytę myślicie żebym powiedziała o tym ginowi może on mi coś zapisze. Co się ze mną dzieje????
-
Mala niestety juz bliżej niż dalej i mysle zee cokolwiek by nam się działo to musza nas zostawić w szpitalu..bo jednak strach odeslac babke w tak zaawansowanej ciąży do domu
Ile z was njr bylo w ciąży na ip albo w szpitalu? Przyznać się !
Jeszcze od wczoraj czuje mega swędzenie warg..sa opuchnięte tzn,jedna i jakies zgrubienie jest na niejja pierniczę... Czy ja sie pozbędę kiedykolwiek tego ??? Ja juz nie wiem czy jechac do gin z tym ... Przepisał mmi tyle co antybiotyk to moze się wstrzymam i jak coś to pojadę w przyszłym tyg ? Jak mówicie ?