Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka skorzystaj z tego ze nic nie musisz! Zregeneruj organizm nabierz sily i odpoczywaj!!
Haen z Wandzi to juz baboszka sie robisuper i sie nie stresuj chodz meza mozesz dla zasady klepnac w makowke
Sajgonara nie stresuj sie i posluchaj Rozmarzonej. Pogadaj z mezem poogladaj ciuszki... 3trym. Jesienna deprecha jak hy nie bylo zmeczenie i wszystko robi swoje ale zobaczysz ze bedzie dobrze!!
Izula przyznam sie ja nie bylam ani w szpitalu ani nawet na ip i oby tak do konca...
Chodz od wczoraj,wieczorami mam bole podbrzusza tak jakby przed okresem nie wiem co sie dzieje,malutka tez czuje nisko... Dobrze ze w sr. Wizyta!!!
O dzieo teraz czuje sie lepiej niz w ciagu dnia... I nawet zmobilizowalam sie zeby jechac na SN! Zobacze jak mi minie noc i zdecyduje czy isc do lekarza.
haen lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór mamusie. Dobilam się smsowo do mojego urlpujacego gina. Mam zwiększona dawkę cordafenu. Zobaczymy jutro czy to coś pomoże...co do wypakowywania się to ja wyznaczylam sobie granicę 23 października. Wtedy skończę 36 tydzień i już będzie bezpiecznie.
Aparatka odpoczywaj...szybko ci wycisza te skurcze i wrócisz do coreczek...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka wrote:To może samą poszewka się przykryj...a może już się najadl...u mnie bezsennie bo Misia kataru dostała i co chwilę się budzi...
Tak tez zrobilam;) 2ga w nocy, a ja zdejmowalam z koldry poszewke. W ciagu dnia odespie:)Cebulka lubi tę wiadomość
-
Oj mamusie biedne :-* nie wyspane...
J wczoraj wzięłam druga dawkę monuralu na inf.pecherza itp.i mam biegunkę...
Modliszka podpisuje się..jak nie urok to sraczka, dosłownie! Haha
Dzisiaj powinny mi przyjść 3paczkii w tym łóżeczko
perelka89 lubi tę wiadomość
-
hej hej
Nameczyli mei w nocy jak nei ktg to detektor tetna jak nei detektor to kroplówka zmiana. Boshe jeszcze po 5 mi temperatue mierzyli.
Ja chce do domu !!!!
Focha strzeliłam na mojego chcialam komputer zeby mi przywiózł to nei spełnił mojej prośby i powiedział ze mam sobie to wybić z głowy ale kuferek mi zabral:) Pyta sie a po co ci tyle kosmetyków w szpitalu hihi ebys chlopie wiedzial co tam jest:P:P:P:P
I tym sposobem zrobiłam 3 pomponiki turkusowe:)
Przynajmiej mi sie nie nudzilo wieczorkiem.
szczesciara25, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Miałam iść na pocztę (daleko bardzo 15 minut na nogach) i wysłać pismo do zusu (żeby nie jechać autobusem do sąsiedniego miasta). ale zostaję w domu, za daleko na mój brzuch. Dbam o siebie, maz wysle
Ja też mam wrażenie że ktoś nas zaskoczy
W watku brzuszkow na ktore czeka rodzenstwo mamy jedna mame, ktora czula sie swietnie cala ciaze, a w koncu urodzila w 33tc. piekna, zdrowa corciemala ma juz 5 miesiecy (pamietam ze zazdroscilam jej gdy byla w 32tc a my dopiero na poczatku
no ale jak cos sie dzieje to sie lezy a jak wszystko jest ok to normalnie funkcjonuje.
czyli mamy 2 mamy ktore nie porzystaly z uslug szpitala i ip?
ps. jak u nas zaczna sie prody to ja tu zjade na zawalizulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bezsennosc, bezsennosc i jeszcze raz bezsennosc
Nie lubie w ciazy wstawac zazywac letroxu bo potem od 7 juz nie spie
Teraz sobie miejsca nie bede mogla znalezc i bedzie mnie kusilo Meza obudzic,ale prosil by go z rana nie budzic hmmmJestes juz z nami -
A w nocy dopadla mnie znowu zgaga jak diabli
Mezu wrocil z pracy i sie smial,ze spania nie mam.
Edit: co do porodow to w niedziele na chrzcinach brat sie smial "jutro wieziemy Cie do szpitala na porod, na zadanie".
Bylyby wtedy trzy dziewczynki z 14 wrzesnia hihi.
Oliwka jednak woli wygode w brzuszku mamusi i ma jeszcze czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:50
Jestes juz z nami -
dzień dobry!
ja też dzisiaj spanie z przerwami, już się przyzwyczaiłam w tej ciąży, że od 7 nie mam spania i to nieważne o której idę spać
wczoraj praktycznie cały dzień w domu, więc planuję dzisiaj wybyć chociaż do sklepu na zakupy spożywcze, bo na szczęście moje pokręcenie pozastrzykowe odpuściło